Diskuze a otázky - Móda z nás dělá pitomce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 10. 2022, 19:22:29 |

Móda není jenom u našeho oblečení je i tam kde bychom jí nečekali, podívejme se třeba na Windows, který se snaží vypadat módně a je to na úkor funkčnosti. Jak vlastně dochází k tomu, že se móda dostává tam kde by správně neměla být? Příčinou je to že jsme psychicky nemocní, psychicky nemocný člověk snadno podléhá módě, protože jeho psychika nefunguje optimálně.

Mnohdy by nám něco mohlo dlouho dobře sloužit, ale jelikož to už není v módě tak je to nahrazeno za něco, co je v módě. Tím se nutí lidi a organizace k tomu, aby plýtvali časem a penězi na to co je v módě, pomocí propagandy a cenzury se vytváří móda, jsme manipulování od narození do smrti více než si uvědomujeme a jakýkoli odpor je marný.

Podívejme se na náboženské a politické programy, je to jenom ideologická módní záležitost kdy si pitomci hrají na; krále, císaře, šlechtice, papeže, guru, proroka, mesiáše, prezidenta, celebritu atd. divadlo používá pro herce kostýmy a kulisy, tím se vymývá snadno a rychle divákům mozek! Ježíš Kristus byla divadelní postava na divadle v Římě, a pitomci dneska věří tomu, že to byl skutečný živý člověk, copak může člověk dělat zázraky!

reagovat

Móda z nás dělá pitomce

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 70 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑