Diskuze a otázky - Lékař, který nepotřebuje léky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 05. 2019, 14:39:57 |

Tím lékařem, který nepotřebuje léky je smrt, podívejme se do přírody zde je smrt jediným lékařem a proto zde nejsou problémy s nemocnými zvířaty, ve válce je smrt taky jediným lékařem na nemocnou civilizaci, vše je zde evolučně dočasně, z prachu vše vzniká a v prach se to zase navrací, vše se zde recykluje, recykluje se zde i energie a recyklují se zde i informace a programy. Život je hra podle pravidel, pravidla v přírodě určuje situace a u lidí pravidla určují ti, co mají moc a bohatství.
Konzumní očistec je následek toho že pravidla pro život určují ti, co mají moc a bohatství tak aby měli výhody, které si nezaslouží, tak vzniknul protekcionismus a kolem této ideologie se vše točí už deset tisíc let; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, centralismus, demokratismus, nacismus, islamismus, hinduismus, oligarchismus, korporativismus, alibismus, atd. to vše jsou pokrytecké ideologie založené na protekcionismu.
Nejnovější ideologií je alibismus, ten je založen na tom mít vždy čisté ruce a na špinavou práci si najmout někoho cizího, vadí vám cizí člověk, tak si najmete vraha a on jej zavraždí. Nikoho nezajímá, jakým způsoben jsi dosáhl moci a bohatství, každého zajímá jenom to jak sloužit za dobrou mzdu těm, co mají moc a bohatství, jak ti co jsou nahoře pískají, tak ti co jsou dole tancují, bylo a bude!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 177 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑