Diskuze a otázky - Mediální boj o státní koryta

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 09. 2022, 13:12:57 |

Peníze bohatým nesmrdí a dobrota je žebrota, proto je zde boj o státní koryta od té doby, co zde není šlechta, která měla jistou moc, a nemusela bojovat o státní koryta. Rovnost je zde jenom ve smrti, všude na světě je rozdělní na otroky a otrokáře, otroctví neskončilo jenom se evolučně změnilo podle nové situace!
!905!
Ve snaze se mít dobře je spácháno každé zlo, dobrota je přeci žebrota, a tak je nám ten druhý peklem! Statistiky v nahotě odhalují to, jak zde vše objektivně funguje, a tak je zde snaha statistiky upravovat tak aby vypadali hezky.
!905!
Podívejme se třeba na statistiku nezaměstnanosti, nelze brát jako zaměstnaného člověka který pracuje za ubohou mzdu ze které si nelze nic ušetřit na zlé časy, za dobrou mzdu zde pracuje jenom 1 % obyvatel naší republiky, je zde tedy u nás 99 % nezaměstnanost!
!905!
Dobrou mzdu zde mají jenom senátoři a poslanci a k této mzdě mají i mnoho výhod, politika je všude mediální boj o státní koryta! Vše evolučně směřuje k tomu, že zde bude umělá inteligence a autonomní roboti.
!905!
Najednou zde bude robot prezident, co vyznamenává roboty, práce pro nikoho za mzdu zde už nebude a nebude ani možnost soukromě podnikat, následkem bude odsun lidí do rezervací, nejsou v civilizaci lidi tak zde nejsou s lidmi žádné problémy.

reagovat

Jakou máte hrubou měsíční mzdu v Kč

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 57 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑