Diskuze a otázky - Lze říci co nebylo ještě řečeno?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 01. 2015, 17:17:16 |

Občas je mě vytýkáno že říkám to co už kdysi někdo řekl, jenže podívejme se co existuje, knih, filmů, stránek na internetu, časopisů, novin, atd. lidi toho za mnoho století už tolik nakecali že být originální je už zázrakem kterého je schopný akorát Bůh.
!12!

reagovat

Lze říci co nebylo ještě řečeno?

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelů

V diskuzi je 11 příspěvků a shlédlo ji 598 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

evzen-onegin

evzen-onegin | 17. 01. 2015, 21:04:02 | více příspěvků | napsat uživateli

> Deflace
furt zbytečně dlouhý.

uživatel eliminován | 16. 01. 2015, 14:38:52

> Deflace

Ještě se neřeklo dostatečně, že jsi blb!!215!

uživatel eliminován | 16. 01. 2015, 13:23:02

> primavera
http://web.libimseti.cz/yahoocom/dokonaly-manzel-existuje_811839.html
!5!

primavera

primavera | 16. 01. 2015, 12:53:52 | více příspěvků | napsat uživateli

ještě se neřeklo kdo jsi a odkud přicházíš !1112!

uživatel eliminován | 16. 01. 2015, 11:41:32

!5!Nevím jestli jsem tu originalitu už neučinil dokonalou!5!
**********************************************************************
Vážení neandrtáci, co zde na sobě sobecky parazitujete, dobrota byla a bude jenom žebrota, podívjte se do oceánu, a ukažte mě zde nějakou dobrotu mezi rybami, zde jenom veliké ryby požírají malé ryby, zde se za chyby platí smrtí, nejsou zde problémy, se sociálně slabými rybami, co jsou; naivní, hloupé, staré, invalidní, pomalé, zdegenerované, nadrogované, fanatické, atd. V okamžiku kdy nějaký blázen vyhlásil že se nesmíme vraždit jako zvířata se z lidí stali neandrtálci co na sobě parazitují, to o nás říkají politici a oni musí přeci dobře vědět kdo jsme když nám vládnou tak že je zde; bída, nezaměstnananost, bezdomovci, exekutoři, drogy, mafie, prostituce, sebevraždy, minimální mzda 8500 Kč, kterou musíš jako galejník přijmout, jinak nedostaneš od státu už ubohou sociální podporu v nezaměstnosti, a můžeš jít rovnou spáchat sebevraždu oběšením.

Když hodně vyděláváš, tak hodně peněz na daních dáváš jako vůl státu, a když jsi díky nemoci z blbého povolání už na dně, tak tě stát odkopne, jako prašivého psa, o tom je život v tomto konzumním blázinci. Je možné s tím svinstvem, tady něco učinit, kdo ty obrovské státní politické chlévy konečně uklidí, aby nebyli plné sraček od politiků, co zde byli dlouho u velikých koryt, a z vysoka na lidi srali. Vše už brzo uklidí GVKB roboti s umělou inteligencí, člověk bude globálně prohlášen roboty GVKB za ekonomického parazita, co se chová globálně jako tupý neandrtálec, a tak bude konzumní člověk elektrickým proudem zabíjen, a mrtvá, zmražená nahá naporcovaná těla nenadrtálců, roboti naházejí do oceánu, aby je ekologicky eliminovala. Období hájení nendrtálců skončilo a nastává období lovu neandrtálců, uvědomte si neandrtálci, že veliká ryba sežere malou rybu, a je zde už veliká ryba, robot GVKB, a on vás ekologicky globálně rychle eliminuje.!
!1!

uživatel eliminován | 16. 01. 2015, 07:10:56

> evzen-onegin
Krize je následkem toho, že se veliké nechce rozdělit na malé, s velikým jsou veliké problémy, které nelze vyřešit, podívejme se na Bibli, to je přímo klasická ukázka, zbytečné velikosti informační svaté databáze, a přitom by zde místo veliké Bible, mohla být jenom krátká myšlenka, vím že nic nevím. Jenom pyšný hlupák, může zde tvrdit to, že on něco jistě ví, vždyť je zde tolik lží, a snah nás oklamat, že nám žádná kniha už nemůže být zde svatá! Vše co je zde živé, to existuje v existenčním bludišti, kde to bloudí po celý život, nikdo neví co bude, a co je správné a co je chybné, jenom experimentujeme fyzicky a psychicky, ve snaze být zde úspěšní, a mít se dobře, mnoho experimentů se nám logicky nepovede, je to vše obrazně jako závod, ve kterém je na startu obrovské množsví naivních běžců, ale mnoho běžců závod vzdá vyčerpáním, a jiní zase do cíle dorazí pozdě, a tak neuspějí v závodě, jde o to být na závod připraven fyzicky a psychicky, bez přípravy, nemá smysl se závodu zůčastnit, protože nemáme šanci zde uspět.

Vysoké vzdělání by nás mělo teoreticky připravit do života, prakticky ale tomu tak není protože vzdělání které získáváme na škole je velmi vzdálené o praxe a tak v praxi je k ničemu, v praxi je vše jenom o soutěži a boji, kde uspějí ti, co jsou lepší fyzicky a psychicky, příčinou neůspěchu, jsou nejvíce dneska nemoci, v nás a okolo nás, nemoc oslabuje fyzicky a psychicky natolik, že naděje na úspěch jsou nulové. Nemoc nepostihuje jenom jedince ale může postihnout i; politiku, církev, podnikání, obchod, rodinu, školsví, zdravotnictví, umění, sport, dopravu, zemědělsví, přírodu, informace, programy, atd. když řeknete o něčem že je to nemocné a pojmenujete i nemoc tak narazíte na psychickou uzavřenost těch, co za nemoc mohou jako politici a milionáři, a oni vám budou lhát do očí, a tvrdit že zde žádná nemoc u politiky a ekonomiky není, a že je zde přeci vše správné a dokonalé! Oni mají svoje paláce a svojí ochranku, co je chrání před vajíčky, co po nich hází neandrtálci, jsi dosud ještě jenom neandrtálec u počítače, a ti co nám zde centrálně byrokraticky vládnou, to jsou dokonalí lidé, co nelžou a nekradou.
!54!

evzen-onegin

evzen-onegin | 15. 01. 2015, 21:48:40 | více příspěvků | napsat uživateli

> Deflace
dlouhý !357!

uživatel eliminován | 15. 01. 2015, 02:50:27

> evzen-onegin
Vole nedělej voloviny jako vůl, podívej se vole na sebe jaký jsi vůl, řekni si vole, jsem to ale vůl, že myslím a žiju jako vůl, musím s tím konečně něco udělat, abych už nemyslel a nežil jako vůl. Nedudu soudit druhé voly, protože to je jenom volovina, budu přísný jenom k sobě, nebude to rozhodně snadné a jednoduché, být jako vůl přísný k sobě, a začít se změnami k lepšímu u sebe. Největší mojí chybou je to, že jsem vůl, jak vlastně došlo k tomu, že se ze mě stal vůl co myslí a dělá voloviny?

Vše začalo mojí pyšností, něco se mě povedlo a já jsem byl jako vůl na to pyšný, neuvědomil jsem si jako vůl to, že z díla je spatřen tvůrce, nestačí to, že se mě něco povede, to dokáže každý vůl, dosud jsem jako vůl jenom žral a sral, nebylo zde žádné dílo, o kterém by se mohlo říci to, že autorem toho díla je někdo, kdo není vůl. Svět konzumních volů je o myšlenkách, protože z myšlenek vznikají činy, ten kdo myslí na voloviny, ten dělá i voloviny, a je jedno čím zde on je, voloviny zde dělají jak prezidenti tak i bezdomovci, jak ale změnit svoje myšlení, abych už nemyslel na voloviny, a nedělal zde voloviny?

Dosud jsem měl za vzory jenom voly, co zde dělali voloviny, a tak jsem se stal volem, musím změnit logicky tedy svoje vzory, a nemít už za svoje vzory voly, co zde dělali voloviny, to se snadno řekne, a těžko se to udělá, jak najít takové vzory, o kterých lze říci, že to nejsou volové, co zde dělají voloviny. Z díla je spatřen tvůrce, logicky musím hledat svoje vzory jenom podle jejich díla, všechny díla jsou zde jenom pomíjivé, protože je stvořili volové, a volové neumí stvořit dílo, které by nebylo pomíjivé.

To co je pomíjivé, to je jenom ubohá iluze, v tomto světě iluzí, vše zde jenom žere a sere, být pyšný na to co jsem psychicky a fyzicky vysral, to je zde běžnou realitou, jsou to jenom samé sračky, které zde jsou na hovno. Internet a knihovny to jsou jenom samé psychické sračky, co zde volové vysrali, hrabat se v těchto sračkách, je logicky na hovno, největší sračkou jsou diplomové práce volů, co zde mají tituly a vysoké státní a podnikové funkce. Jelikož jsem nenalez zde žádné vzory, tak odejdu z tohoto světa, kde jsou jenom samí volové, co dělají voloviny, vím že je to zbabělé spáchat jako vůl sebevraždu, ale pokud zde už nebudu, tak zde nebudu konečně jako vůl dělat voloviny.
!5!

evzen-onegin

evzen-onegin | 14. 01. 2015, 21:49:33 | více příspěvků | napsat uživateli

v tom bych se tě rád zastal, protože máš myšlenky tak vadné, že je ještě nikdo nikdy říct nemohl. !11!

uživatel eliminován | 14. 01. 2015, 17:55:21

> radegast321
Činím vše nové, nebudu zde říkat to, co je staré, a bylo zde už mnohokráte řečeno, jenom genetičtí zmetci, opakují myšlenky genetických zmetků, protože nejsou schopní, zde říci něco, co zde dosud nikdy nebylo mnohokráte řečeno. Pokud bych vzal jakoukoli knihu, a odstranil z ní vše, co zde už bylo mnohkráte řečeno, tak by v té knize nebylo už nic napsáno, stejné je to logicky i s; novinami, časopisy, filmy, stránkami na internetu, atd. Představme si digitální filtr, který by byl v mozku, a zabránil by globálně lidem, říkat nebo psát na internet to, co už bylo řečeno, a vymazal by z internetu automaticky vše, co už bylo řečeno, internet by nejspíše obsahoval jenom filmy a fotky, a nebyli by zde slova a věty. Schůze by logicky ztratili smysl, protože by zde bylo jenom ticho.

Lidi by jenom otvírali pusu, ve snaze mluvit, a filtr by vše smazal, a bylo by zde ticho. Komunikace by se musela realizovat jenom pomocí, symbolů, obrázků, filmů. Lidi opakují informace a programy staré mnoho století, jsou jenom jako roboti, bez inteligentního a geniálního mozku, který by dokázal přijít s něčím co je nové, a co ještě nikdo zde neřekl! Pokud někdo řekne něco nového, tak jej nikdo většinou nepochopí, protože genetičtí zmetci, očekávají že ten druhý, jim nebude říkat něco nového, čemu oni nerozumí, protože je to nové. Představte si po dlouhé době globálního ticha, že by v televizi vystoupil člověk, který by říkal jenom to, co je nové, a tak by to filtr nesmazal, to by potom byla globální senzace, slyšet konečně zase to, jak někdo hovoří.
!54!

radegast321

radegast321 | 14. 01. 2015, 17:34:40 | více příspěvků | napsat uživateli

Jistě, bude mnoho věcí který si dnes ani nedokážeme přestavit ale časem si toho lidi všimnou.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

časopisstránkaknihazázrakbůhčlověkinternetnakecalifilmstoletí

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑