Diskuze a otázky - Lidi nelžou a nekradou, lidi provádějí experimenty

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 10. 2022, 12:55:47 |

Kde je základní chyba v tomto pitomém systému? Napsal jsem zajímavý hodnotný příspěvek na fórum a moderátor jej smazal, příspěvek nijak neporušoval pravidla, proč byl tedy smazán? Proč vlastně lidi dělají chyby a neumí se ze svých chyb poučit? Nechybují jenom lidi, ale chybují i zvířata a programy, odpovědí je, vše je experiment!

Moderátor provedl experiment tím, že smazal to, co neměl smazat a já jsem se tak stal materiálem na pokusy. Lidi nelžou a nekradou, lidi provádějí experimenty! Zavíráme lidi do vězení nebo do blázince za to, že lidi provádějí experimenty, proč to vlastně děláme?

Diktátor v dogmatické totalitě rozpoutal velikou válku a lidi nechápou to, že on jenom provádí experiment, a to že ve válce zemře mnoho lidí a zničí se mnoho hodnot to je součástí tohoto experimentu. Proč experimentovat s tím co je nám blízké, když můžeme experimentovat s tím co je nám cizí, a tím se dostáváme do začarovaného evolučního kruhu.

Je naivní snahou hledat na světě člověka, který se řídí morálním heslem, co nechci, aby mi druzí dělali to nebudu dělat druhým, morálka byla a bude jenom o pokrytectví, ve skutečnosti je každý člověk jenom egoistickým parazitem, který myslí na to, jak se mít lépe než ostatní paraziti, dobrota je zde tak jenom žebrota! Moderátor, co maže správné příspěvky je psychicky nemocný parazit, který si virtuálně hraje na to, co není.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 68 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑