Diskuze a otázky - Máte měsíční příjem 1 000 000 Kč

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 04. 2019, 19:28:27 |

!54!
Práce je výkon realizovaný díky příkonu, práce je tam kde energie třeba slunce pracuje tím, že vytváří mnoho energie, stroje pracují protože mají k dispozici energii, kámen nepracuje, protože nemá k dispozici energii. Tak jako je zde energie fyzická, tak je zde i energie informační a programová, díky informacím a programům je možné realizovat složitou práci, jako je živý genetický systém, nebo řízení nějakého složitého systému.
Jednoduché formy života nemají mozek, a fungují automaticky podle programů, jakmile se začali živé systémy svobodně pohybovat, aby získali potravu a výhody, tak následkem byl vznik mozku ve kterém je inteligence, inteligence je schopnost nahromadit mnoho informací a programů a ty používat k hledání informací a programů, to umožňuje překonat složité situace se kterými se nepočítalo.
Lidi mají schopnost používat řeč a písmo, tím jsou jejich možnosti větší než u zvířat a mohou tak realizovat to co zvířata nezvládnou. Problémem lidí je to že lidi dávají protekci něčemu co si jejich protekci nezaslouží, a tím si způsobují mnoho problémů, komu není rady tomu není pomoci.
Když jsem na vojenském letišti v Českých Budějovicích v roce 1972 požádal o slovo na politickém školení mužstva, a rozebral jsem tam problematiku socialismu a kapitalismu, skončilo to tím, že jsem měl zakázaný přístup na politické školení, v minulosti by mě nejspíše upálili na hranici jako byl upálen Jan Hus.
Lidi mají veliký problém pochopit to že dělají amatérské chyby, a nechtějí se ze svých chyb poučit, následkem je plýtvání; lidskými životy, penězi, časem, atd. nejhorší je srážka s pyšnými lidmi, kde se v lidech vlastně bere tolik hříšnosti?
Od 6 let hraji šachy a tak můj mozek pracuje optimálně a bezchybně, dokážu propočítat příčiny a následky u ekonomiky a politiky, prý kdo chce ten si u nás práci najde to říkají média, jenže když z výplaty v Praze zaplatíte; bydlení, dopravu, oblečení, jídlo, atd. tak nic neušetříte, pracujete tedy jako otrok jenom za jídlo, svobodný je ten kdo z výplaty ušetří tolik, že má ve 30 letech vlastní byt první kategorie a nový automobil.
Prý zaměstnavatelé v Praze nemají peníze na zvýšení mzdy, zde se dostáváme k přerozdělování společných peněz, ti co jsou nahoře a mají moc si berou díky přerozdělování pro sebe mnoho peněz a tak ty peníze nezbývají pro ty co jsou dole a pracují jako řemeslníci nebo řidiči.
Vše je o zlaté střední cestě jak pravil probuzený Buddha, pokud je zde minimální mzda musí zde být i maximální mzda, navrhuji u nás minimální mzdu 50 000 Kč a maximální mzdu 100 000 Kč to vše v hrubém přijmu, musí skončit to že někteří lidé mají u nás měsíční příjem 1 000 000 Kč, ten seznam těchto lidí je tajný, ale z utrácení poznáte tyto extrémně bohaté lidi, co mají k dispozici služební letadlo, a bydlí na zámku, kde mají k dispozici služebnictvo a ochranku.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 448 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 3. 04. 2019, 16:26:21

> muz.s.vlasy
Skáčete, jak nadřízení pískají
Jsi po celý život jenom loutkou, kterou ovládají egoisticky ti, co jsou nad tebou, a jakýkoli odpor je naivní a marný, je jedno jestli je zde socialismus nebo kapitalismus, v obou systémech jsi loutkou, která má mnoho povinností a minimum práv. Nemůže být spravedlnost tam, kde je vše založeno na výhodách pro ty, co jsou nahoře, a tím zde jsou nevýhody pro ty, co jsou dole. Milion milionářů vlastní většinu světového bohatství a tak ovládá zde globálně politiku a ekonomiku, většina lidí na světě vlastní akorát dluhy a žijí tak od výplaty k výplatě, nemoc pro ně většinou znamená, že se z nich stanou bezdomovci.
Navíc zde jsou; požáry, záplavy, zemětřesení, uragány, epidemie, revoluce, války, ekonomické krize, inflace, mafie, extremismus, vandalismus, drogy, prostituce, korupce, kariérismus, klientelismus, atd. Tento svět nebyl nikdy pro lidi ideální, a tak zde jsou ideologie, co slibují zázraky v; pohádce, náboženství, politice, filosofii, vědě, módě, reklamě, umění, ekonomice, atd. přeprogramování mozků se stalo velikým obchodem, ze kterého jsou veliké zisky, které jsou někde větší než zisky z výroby potravin. Vždy se ptej komu to nejvíce prospívá a zjistíš, že ryba smrdí od hlavy, tou hlavou je milion milionářů co mají k dispozici sekretářky a služební řidiče, peníze to jsou nitky pomocí kterých se ovládají lidské loutky, prezidenti a ředitelé to jsou jenom kaskadéři, co zastupují milionáře.

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 2. 04. 2019, 20:38:44 | více příspěvků | napsat uživateli

Nechtěl by ten dobytek kouba už chcípnout ?

AlesekBB

AlesekBB | 2. 04. 2019, 20:15:22 | více příspěvků | napsat uživateli

Ty kecy číst nebudu a tvůj odhad je stejně mizerný, jako vše ostatní tady, co tu vyvádíš.

uživatel eliminován | 2. 04. 2019, 19:51:41

Podle toho co zde píšete odhaduji že máte mzdu od 10 000 Kč do 20 000 Kč v hrubém.
!11!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

energieprácesystémdíkdispoziceinformaceformapříkonprogramřízenípříjemkamnavýkonsluncestroj

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑