Diskuze a otázky - Mozek který funguje programově jako spermie

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 02. 2016, 21:29:49 |

!905!
Každý ubožák bude napíchnut na kůl, takto se rozhodli GVKB roboti a začali s napichováním lidských ubožáků na kůly, vzhledem k tomu že v té době byla konzumní civilizace mnoho globálně digitalizovaná, a o každém člověku se vše vědělo a nikdo nemohl žít v anonymitě tak pro GVKB roboty nebyl problém jít na jisto a nechybovat při výběru ubožáků co skončili napíchnutí na kůlu.


Za ubožáka mohl být označen i; prezident, král, šlechtic, ředitel, politik, byrokrat, profesor, doktor, soudce, diplomat, podnikatel, obchodník, celebrita, rabín, guru, kněz, atd. Všude na veřejných místech byli lidí napíchnutí na kůly a to mělo na lidskou psychiku veliký vliv, najednou lidi přestali mít ubohé zlozvyky, protože se bály že díky nim, budou napíchnuti na kůl, podívejme se do přírody, zde je vše o strachu, nikdy nevíte, jestli se dožijete zítřejšího dne, smrt je zde vaším stínem.


Divoký člověk žije v meditaci protože on nemyslí na to co bylo a to co bude, on myslí jenom na to co je, on si na nic nehraje, on je tím čím je, to je čistá meditace, jakmile začnete myslet na minulost a budoucnost, a začnete si hrát na to co nejste, tak máte okamžitě deprese, protože vaše myšlení je na slepé koleji.


Správná kolej, po které je možné jet dopředu, je jenom čistá meditace, ukaž druhým svoje psychické slabiny, a druzí ti okamžitě sobecky podrazí nohy, jsme všichni obrazně jenom sobecké spermie, co se snaží dosáhnout za každou cenu vajíčka, aby měl jejich život zde smysl, Adolf Hitler myslel jako dokonalá spermie, a tak se stal fanatickým diktátorem, a díky němu lidi poznali Nacistický očistec.


Psychopati, devianti, blbci, atd. mají mozek který funguje programově jako spermie, nejsou zde žádné city a žádný charakter, je zde jenom evoluční jednoduchý program, který říká musíš být první u vajíčka, vše ostatní je chybou. Stejně tak i GVKB roboti mají jenom jednoduchý evoluční program, který jim říká, musíš ubožáky neustále napichovat na kůly, jenom tak budou sobci pracovat pro GVKB systém, jako roboti.
!1394!!1333!!1124!!973!!955!!785!!737!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 475 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 02. 2016, 21:31:26

!54!
http://web.libimseti.cz/gurubhagavan/mozek-ktery-funguje-programove-jako-spermie_815067.html
!31!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

ubožákkůlgvkbspermievzhleddobaředitelmozekrobotvýběrprezidentpřečlověkproblémkrálšlechticanonymitacivilizace

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑