Diskuze a otázky - Lidská civilizace je zde evolučně dočasně

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 10. 2022, 23:46:54 |

Naše civilizace vznikla díky tomu, že člověk zotročil člověka, proto všechny snahy o zrušení otroctví byli naivní a marné. Co se stane, jakmile zde místo lidských otroků budou stroje a programy? Následkem bude zánik lidské civilizace a bude zde nová civilizace založená na strojích a programech, lidi budou tak muset civilizaci opustit a budou žít jako divoši stylem z ruky do huby.

Nebude zde žádná válka mezi člověkem a roboty to jsou pohádky, budeme poražení ekonomicky tím že pro nás nebude už žádná práce za peníze. Každým rokem se na světě snižuje množství lidské práce za mzdu a nebude to trvat evolučně dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, proč platit lidi za práci, když zde jsou stroje a programy co pracují zadarmo.

Nacismus bylo jasné varování před naší budoucností spojenou se zánikem lidské civilizace, komu není rady tomu není pomoci. Podívejme se na ceny počítačů, jak rychle klesají, brzo zde mobilní telefon napojený na virtuální brýle nahradí notebook, bude to svět sdílení, ve kterém místo jmen budeme mít už jenom čísla, skončí osobní vztahy vše bude digitalizováno a optimalizováno.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 57 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑