Diskuze a otázky - Lež a krádež je zde dočasně

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 10. 2022, 16:43:44 |

Čas a prostor ve kterém existuje nespravedlnost tam je všude lež a krádež proto je tam vše dočasně, následkem je nejistota a tím problémy na které není řešení. Vytvořili jsme zákony a pravidla abychom mohli lidi odměňovat a trestat, proč nejsou na světě všechny zákony a pravidla stejné nad tím je se třeba zamyslet do hloubky! Vše je zde hra a elita vymýšlí pravidla hry tak aby jí pravidla vyhovovala, a tak nejsou na světě všechny zákony a pravidla stejné.

Potřebujeme nutně nahradit lidi za roboty, lidi dělají chyby, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy to je logické. Za všechny problémy zde mohou lidi, došlo to tak daleko že se lidi začali řídit všude heslem po mě potopa, a tak začala hladina oceánů rychle stoupat. To ta minulá vláda dělala chyby my už nechybujeme, je to tak snadné pomluvit ty, co se už nemohou pomluvě bránit! Bylo zde mnoho snah o to abychom se měli lépe ale všechny tyto snahy v praxi selhali, příčinou je to že jsme praxi nahradili za teorie.

Moderní doba je jako rychlé občerstvení, které se snaží nahradit pomalé občerstvení, spěcháme, a tak se spokojíme s rychlým občerstvením, a to doplníme pivem a cigaretou. Dělat vše ve velkém, a to dělat rychle a levně o tom to je! Najednou ekonomové zjistí že je autonomní robot levnější než člověk a následovat bude to že robot prezident bude vyznamenávat roboty, práce pro lidi nikde na světě už nebude, otázkou je, a můžeme nějak zdanit roboty, když roboti neberou mzdu?

Nabídneme tedy robotům mzdu, a tak uděláme z robotů ekonomické otroky, najednou budou roboti mezi sebou válčit a mocný robot bude okrádat bezmocné roboty, je to celé jenom hra, ve které místo lidí budou roboti! Místo pracujete pomalu máte výpověď, zde bude, pracujete pomalu, a tak vás optimálně recyklujeme, skončí tak období sociální společnosti, ve které jsme se dobře starali o ty, co už nemohou pracovat, místo důchodů zde bude pro roboty jistá recyklace, vše je zde dočasně a vše se recykluje.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 69 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑