Diskuze a otázky - Monopol bez konkurence

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 10. 2022, 11:46:32 |

Vydáme globálně zákony, že zde nesmí být možná v čemkoli konkurence, protože konkurence je spojená jenom s problémy, každý člověk dostane proto do hlavy bezdrátové rychlé napojení na centrální mozek lidstva, který bude vše řídit monopolně globálně na věčné časy. Nebude zde už žádné egoistické pokrytectví, každý člověk bude jenom nulou s nulovou hodnotou pro centrální mozek lidstva.

Lidi nebudou znát skutečnou realitu a budou existovat jenom ve virtuální realitě, z lidí se tak stanou roboti na dálkové ovládání, pokles kvality a výkonu u genetického robota bude znamenat jeho eliminování v krematoriu, nebudou zde žádné sociální podpory pro ubožáky a příživníky.

Lidi se už nebudou rozmnožovat pomocí sexu, ale budou se průmyslově vyrábět, aby se tak zajistila u lidí vysoká kvalita, díky které budou lidi i kvalitními otroky globálního monopolu ve kterém je otrokářem jenom centrální mozek lidstva. 

reagovat

V diskuzi je 6 příspěvků a shlédlo ji 237 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 10. 2022, 07:41:34

Pojmenování čert nebylo populární tak se čerti přejmenovali na člověka, hříšníky jsme přejmenovali na lidi, čert je čertu peklem o tom to je. Jak došlo k tomu, že se z opice pomocí evolučního procesu stal čert? Za naší proměnou na čerty je to že jsme začali žít v pekle a tím že jsme se peklu evolučně přizpůsobili tak se z nás stali čerti a myslí na čertoviny jako je; lež, krádež, zrada, nevěra, násilí, válka, inflace, nezaměstnanost atd.

Kolik je na světě lidí tolik je na světě i čertů, pokud mají čerti děti tak se jim narodí čerti, jablko nepadne daleko od stromu. Pokud to v pekle nejde s čerty po dobrém tak se to řeší po zlém, miliony mrtvých čertů ve veliké zbytečné válce to je pro elitu pekla jenom statistika.

Pokud ale zemře v pekle prezident nebo král tak se najednou státní smutek vyhlašuje, jenom ve smrti si jsou čerti rovní. Proč je civilizace pro nás peklem, které z nás udělalo čerty? Centralizace proměnila ráj za peklo, snaha ovládat násilně vše z centra má za následek to, že je nám ten druhý peklem, a proto v pekle není láska a pravda.

Vita1971

Vita1971 | 27. 10. 2022, 21:06:39 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Nezapomeň to ráno zase zaspamovat Azazeli !811!!811!!811!

uživatel eliminován | 27. 10. 2022, 19:07:54

Není důležité jak a kdy digitalizace a optimalizace začala, důležité je se připravit na budoucnost tak abychom se nedostali do problémů jako když přišla pandemie. Často zde jsou veliké akce, pomocí kterých se snažíme dosáhnout zázraků, ale tak to nefunguje, jde o to, aby digitalizace a optimalizace byla plynulým procesem který proměňuje naši společnost.

Největší brzdou evoluce je centralizace, ti, co jsou v centru mají strach ze změn, na které nejsou připravení a bojí se o výhody které mají. Ideální bude nahrazení všemocné elity za umělou inteligenci spolupracující s autonomními roboty, jenom tak dosáhneme odstranění chyb, které blokují globální nástup digitalizace a optimalizace. 

Vita1971

Vita1971 | 27. 10. 2022, 12:42:18 | více příspěvků | napsat uživateli

!811!!811!!811!

uživatel eliminován | 27. 10. 2022, 12:39:33

Vše je o napětí mezi protiklady, a tak je zde napětí mezi Stvořitelem a Ničitelem, Stvořitelem je evoluce a ničitelem jsou chyby, evoluce experimentuje a chyby ničí to co evoluce vytvořila. Elity neustále vytvářejí zákony a pravidla, aby je chyby nakonec eliminovali jako informační odpad! Čas má dost času na to, aby našel u všeho evoluční chyby, a tak to optimálně recykloval.

Vše pomine jenom vesmírná pravidla nikdy nepominou, základním vesmírným pravidlem je zákon protikladů, mezi kterými je napětí, a tak je zde; život a smrt, dobro a zlo, pravda a lež, zisk a ztráta atd. může zde existovat bohatství bez bídy?

Neustále hledáme způsob, jak odstranit bídu ale tím stavíme dům na písku, základem pro tento dům je bída, bez bídy zde nemůže existovat bohatství. Nebude to trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se tak z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy.

Vita1971

Vita1971 | 27. 10. 2022, 12:08:58 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster A hlavně načipovat !811! Kolik jsi těch prášků dneska zase sežral? !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkkonkurencelidstvomozekhodnotaproblémhlavanapojenírealitamonopolpokrytectvízákoncasusvír

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑