Diskuze a otázky - Lidé jsou stále jen primitivní zvířata

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 12. 2021, 16:53:51 |

Ano, je to tak. Myšlení lidí se točí především kolem lásky. Prakticky neexistuje téměř žádný film nebo seriál, ve kterém by nebyla nějaká milostná zápletka nebo kopulační scéna. Ať už je film o čemkoliv, tak téměř vždy je film z poloviny o tom, že se rozvíjí nějaký „vztah“ mezi hlavní mužskou postavou a hlavní ženskou postavou, přičemž většinou alespoň jednou musí proběhnout nějaká kopulační scéna.

Příběhy, co dnes pouští v televizi, jsou prakticky jenom o lásce, každých 60 vteřin proběhne nějaký trapný sexuální fór nabídka sexu, sexuální narážka nebo nějaká postava řekne třeba slovo „varlata“ a pak následuje smích. Hudba, která hraje v rádiích, je vlastně jenom o sexuální přitažlivosti, sexuálním vzrušení a sexu. Reklamy často zobrazují svůj produkt jako něco, co zvyšuje sexuální přitažlivost nebo nějak pozvedne zákazníkovu reputaci u svého sexuálního partnera.

Úroveň sexuálního života člověka do velké míry ovlivňuje to, jaké má člověk místo ve společnosti, jestli je divný nebo oblíbený. Celý smysl života běžného člověka se točí primárně jenom kolem toho, aby si jedinec našel a udržel partnera, se kterým se chce pářit. A lidská kultura a mentalita je tím prosáklá až do morku kostí. Lidé jsou stále jen primitivní zvířata, ovládaná potřebou něco někam strkat nebo si něco nechat někam zasouvat.

A teď si představte, že by tato posedlost sexualitou byla nahrazena posedlostí hraním šachů. Každý film by byl z poloviny o tom, že se dva lidé chystají si dát šachovou partičku. V téměř žádném filmu by nechyběl šachový turnaj se záběry na pohybující se figurky a detailními záběry na čela hráčů, po kterých stéká pot, když přijdou o královnu. Seriály by byly plné šachových narážek, výzev k šachovým turnajům a nekonečných diskuzích o figurkách.

Lidé by každodenně probírali šachové zápasy, nemluvili by o tom, kdo s kým chodí, kdo se, s kým vyspal, ale o tom, kdo si, s kým kde zahrál šachy. Lidé by nenosili hezké oblečení, aby působili atraktivně pro opačné pohlaví, ale oblečení, imitující šachové figurky. Místo šprcek pro případ „co kdyby“ by se nosili po kapsách kapesní magnetické šachy, protože nikdy nevíš, jestli v baru nepotkáš svého šachového soupeře.

O večerech za zataženými roletami by lidé sledovaly záznamy šachových zápasů na serverech. Nebylo by to šílené, směšné, absurdní? A přesně taková naše lidská společnost je. Akorát daným objektem touhy není šachovnice, ale pohlavní orgán.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 563 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑