Diskuze a otázky - Lež je továrna na chyby

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 12. 2021, 05:43:05 |

Vše, co je živé to je továrnou, každá továrna byla evolucí vytvořená a nastavená k tomu, aby něco vyráběla! Veliká konkurence mezi továrnami vede k tomu, že když nejde dosáhnout cíle po dobrém, dosahuje se cíle po zlém, a tak je zde násilí fyzické a psychické! Život je tak hrou nebo bojem o existenční zdroje, nadbytek vytváří nedostatek, výhody přinášejí nevýhody atd.

Mír je válka vedená jinými prostředky, dobrota je žebrota. Lež je továrna na chyby, tak jako zanikl evolučně feudalismus tak zanikne i; kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus, egoismus, monopolismus, centralismus atd. vše co končí na ismus, to je naivní teorie, která v praxi optimálně nefunguje!

Funguje jenom to, co je založeno na pravdě a lásce, ekosystém je založen na pravdě a lásce, a proto funguje a umí se vypořádat s pohromami a počasím bez problémů, protože evoluční změny zde probíhají profesionálně automaticky a do veliké systémové hloubky. Pravda a láska je skála a na této skále je možné postavit fungující společnost.

Pokud společnost postavíme na lži a nenávisti tak jsme společnost postavili na písku, a taková společnost se rychle zhroutí do krize. Války a pandemie jsou následkem toho že je společnost postavená na lži a nenávisti, co jsme evolučně zaseli to i sklízíme, vše je zde o tom, jak si to zde uděláme takové to zde i máme, komu není rady tomu už není ani pomoci!

Lež a nenávist je začarovaný kruh ze kterého nejde uniknout, a tak jsme proměnili ráj na peklo! Proč se jenom člověk stydí za sex na veřejnosti? Sex na veřejnosti nám odhaluje že jsme všichni jenom opice, co si zde pokrytecky hrají na lidi! Morálka je všude na světě proti sexu na veřejnosti, je to proto že morálka potřebuje, aby se z nahé opice stali loutky, které ovládá svatá morálka.

Nahé opice nejde nahnat do válek a do továren! Tak jako jsme oblékli tělo, tak jsme oblékli i naše myšlení, a tak si jedno myslíme a jiné říkáme, stvořili jsme propagandu a cenzuru abychom mohli tak snadno proměnit opice na loutky které ovládá elita, která rozhoduje egoisticky o nás bez nás, pandemie v nahotě odhaluje to, že nám vládnou volové, co si hrají mediálně na svaté bohy!
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 193 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑