Diskuze a otázky - Lze prodat to co nemá žádnou hodnotu?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 10. 2022, 08:26:25 |

Mnozí si řeknou že jenom blázen by si koupil to, co nemá žádnou hodnotu, v tom případě je každý člověk na světě veliký blázen, protože vše, co lidi kupují to nemá žádnou hodnotu. Hodnota je u všeho jenom iluzí založenou na lžích, kterým věříme. To, co má pro někoho hodnotu to pro jiného nemá hodnotu, dále to, co má dneska hodnotu, to zítra nebude mít hodnotu.

Jakou objektivní hodnotu má práce lidí, co se při práci neunaví a neušpiní? Jakou hodnotu má naše duše, kterou každý dneska levně prodává za peníze, aby si mohl za peníze koupit to co nemá žádnou objektivní hodnotu. Války a pandemie v nahotě odhalují to, že náš život zde nemá žádnou hodnotu, pro evoluci jsme jenom materiálem s nulovou hodnotou na evoluční experimenty.

Naše pokrytecká konzumní společnost je založená na prodeji toho, co nemá žádnou objektivní hodnotu, proto je zde; móda, cenzura, propaganda, reklama, mytologie, pověra, rituál, fetiš, pohádka, dogmatismus, populismus atd. pravda a láska je relativní! Vydělávej peníze a utrácej peníze to je ekonomická klec, ve které existujeme mnoho tisíciletí a ze které už nedokážeme evolučně uniknout.

Najednou zde bude umělá inteligence a autonomní roboti, nebudeme už tak moci prací vydělávat peníze, robot prezident bude vyznamenávat roboty, zazvonil zvonec a evoluční lidské pohádky je konec, vše je zde dočasně a vše se recykluje. Člověk je něco jako kůň, který byl nahrazen automobily, lidi pracují pomalu a s lidmi je mnoho problémů, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy.

reagovat

Lze prodat to co nemá žádnou hodnotu?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 50 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑