Diskuze a otázky - LÁSKA V TISÍCILETÍCH

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 11. 2008, 11:49:19 |

Diskuze založena AGILOSEM spolu s MEEII - Napiště nám Své příběhy lásky, které vedly ke spokojenému a dlouhodobému vztahu. Lásky, které přetrvaly bouřky i v praktickém životě popř. své karmické vztahy, které Vám ukazály cestu ke splnění svého snu... !1!

reagovat

V diskuzi je 11 příspěvků a shlédlo ji 603 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 18. 11. 2008, 19:44:04

Meeii
napsala jsi nádhernou básničku - píseň, děkuji ti za ni, nyní jsem opět v rozpacích já !12!

uživatel eliminován | 18. 11. 2008, 18:23:05

To Agilos: přidals krásné básně, já mám také pro tebe jednu, co jsem vybásnila.....

Písnička
Oživ znovu svá přání ať už nemohou
Co kdysi říkali žes je zmát
Píseň jež mne zvou teď s námahou
Budu tě ve všech smyslech vychvalovat

Prostý svou krásou i když kosti tvé stárnou
Tak i oči tvé budou se zeslabovat
V očích jež milosrdné pochodně vždy vzplanou
Už víc bys mi nemohl darovat
A tak jen s láskou pravou
Co v nebi i na zemi má právo pobývat
Věnuji tomu kdo nezná mé jméno
Místo, kde zůstane vše navždy zpečetěno. !1!

uživatel eliminován | 16. 11. 2008, 13:47:26

Když mě tuhle nedávno někdo rozhicoval...myslím, že se ze mě i kouřilo....jsou jistí mužové, kteří mě přivádějí k láskyplnému šílenství !1!

uživatel eliminován | 16. 11. 2008, 13:42:04

dík, uvádíš mě do rozpaků !1!....já ale umím být i pěkně ostrá....memysli si...ale to jsou jen výkřiky ze tmy mé vlastní divoké inteligence....kdy bojuji za práva těch slabších...nemohu vidět, když někdo trpí, pokud to ovšem není jeho vlastní přání....a zdravím se a loučím úsměvem, humorem a porozuměním pro všechny lidské slabosti....!1!

uživatel eliminován | 16. 11. 2008, 13:23:36

Takže z asi relativně normálního kořeňa se stal maso nežeroucí meditativní pošuk. Jasná výhra. !2!

uživatel eliminován | 16. 11. 2008, 13:11:26

děkuji, ty taky krásně básníš, doufám, že se od tebe dočkám dalších tvých básní... !12! nejen tvé básně, tvoje slova jsou nádherná plná lásky, děkuji ti za ně, miluji je... !12! nevím jestli to cítí ostatní, ale já v nich cítím hodně lásky, skoro se rozplívám..., nádhera !11!

uživatel eliminován | 16. 11. 2008, 12:58:08

básníš moc krásně.....!1! Já mám knihovnu plnou básní...ovšem vedle toho také knihy plné úvah, které boří jakékoli romantické sny a představy...je třeba se udržovat v rovnováze....!1! Prostě být romanticky šik a zároveň životem doutnající žena bijící na poplach věčné, prakticky mateřské a sexy neposkvrněné lásky....!1!

uživatel eliminován | 16. 11. 2008, 12:50:30

....neuspokojuje srdce mé, proto touží po věčnosti s dotyky něžnosti osoby milované, v zahradě blaženosti, kde je vše tak nádherné. !12!

uživatel eliminován | 16. 11. 2008, 12:40:38

Vidět svět v zrnku písku a nebe v květině, držet nekonečno v hrsti, prožít věčnost v hodině...ano to vše můžeš najít v jednou člověku, nestálost a vykořenění z pout s druhými mě také neuspokojuje....!1!

uživatel eliminován | 16. 11. 2008, 12:24:10

Když podlehla nátlaku rodičů asi nebyla silná pro vztah, který by měl přetrvat. Moji rodiče mě taky hodně ovlivňují, ale také moc dobře ví, že mám svou hlavu a některé věci si vymluvit nenechám...natožpak lásku...to o čem mluvíš je hodně důležité a krizi, kterou si překonal a obrátil na svoji stranu dobra ne zla tě v mnohém posunulo...ale je to vývoj, který si projde každý z nás...jeden dříve, jiný později....!1! Já mám také hodně vřelé vztahy se svými bývalými láskami, krom těch, kteří jsou příliš daleko, aby jsme mohli utožovat pevné přátelsví. !1!

uživatel eliminován | 16. 11. 2008, 12:10:12

Takže ta moje
nějak od narození jsem se soustředil na jednoho člověka a představa více partnerů nebo jejich střídání mi nikdy nevyhovovala. Čekal jsem pomerně dlouho na svou první partnerku, kterou jsem si našel v 19 letech. Vztah to byl hodně kvalitní, prakticky jsme neměli žádný problém a milovali jsme se velmi. Jenže moje chování a názory od jistého období nebyly v souladu s názory maminkou mé přítelkyně a ta se pod jejím nátlakem se mnou rozešla. Byly to názory čistě materiálního charakteru, kdy jí nešlo absolutně o lásku mezi dvěma lidmi, ale lásku chápala jako společné budování materie, čím více materie bude, o to větší láska bude. Bez této závěrečné kaňky by vztah nejspíše trval do teď. Karmické karty byly také v souladu - ona typická Račice a já Panna. Když se vrátím zpět do minulosti, tak v tom času přítomnosti těsně po rozchodu to byla veliká rána, možná největší v životě. Pokud se na tuto zkušenost podívám očima dneška, byla to neskutečná výhra, největší v životě. Od té doby začal obrat a hledání, zodpovídání otázek, atd. To byl impuls, který mne obrátil na absolutně jinou stranou, na tu správnou, kterou by měl člověk žít. Díky tomu jsem pochopil zákonitosti života, pravidla vesmíru, pozitiva veg stravy, správné aplikování sexuální energie, a to nejdůležitjěší - našel jsem Nejvyššího duchovního Mistra, který chodí po planetě, u kterého jsem nyní i žákem. Ten mi pomáhá odkrývat opravdové štěstí a opravdový život, opravdovou lásku, ten mi pomohl vyhnout se alkoholu, drogám, cigaretám, násilné a obscéní kinematografii, atd. Můj vztah, i když se tedy nepovedl, byl pro mne nejdůležitějším milníkem v mém životě. Prakticky ta největší rána, kterou mi život nadělil, byla pro mne tou nejdůležitější, díky této ráně jsem mohl obrátit velké negativum ve velké pozitivum, miluji ji a velmi si jí vážím... !12!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

láskavztahbouřkadiskuzeživotcestakarmickémeeiiukazályagilosemsennapištěsplněnípříběhpopř

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑