Diskuze a otázky - Místo titulu výrobní číslo

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 1. 09. 2022, 20:50:59 |

Pandemie nám ukázala, jak je naše tělo ohroženo neviditelnými nepřáteli, co mohou naše tělo bezcitně zavraždit, naše slepá víra v to že lékaři si umí poradit s našimi nemocemi byla eliminována, zázračné léky lékaři nemají k dispozici. Je vůbec možné problém s nemocemi nějak vyřešit optimálně a rychle?
!905!
Budeme muset v laboratoři vyrobit zcela nového člověka, který bude odolný proti nemocem a proti stárnutí, je to celé jenom o tom se nebát investovat čas a peníze do výzkumu, který povede k vytvoření nového člověka, který se bude vyrábět v továrnách a továrny zajistí i výchovu nového člověka, který se už nebude moci rozmnožovat pomocí sexu.
!905!
Takto zde konečně skončí rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, protože mezi lidmi nebudou už žádné rozdíly a každý člověk bude mít místo jména jenom výrobní číslo. Všemu zde bude vládnout umělá inteligence spolupracující s autonomními roboty, moderní člověk bude mít napojení na globální umělou inteligenci, a tak nebude už k ničemu potřebovat mozek. Vše se dneska modernizuje a na člověka se v tom spěchu zapomnělo. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 98 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑