Diskuze a otázky - Mozek je naprogramovaný počítač

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 12. 2021, 08:32:49 |

Počítač bez připojení k internetu nemá pro nás žádnou hodnotu, stejně tak člověk bez společnosti nemá pro nás žádnou hodnotu, naše kulturní civilizace vznikla díky tomu, že žijeme společně a společně pracujeme. Abychom mohli spolupracovat tak používáme řeč a písmo, vše se točí v naší společnosti okolo profesionální spolupráce.

Pokud profesionální spolupráce optimálně nefunguje tak je to signál, že musíme složit evoluční zkoušky a postoupit na vyšší úroveň profesionální spolupráce. Mozek je naprogramovaný počítač a tělo to je stroj který mozek ovládá, je potřeba lidské mozky propojit optimálně, tak jako jsme pomocí internetu propojili počítače.

Takto skončí období egoistického pokrytectví, kdy jsme si hráli na to, co ve skutečnosti nejsme, nebude zde už rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, nebudou zde už peníze a soukromé vlastnictví, nebudou zde tituly a jména, skončí zde; pohádky, mytologie, fetiše, pověry, rituály, symboly, propaganda, cenzura, hnutí, sekty, náboženství, politika, byrokracie atd.

Každý bude mít k dispozici umělou inteligenci a informační technologie, nebudeme potřebovat už léky a očkování, protože naše tělo bude mít informace a programy, a tak se samo vyléčí ze všech nemocí a problémů. Vše je zde o tom, jak si to uděláme takové to máme, bude to veliký evoluční krok pro lidstvo kdy zde skončí dogmatické centrální totality a místo nich zde bude nový digitální svět kde se nelže a nekrade.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 213 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑