Diskuze a otázky - Lidi dělají chyby, a tak chrání to co není třeba chránit, a nechrání to, co je třeba chránit

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 03. 2019, 08:41:51 |

!12!
Lidi dělají chyby, a tak chrání to co není třeba chránit, a nechrání to, co je třeba chránit, komu není rady, tomu není pomoci. Klasikou je to, že chráníme ty co jsou nahoře, a nechráníme ty co jsou dole, nebo chráníme památkově zbytečné stavby, a nechráníme silnice a železnice před poškozením. Je to celé o egoistické protekci, to co má protekci to chráníme, a to co nemá protekci to nechráníme. Parazit dělá vše pro to aby mohl parazitovat, podívejme se kriticky na to že dělníci mají malé mzdy a elita má veliké mzdy.
Proč nikdo nechání dělníky před pyšnou a lakomou elitou, která egoisticky parazituje na práci dělníků? V současnosti je zde EU snaha o násilné cenzurování internetu tak, že ti co budou nahoře, budou určovat pravidla hry tak, aby se EU internet rozdělil na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, velký bratr zde chce mít vše globálně pod digitální kontrolou, v druhé vlně se dají lidem do hlavy inteligentní čipy a z lidí se stanou levné loutky na dálkové ovládání, a vše bude ovládat jenom umělá globální inteligence, ten kdo bude pracovat pomalu bude v krematoriu eliminován.
Potom přijde hon na lenochy a hlupáky, umělá inteligence bude vše bodovat a ten kdo bude mít špatné bodování bude označen za lenocha a hlupáka, a tak jej policie zatkne a převeze do krematoria, EU a stát nebude už nikoho ekonomicky podporovat, skončí; sociální dávky, důchody, podpory, příspěvky, atd. stát má sám málo, a není zde od toho aby podporoval lidi, co mají málo peněz, nemáš peníze tak si peníze prací vydělej, nebo spáchej sebevraždu. Nebude už školství zadarmo, bude zde jenom soukromé drahé školství, ten kdo se narodí jako chudák, ten zemře jako chudák, je to jeho osud.
!31!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 317 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 24. 03. 2019, 11:18:11

Všude na internetu se s tím setkávám už od vzniku internetu, někdo si někde vytvoří profil nebo blog a potom tam už mnoho let nepřijde, u domén je tomu jinak, zde musí za doménu každý platit a tak zde tento problém je jenom u spekulantů s doménami. Kliknete na odkaz a on se nenačte, nebo se vám načte mrtvá stránka, recyklování je základem pro to aby zde vše optimálně fungovalo. Ano, 99% obsahu internetu by se mohlo smazat protože jde jenom i mrtvé informace s nulovou hodnotou.
Zdrojem problémů je to co je zadarmo, socialismus zkrachoval právě díky tomu že zde bylo mnohé zadarmo a tím to ztratilo hodnotu. Komu není rady tomu není pomoci, naštěstí už brzo dojde k tomu že zde místo lidí budou roboti, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, lidi dělají chyby a odmítají se přizpůsobit optimálně situaci tak aby nebyli ekonomickými příživníky. Nejde zde o diskriminaci jde zde o optimalizaci, kdo nepracuje ten ať nejí, vyčistíme internet od lenochů a hlupáků, nelíbí se ti to tak internet nepoužívej a koukej se na televizi kde je mnoho reklam a mnoho hajzlů co mají psychiku v hajzlu.

uživatel eliminován | 24. 03. 2019, 08:49:22

Ryba smrdí od hlavy
https://youtu.be/FlpNaIIK0X0
!54!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

protekcechybačlověksilniceparazitstavbapoškozeníceláklasikapomocželeznice

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑