Diskuze a otázky - MUDr. Radkin Honzák, CSc

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 10. 2022, 13:36:17 |

Zjistil jsem to že MUDr. Radkin Honzák, CSc má narozeniny ve stejný den jako já, akorát že je starší o 14 let, na to, jak je starý mu to ještě dobře myslí. MUDr. Radkin Honzák, CSc podepsal spolupráci se Státní bezpečností, i mě byla nabízená spolupráce se Stání bezpečností ale já jsem jim to nepodepsal a dobře jsem udělal, nebyl jsem ani v KSČ a jiné politické straně, na vojně na vojenském letišti mi zakázali chodit politické školení mužstva, protože jsem měl ideologicky špatné otázky. V roce 1992-1993 jsem žil 9 měsíců u ISKCON ve Francii na jejich zámku.

Zde se ze mě stal Guru Vit Kouba Bhagavan, jedna věc je číst o tom co je to víra v zázraky a druhá věc je v praxi poznat, jak u lidí vzniká víra v zázraky. Když je člověk nemocný tak logicky touží po tom, aby se uzdravil, nemoc je signál děláš chyby a pokud s tím něco rychle neuděláš tak brzo zde evolučně skončíš. Zjistil jsem, že z lidí se stali ovce, se kterým si mohou pastýři dělat co je napadne, problémem je to že se z ovcí stali pastýři, a tak slepý vede, slepé následkem je krize u; rodiny, politiky, náboženství, umění, školství, ekonomiky, psychiky atd.

Svět není v krizi díky pandemii a válce na Ukrajině, jak nám tvrdí tisk a televize, svět je v krizi od té doby, co je zde centralizace, nejde bohužel přesně určit kdy v minulosti vznikla centralizace z mnoha důvodů. Centralizace jako taková není evoluční chybou, centralizace je obrazně jako automobil, který havaruje díky tomu, že jej řídí začátečník, statistiky jasně dokazují to, že profesionálové mají minimum nehod!

Vládnou nám začátečníci, a tak máme blbou náladu, je potřeba globálně svěřit vládu nad lidmi a společnostmi umělé inteligenci a autonomním robotům. To ta minulá vláda dělala chyby, jenže každá současná vláda se brzo stane minulou vládou, lidi dělají chyby a neumí se poučit z minulosti, komu není rady tomu není pomoci. Měl jsem doma mnoho knih od populárních autorů na téma lidské psychicky a tyto knihy jsem vyhodil do kontejneru na papír, protože to byli jenom teorie, které v praxi nefungovali.

Lidi nepotřebují číst odborné knihy, ale potřebují bezdrátové globální rychlé napojení na centrální mozek lidstva, tak jako jsou počítače napojené na internet, jde o to pochopit to že na práci jsou stroje a na myšlení jsou programy, lidi zde budou jenom na to aby se neustále učili novému a tak se neustále zdokonalovali, učitelem bude pro lidi jenom virtuální realita s umělou inteligencí, takto zde skončí psychické peklo a bude zde psychický ráj, už nebudeme k ničemu potřebovat centralizaci, která rozděluje lidi na ty co jsou nahoře díky protekci a ty co jsou dole protože nemají protekci.
https://gvkb.blogspot.com/2022/10/mudr-radkin-honzak-csc-guru-vit-kouba.html

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 699 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 20. 10. 2022, 08:41:18

U mnoha specializací musí uchazeči projít náročným testováním, aby s nimi neměl zaměstnavatel problémy, logicky by se měli začít optimálně testovat i uchazeči o místo prezidenta, aby se na místo prezidenta nemohl dostat nevhodný kandidát. Je zbytečné, aby zde byli volby na prezidenta a politiky, mnohem lepší je výběr pomocí testování.

Chceš vysokou státní funkci s vysokým platem a mnoha výhodami tak musíš každý rok projít náročným testováním, stát nemůže být sociálním ústavem pro staré nemocné pitomce. Jako první se bude u uchazečů na funkci prezidenta bude testovat programování ekonomiky a politiky, protože hlavní pracovní náplní prezidenta republiky je programování ekonomiky a politiky.

Už zde bylo dost vadných ekonomických a politických programů které v praxi nefungovali optimálně, protože ti, co tyto programy naprogramovali byli staří pitomci. Prezident zde nemůže hrát roli maskota který je díky reklamě populární, potřebujeme prezidenta, který nám bude vzorem dokonalosti a my tento dokonalý vzor budeme kopírovat.

Vita1971

Vita1971 | 19. 10. 2022, 13:53:42 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Ale Ty jsi byl Víte Koubo estébák, ty materiály jsou dodnes dochovalé a nejsi Vít Kouba ale Azazel Miroslav Mrkvička.... už tu nehraj zábavu pro Libim se ti, jsi jen profláklým pedofilem !811! Delikvent !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

mudrcscradkindobréspoluprácebezpečnoststánínarozeninyletištěmužstvovojnastarýletskolenídenstaršístrana

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑