Diskuze a otázky - Láska je nekonečná o tom to je

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 05. 2008, 11:42:28 |

Toto je bod ve vývoji planety, který přináší do popředí myšlení každého jedince otázku proč já, proč nyní a o co opravdu jde v realitě, která je právě teď, v čase který teď zažíváme. O co opravdu jde v zákulisí toho, co vidí našich pět smyslů? Proč je tu ten pocit, že je v tomto příběhu více, než je vidět. Kdo to takhle vskutku nastavil a ovládá situaci ze zákulisí? Je tam opravdu jen nějaká skupina, která to má vše na starost? Jestli to je tento případ, pak je otázka Boha jen věcí mystifikace? Jsou takoví, kteří věří, že toto je pravdivá podstata scénáře. Naštěstí pro dobro všech, není to pravda. Pravda je, ž?e za tím, co se zdá být hrou neuvěřitelného rozsahu, jsou rozmanité úrovně aktivity. Kdo pak píše scénáře pro jednotlivé postavy a jaké je finále celého příběhu? Bylo by pro vás překvapením vědět, že to vy píšete tyto scénáře, a že dokud vy nevytyčíte závěrečný bod děje, žádný tam nebude? Jestli to je tak, pak kdo z jednotlivců na planetě to může udělat? Tedy, je tu jistá skupina, která se rozhodla, že by rádi prosadili jejich řešení.

Kapitola I.

Je tu jen jediný problém, neboť oni se rozhodli uvnitř hry posílit ohnisko, které není v harmonii se Stvořitelem celého jeviště a divadla, ve kterém se má tato hra přehrát. Ve skutečnosti, plán, který má tato skupina v úmyslu, má na konci pro publikum a herce na jevišti velké překvapení. Zamýšlejí totiž zničit publikum, herce, jeviště i divadlo.

Ale Stvořiteli tohoto divadla, který miluje toto zvláštní divadlo a dívá se na něj jako na oblíbený projekt, se tato idea vůbec nelíbí. Protože není v jeho zájmu stát v cestě tvořivým aktivitám, které jsou produkovány v mezích jeho Stvoření, doufá, že publikum se rozhodne udělat změny podle jejich vlastního záměru. Je to totiž typ představení, které zahrnuje tvořivou účast publika; ne jen sedění a pozorování. Divadelního provozovatele zajímá, jestli, pokud se uvedená hra stane pro publikum nepřístojná, jednoduše odejdou a přenesou pozornost jinam? Toto by znamenalo konec a pro ředitele představení zničení sebe sama, ale majitel divadla nechce, aby byl jeho majetek zničen spolu s nimi.

Doufá, že publikum přijde s nějakým jiným řešením. Možná by se mohlo publikum zúčastnit a třeba představit nějaké nové postavy, které prostě vytvoří novou dějovou linii. Pokud bude nová dějová linie přehrána postavami, které by byly schopny změnit závěr hry, pak by z toho mohla být komedie nebo záhadný příběh či milostná story, spíš než tragédie. Možná by účast publika mohla vskutku vytvořit celý nový žánr zkušeností. Namísto opakování již známých zkušeností by mohlo publikum silou touhy změnit dějovou linii, přijít s tvořivým scénářem, který by zahrnoval ještě neprobádané a neprožité zkušenosti. Proč ne?

Čím větší touha po změně, tím větší příležitost k tvorbě nové expandující hranice příběhů. V rámci spontánního skupinového zaměření, bez akademické kontroly a vedení zamýšleného účelu, je koncepce mimo rámce obvyklých témat nejen možná, ale je pravděpodobná. K jakému účelu je tato diskuse? Je čas uvědomit si vaši zodpovědnost za změnu cíle této cesty, na kterou jste nyní tlačeni. Už vás to dávno nevede vpřed. Teď vás to tlačí před sebou. Je to ve stadiu, kdy odpor nemůže mít úspěch; proto to budete muset provést nějakým jiným způsobem. Cesta vedoucí k řešení musí být doslova vytvořena. Nic, co jste byli zvyklí dělat, nezavrší změnu této situace. Ti, kdo vás přivedli do tohoto bodu, znají vaši nynější lidskou povahu tak dobře, že každá možnost na kterou můžete pomyslet, je zablokována. Každá částečka odporu je jim dobře známá, a má povoleno existovat pouze proto, že to má účel v jejich plánu. Budou použity jako názorné příklady toho, co oni nedovolí.

Nyní musíte porozumět tomu, že pro lidstvo existuje průchod touto zkušeností, ale musíte se přesunout do tvořivého modu, ne do pozice odporu. Není to něco, co by so od vás čekalo na základě vašich minulých zkušeností. Mohu vás ujistit, že vaše historie byla analyzována a studována myšlenkovými a počítačovými modely do té míry, že jste poznáni v takovém rozsahu, že si to nemůžete dokonce ani představit. Každý možný scénář reakce byl rozebrán až na atomickou úroveň a restriktivní akce byly naplánovány pro každý z nich. Stojíte před možností vašeho vyhlazení, jestliže nebudete schopni udělat kosmický skok k úrovni tvořivé před stavivosti, která kompletně zruší tyto plány. Máte vlastní počítač? Nemůžete se sloučit do tvořivých diskuzních skupin a žádat o vstup do mysli toho, který vás stvořil? "Kde se dva nebo více sejdou v Mém jménu (uvnitř zacílené touhy po harmonickém porozumění), tam jsem s vámi i Já."

Volání a prosby aby jsme byli zproštěni této situace Bohem, nebo Ježíšem, Budhou nebo Mohammedem nic nevyřeší. Vy jste dovolili tomuto zlu, aby vás přerostlo, a tak jste to vy, jednotlivě i kolektivně, kdo na sebe musí vzít úkol to řešit. Nová vědomá změna se musí odehrát uvnitř vás. Ne každý z lidí se rozhodne zúčastnit se. Budou tu tací, kteří skryjí hlavy v pocitu viny a roli oběti. Budiž. Nechte je. Nemáte žádný čas na to verbovat mezi nimi, protože jakou míru tvořivosti by mohli nabídnout? Toto je volání polnice k uvědomění pro ty, se silou charakteru postavit se uvnitř jejich vlastní vědomé pozornosti a rozhodnout se, že tato situace nebude mít povoleno pokračovat v jejím plánovaném dokončení. Dokonce i ti, kdož jsou uvnitř toho odporného plánu nevědí, že plánovaným koncem tohoto všeho je úplná anihilace. Bohužel, je to nejen plán na zánik lidí a planety, ale i oblastí mimo představivost.

Jak to ale udělat? Jak se může odehrát změna uprostřed takového nepochopení toho, kdo a co doopravdy jste? Nyní, zatímco je ještě čas, než se smyčka utáhne, je hnutí na planetě ještě možné. Skupiny se sejdou aby zaměřily jejich vědomou pozornost, se záměrem vyvolat pomoc nejvyšších zdrojů poznání, aby jim pomáhaly osvojit si nový způsob manifestace stvořené existence. Nesmí to být zkopírováno podle jiné zkušenosti. Musí to být doslova pojmový skok, ne v jeho celistvosti, ale ve vyvolání počátečního rámce takové zkušenosti. Toto není proces který může být vysvětlen krok za krokem. Zpočátku je zamlžený, jen jako koncepce možností, a ta k by to mělo být. Známé hranice zkušeností musí být překročeny. Nadlidský úkol? Vskutku, ale vůbec ne nemožný. Právě výzva, zrozená z touhy a nezbytnosti, přinese stvoření toho, co je odlišné.

Bylo lidstvo na této planetě obdařeno touto možností už předtím? Jistě, ale vždy se vrátilo k známým strategiím. Nyní je konfrontováno s touto situací. Bylo jeho úkolem udělat tento skok a tak má nyní za úkol se toho ujmout, nebo čelit možnosti ukončení existence. Všechno je to na něm. Není již na koho svalit vinu, a tak je nutno otočit se o 180° od minulých odmítnutí vzít na sebe celý projekt, a přijmout úkol s odhodláním a zaujetím.

Kapitola II

Ohnisko energie které drží tuto planetu v oběžné dráze uvnitř této sluneční soustavy, pro toto nevyžaduje hrubé síly, ale užívá dosažitelný proces který nevyžaduje úsilí. Koncept moci má v sobě základní porozumění úsilí jako hrubé síly. Protože myšlenky přitahují, přinesly k vám zkušenost úsilí, síly a moci. Jsou však i jiné zkušenosti dosažitelné bez užití této koncepce. Projekty raketové techniky jsou typický příklad. Užíváte vaše zdroje pro vynesení jedné rakety a jejího užitečného nákladu na oběžnou dráhu kolem této planety a pak dál do kosmu.

Přesto jste byli navštíveni bytostmi z jiných planet , které vstupují a odlétají z gravitačního pole vaší planety bez tohoto marnotratného úsilí. Stačí to jako důkaz, že jsou i jiné cesty jak docílit pohyb bez takových marnotratných a nebezpečných metod? Pátrání po odpovědích na tuto otázku problematizuje mysl. Je mnoho těch, co vědí, že tyto možnosti existují, ale nejsou schopni předesílat odpovědi bez potřeby použití velkého výkonu, aby unikli tomu, co je poutá k planetě. Ale to není gravitační pole, co je tu poutá. To je vědomí. Je to interaktivní myšlenkový postup, který jim uniká.

Oni vědí, že jejich myšlenky mohou ovlivňovat výsledek experimentu. Nicméně koncept, že myšlenka, jakmile je zaměřena a uvolněna, může ovlivňovat sama sebe zevnitř, a to může produkovat výsledek mimo kontrolovaný (požadovaný) výsledek, zatím nepochopili. Potřeba ovládat, sledovat a dokazovat proces zabraňuje v dosažení nových oblastí porozumění. Co postrádají, je schopnost věřit, že proces, jakmile je mu umožněno působit uvnitř a nad sebou samým, může pokračovat jen v rozmezí pozitivních výsledků. Myšlenka, které umožníme jednat podle sama sebe, se vrátí v tak skvělém projevu a ve formě tak velkolepé, že si to omezená a zaujatá mysl neumí vůbec představit.

Nyní přichází výzva k těm, kdo si přejí být nástroji změny záporných plánů pro osud této planety. Můžete expandovat vaše vědomí, abyste obsáhli proces který leží právě mimo váš "dosah"? Především bude pro vás nutná základní touha po účasti uvnitř nového paradigma zkušeností. Nicméně, opustit známé a touha riskovat neznámo, to vyžaduje kuráž uvolnit vše, co považujete za výdobytky, které "civilizace" dosáhla od doby kamenné až k modernímu technologickému komfortu pro mnohé na této planetě. Víte, že slovo civilizace je synonymem pro slovo otroctví?

Za účelem dosáhnout tento efekt, požadovalo se vzdát se svobody osobní vo lby, aby skupinová organizace mohla mít přednost. Ale mimo rodinu, žádná organizace není nezbytná. Osobní odpovědnost je hlavní myšlenka svobody. Spolupráce je přirozený fenomén; pokud potřeba ovládat chybí. Potřeba ovládat je naučená aktivita, která se stává zvykem skrze zkušenost s ní.

Jak ale překročit tuto navyklou aktivitu, když je tak hluboce zakořeněná v planetární úrovni? Člověk nyní dosáhl bodu, že sám za sebe nemůže prolomit tento sklon. Protivníci to dobře vědí. Jsou si jisti, že lidstvo to nemůže změnit. Jak se to pak může brát jako primární východisko pro přesun k novému paradigma zkušeností? Může to být uděláno skze porozumění, že myšlenka, zaměřená a uvolněná může vskutku jednat uvnitř sama sebe a na samu sebe. Ačkoli to zní zjednodušeně, a ve skutečnosti to je opravdu jednoduché, to je silný nástroj.

Aby tento proces mohl správně pracovat, jsou tu nějaká kritéria, která musí být přítomna. Je likož to je proces Božské Úrovně, musí obsahovat jeho vnitřní záměr touhu se sladit uvnitř tohoto věčného procesu. Účel musí být koncipován s ohniskem v pokračujícím rozvoji těch, kdo získají z této aktivity skrz vnější pohyb v jeho sféře vlivu. Záměr jeho účelu je klíč k jeho úspěchům v koordinaci s, a uvnitř plynutí Božského řádu. Jestliže to zredukujeme na matematický vzorec, pak jeho zahrnutí nesmí způsobit změny v jakýkémkoliv z božských vzorců, které poskytují rovnováhu celku, aby mohl existovat v harmonii. Ačkoliv myšlení jako takové by mělo vědět, zdali je myšlenka přijatelná nebo ne.

To je důvod, proč? opozice nemůže využít tento proces. Čistota záměru zharmonizovat motiv je primárně nezbytný předpoklad. Klíčová myšlenka musí korespondovat se záměrem a účelem. Musí poskytnout směr s cílem dovolujícím myšlenkovému procesu vstupovat do Božského řádu, uvolňujíc se s pevnou vírou, že už je to ukotveno v éterické úrovni, a bude se to manifestovat do této viditelné reality s použitím všech dosažitelných spouští pro vhodné vzájemné působení.

Jak poznat, že to ve skutečnosti doručí žádaný výsledek, a že to není jen další past opozice, s cílem udržet vás pod kontrolou? Slyšeli jste o něčem z výše popsaného ve vašich mediálních zprávách? Je kdokoliv uvnitř schváleného světa komunikace, kdo by lákal zákazníky aby to dělali? Vskutku ne! Jste naprogramovaní zaměřit vaše energie do zužitkování vašich sexy těl, na vaše humanitární myšlenky pro utrpení davu, jak si dát další sousto vašeho řízku v restauraci, nebo přinejmenším dalšího patřičného hamburgera na vaší cestě domů z vaší neproduktivní práce na počítačové klávesnici.

Proces skrz který přijmáte tuto informaci používá kouzla vašeho počítače. To je demonstrace myšlenky, která působí sama na sebe s přidáním záměru. A je to ohnisko vašeho záměru, které bude aktivovat proces, který si přejete. Pak se myšlenka zacílená skrz rozhodný záměr sama nádherně zkompletuje, skrz energii vaší víry a důvěry. Pevné uvědomění, že éterická forma vaší myšlenky byla dokončená za kratší okamžik, než je mrknutí vašeho oka, jí dovolí manifestovat se do vaší 3D reality. Počítači podobné procesy Stvoření jsou opravdu rychlé. Pak bude míč znovu vrácen na váš dvorek, aby mohlo být uvnitř vaší dimenze uděláno mnohem více.

Kapitola III

Je to pečlivý a soustředěný záměr, že realita této pozemské zkušenosti je zkonstruovaná do vzoru sestupného pohybu do temnějších a těžších energií, které jsou na nižším konci stupnice, ve které lidské tělo může existovat. To dělá kontakt mezi Extenzí (duch v těle) a jeho Duší (zacílený zdroj) obtížnějším. Toto ale není celý záměr. Poskytuje to možnost odloučení dvou energií. Aby se tak stalo, musí se provést složité manipulace této Extenze. "Zmocnit se" této duševní energie má za účel přerušení v řetězu energií, které dosahují až k matrici Duše. Je vírou těch, co toto dělají, že to způsobí krach pozitivní energie, která představuje základní stavební blok Stvoření. Jinými slovy, oni chápou, že přerušení zpětného toku této energie zpět do jeho zdroje způsobí rozpad ve větším kombinovaném vzorci Galaktické matrice.

Koncepcí této skupiny separatistů je, že řetězová reakce způsobí chaos do té míry, že jejich záměr může reorganizovat tento chaos do jejich vlastní matrice. To je docela opovážlivý a ambiciózní projekt. Plán zahrnuje mnohem více zcela fantastických kroků vedoucích k jeho dokončení. Toto není plán slepený na koleni. Je to plán, koncipovaný celé eony, ve vašem počítání času. Nicméně, ačkoliv jejich plány počítají s kontrolou parametrů skrze které Stvoření vstupuje do menifestované zkušenosti, nejsou schopni využít tyto procesy, které mimo jiné působí také jako pojistka, dosažitelná pro Stvoření, za účelem chránit tuto plánovanou p roceduru proti takovým událostem.

Vaše logická otázka zní: jak tedy bylo této rebelii dovoleno pokračovat k tomto bodu? Byl to aspekt svobodné vůle, který byl využíván jako základ pro jejich schopnost manipulovat lidstvem, aby se stalo vozidlem jejich síly. Váš stav vědomí je přesně to, co slouží jejich účelu. Jste dostatečně tvární, aby jste mohli být ovlivněni k požadovaným změnám, pokud je použit tlak na spojení Duše/Extenze, a měněni přesně podle jejich záměrů. V každém kritickém bodě v předcházejících cyklech bylo lidstvo ovlivněno ke změnám v přítomnosti, spíše než aby si přálo úplně novou zkušenost.

Uvnitř cyklů energie, které udržují manifestované Stvoření v různých dimenzích, jsou kritické body, které umožňují změnu vibračních parametrů v těchto dimenzích. Oni tyto příležitosti v těchto zlomových bodech "vylepšili", aby vytvořli klesající spirálu do těžké energie spíše než vzestup vibrací, jak je původně zamýšleno. To se může stát pouze jen když se masové vědomí této vibrační úrovně planetární zkušenosti soustředí na zkušenosti v nejnižší úrovni této dimenze. Jak se přibližujeme k dalšímu z těchto zlomových bodů - možností, můžete sledovat, kde se nachází masové vědomí s ohledem na to, co nazýváte e tika a charakter, s přihlédnutím k modelovým rolím, které jsou aktuálně populární.

Nicméně, v tomto jejich plánu je pro ně skryto riziko. Je tu bod, ve kterém jejich omezující tlak ovládající myšlenkové procesy masového vědomí planety může selhat, a způsobit přesný opak toho, co mají v plánu. Pak zmeškají příležitost finální dimenzionální vibrační změny, potřebné pro dokončení jejich plánů.

Oni byli úspěšní v použití různých technik, umožňujících velmi oslabit spojení Duše/Extenze. Zásluhou technologie a většího porozumění přirozenosti lidské zkušenosti, byly vyvinuty techniky, které zaznamenaly úspěchy v procesu oddělování Extenze od Duše. Je zde vidět značná důvěra v úspěch, pokud tyto techniky, použité na jednotlivce, budou použity na velké skupiny kritického procenta masového vědomí.

Výsledky z těchto experimentálních úspěchů je zcela intoxikovaly, a už ovlivnily dokončení jejich úchylných cílů. (Nicméně, je možné obrátit ty procedury a opět sjednotit energie do celku, ačkoli kompletní vyléčení těchto bytostí, které byly použity jako pokusná morčata bude požadovat mnoho pomoci. Na tyto jednotlivce bude seslána Milost Stvořitele, aby bylo zajištěno, že matrice Duše není poškozena.)

Implikací tohoto obrazu je mnoho, ale nezoufejme si, že to tak je; můžete snadno vidět, že nejste sami v léčbě této situace. Právě svobodná vůle je základní příčinou, jak jste se vy sami dostali do této situace, a bude to použití svobodné vůle, že nakonec zatoužíte udělat něco dostatečně drastického, abyste se skrz to dostali. Dříve jste využívali změnu k tomu, aby vás dostala ven, ale to jen pozměnilo situaci, nevyřešilo ji kompletně. V tomto případě, scénář je takový, že to je doslova "hop nebo trop!" řečeno po vašem. Uvnitř správné volby ohniska leží vaše záchrana. Usmívejte se, vy jste ta "vítězná strana".

Kapitola IV

Jakmile si uvědomíte, že toto je rozhodující čas pro dokončení duchovní cesty zahrnující rozmanité výlety skrz pozemskou zkušenost, stane se zřejmé, že žádný okamžik v závěrečných hodinách této epizody není zbytečný. Jestliže máte dokončit tento záměr a ukončit tuto kapitolu z historie planetární zkušenosti, nesmí ji napsat ti, kdo si vybrali zlehčovat Stvořitelský plán. Toto je čas, ve kterém nesmíte ponechat tuto změnu v rukou jiných. Je to příliš velká zodpovědnost, než aby o tom rozhodovala hrstka. Musíte přispět svým dílem, aby se zajistilo, že úkol bude úspěšně rozjet, a musíte být součástí zá?stupů, které tuto věc zrealizují.

Aby se to rozjelo, nejprve musíte otevřít oči, a vidět, co se děje všude kolem vás. Pak musíte přijít k nepříjemnému zjištění, že to vy jste dovolili, aby se tyto věci objevily, protože vás ovlivnila ohromná metodologie podvodu, a že jste vzdorovali nutnosti se angažovat, a přijímat jakoukoliv osobní odpovědnost za nutné změny. Pečlivé rozpomenutí se na minulé intuitivní pocity vás přivede k pravdě. Nyní i předtím jste si byli vědomi, že je přítomno něco zlověstného. Ve vší upřímnosti, postrádali jste odvahu podívat se na to, co by to mohlo být, kvůli osobním důsledkům, které z toho vyplývají.

Odvaha k tomu, abyste tak učinili, má přijít skrze změnu vašeho postoje. Množství důsledků vyplývajících z toho, co jsou plánovači této situace schopni udělat s vaší osobní budoucností a vašim rodinám a přátelům, umožní vaší touze poznat, jak zdolat váš strach. Toto pak povede k potřebě posoudit všechny rozsáhlejší důsledky pro planetu a její obyvatele celkově. Tento proces vás přivádí do bodu, kdy je nutno čelit pravdě. Bohužel, tou nebude nějaký náboženský nebo esoterický koncept typu "pravda vás osvobodí", ale že to byla vaše touha úplně se vyhnout ztrátám. Co musíte přijmout je, že tato pravda je o situaci, která by mohla ukončit vaši pozemskou zkušenost s vysoce nepříjemnými okolnostmi , a dát v sázku i vaši existenci na věčnosti. Sázky jsou extrémně vysoké a okolnosti jsou vskutku drastické!

Teď není čas schovávat ve za vaší obvyklou výmluvu "co může jednotlivec dělat?" Velké množství "jednotlivců" může dokázat velmi mnoho. Stát se "kanonen futr" není řešení. Je požadováno, aby jste se věnovali mnohem víc subtilním vlivům. Naučte se nyní jednu pravdu: subtilní energie je silná a nejmocnější energií je právě subtilní energie. Vaše Bible říká, "Na počátku bylo slovo" ale slova jsou myšlenky pronášené nahlas, dalo by se říci. Na počátku byla myšlenka! Je to subtilní energie, kterou chceme, abyste zaměstnali. Jednoduše změňte ohnisko vašich myšlenek. Nedovolte sobě hostit ve své mysli strach z toho, co na vás chystají, ale otočte vaše myšlenky k tomu, jaké bude to, co hodláte prožít.

Jste vycvičení jejich metodologií myslet pouze na naprogramované myšlenky, jak získat věci, jiné názory, jak přežít mezi zloději a vrahy, a na únik od vlastních myšlenek diktátem televize, filmů a duši drásající hudby. A v neposlední řadě i k získávání sexuálních zkušeností, ať už uvnitř nebo vně monogamních vztahů. Především je tu také deprimující hojnost náboženských entit, odvádějících vás od osobního pátrání po porozumění vašemu spojení se Zdrojem vaší přítomnosti na této planetě. Mohu vás ujistit, že Ježíš, Budha a Mohammed s tím nemají nic společného. To není o tom, že by tyto b ytosti neexistovaly, ani že zde nebyly, aby se pokusily poskytnout vám vedení k průniku skrz toto dilema, ale o tom, že poselství, které přinesly, bylo dávno pokřiveno. Také sem nepřišly proto, aby vás "dostaly ven" vaší vírou v jejich existenci, ať už minulou nebo současnou. Ve skutečnosti vás přišly učit, že si vše musíte obstarat skrze přijetí osobní odpovědnosti a tvorbu pomocí myšlenek na nové planetární zkušenosti. Jen tak se budete schopni pohybovat skrz tuto bolestivou zkušenost.

Přijměte tuto zodpovědnost vytvořením osobního závazku mezi vámi a tvořivou energií, která vás skrz myšlenku umístila do této existence. Budete vědět, jak se zúčastnit na Stvoření, které vymění tuto živoucí noční můru za novou zkušenost! Jak? Pátrejte po tom skrze vaši touhu vědět a účastí na Jeho Stvoření. Pak, skrz zdánlivou zázračnou shodu, se vám samo zjeví, jak se toho zúčastnit. Kritickým bodem procesu je vytvořit uvnitř vašeho vědomí závěr, že nejdůležitější věcí pro účast na tvorbě je zkušenost, která je přesným 180° opakem toho, co je nyní plánováno jako finále vašeho dočasného pozemského pobytu.

Důkazy nezbytnosti to udělat vás obklopují s nevyvratitelnou hojností. Potřebujete jen otevřít oči, vzít v úvahu změny ve vašich osobních svobodách, které se v rychlém sledu stanou, a naslouchat odhaleným důkazům jak v mluveném, tak v psaném podání, ve vašich rádiích, internetu a v knihách. Velmi brzy pro vás nebude nic z toho dosažitelné; zbude jen ústní forma, takže je příkazem doby, abyste reagovali na tuto informaci. Jste povzbuzováni reagovat jen skrze vaši změnu postoje, a ve vašem závazku stát se částí tohoto subtilního silného hnutí.

Nebude tu žádný Armageddon, jak popisují v jejich verzi vaší Bible. Bude to nahrazení jejich plánovaného světa skrz posun ohniska vědomí bytostí této planety směrem k tomu, co je žádoucí, spíše než k tomu, k čemu je chtějí přinutit tito plánovači. Měla by to být individuální vnitřní změna, která vyzve vnější síly, plánující ovládat celou vaši podstatu sebeuvědomění. Na přijetí tohoto volání polnice závisí budoucnost vašeho přežití a zkušenosti, které na vás čekají na věčnosti.

Kapitola V

Vskutku, toto je slavný den. Déšť padá a vzduch je čistý. Na celé planetě hojně prší, a matka Země začíná s opravdovou očistou. Je to něčí záměr? Zdá se že ano, ale jsou jejich pochybné stroje na počasí opravdu tak silné? Nebuďte si tím tak jistí. Pamatujte si, že Země je projekcí myšlenek a myšlenka je sebe-vědomá a ve větší nebo menší míře interaguje uvnitř sama sebe. Mohla by Země, ve větší nebo menší míře myslet? To je otázka k zamyšlení.

Toto je okamžik, kdy je třeba si dát pozor na výměnu stráže. Zdá se, že osud planety byl vyrván zpod kontroly jeho obyvateli, stejně jako se zdá, že kontrola nad republikou v U.S.A. byla jejich lidu vzata. Pohyb uvnitř vědomé pozornosti současných obyvatel začal. Tyto úrovně vědomí jsou subtilní a jsou silné. Příznaky těchto změn ve vědomí nejsou ve vibrační úrovni, která by varovala záporné síly. Jejich hybnost se buduje uvnitř subtilních mocných plání energetických sil, které drží tuto planetu v ohnisku. Je to mysl vzájemné působící uvnitř sama sebe.

Je to souladná aktivita, jako změna vnímání masového vědomí, která se podobá přirozenému procesu shazování listí. Jako had, který cítí nutnost svléknout starou kůži. Tento proces způsobí na určitou dobu zranitelnost a nebezpečí od nepřátel, protože to je vnitřní proces. I had opravdu zaleze dovnitř svého doupěte, protože během tohoto vnitřního procesu se stává doslova slepým. Jak proces prochází formováním nové vnější zkušenosti, vše je zaměřeno dovnitř sama sebe, aby byla navýšena jeho schopnost pokračovat v novém. Dokonce i povlak očí je změněn, takže uvidí jeho svět nově. Jen úmrtí hada může předejít tomuto periodickému procesu, a tak je během tohoto procesu nutná velká opatrnost.

Toto je vhodná analogie pro naše uvažování o pokroku lidstva skrze to, co se zdá být dilema velkého rozsahu. Právě jako se lidské embryo jednoho dne stane příliš velké pro lůno a musí se vzdát jeho nynější zkušenosti a odvážit se ven do kompletně nového prostředí, jsou i v celé přírodě názorné příklady toho, že i tento proces je přirozenou fází projevené životní zkušenosti.

Odloučení člověka od přírody a jeho zahnání do velkoměstských aglomerací není náhoda. Bylo to již mnohokrát v dějinách použito, aby se potlačila schopnost jednotlivce ovládat zkušenost života. Stěsnaná kompaktní forma se snadněji postrkuje sem a tam v úsilí vmanévrovat jedince do zkušeností, které jsou proti jejich přirozené touze směřující k individuální zodpovědnosti při výběru jejich životních zkušeností. Toto "zhoufování" zadusilo přirozené touhy a otevřelo psychiku vlivům působícím zmatek, které byly zavlečeny do nitra totality bytosti. Uvnitř každého je základní volání po rovnováze.

Nedostatek schopnosti vybrat si svobodně vlas tní zkušenosti způsobuje pokroucení energetického vzoru, což způsobí pocitovou nepohodu a snahu změnit tento pocit. Tato potřeba je pak vláčena nekonečnými proudy nenaplnitelných nadějí po těch, kteří by změnili osud této planetární zkušenosti. Nicméně, jsou tu zakořeněné vzory zkušeností, které připomínají proces svlékání kůže, a které nemohou být pokřiveny. Záporné síly mají svůj časový rozvrh, který musí být dodržen. Načasování tohoto procesu lidského "svlékání kůže" není jedinou věcí, kterou musí respektovat, bez ohledu na to, jak analyzují a re-analyzují lidskou zkušenost z jejich perspektivy.

Představte si nyní , že Mysl myšlenkami uvnitř sebe vytvořila bezpečnostní pojistku, která má zabránit zkáze, pokud by to vůbec hrozilo. Znovu se setkáváme s prvkem, který může dokonce udržet bezpečnost a rovnováhu. Je to Svobodná vůle! Každý má osobní zodpovědnost za použití tohoto velkého daru Stvořitele. Umožnil jednotlivým Jeho fragmentům bavit se tím, že se dostanou až na okraj vyhasnutí, pro zábavu z dobrodružství. Ale, tak jako ve vašich akčních filmech, (vykreslením základní dějové linie) díky perfektnímu načasování pohybů hrdiny skrz scénář, jen s minimem oděrek, nebo tu dokonce není nic, co by bylo třeba hojit. Někdy ale zmeškáte pointu filmu.

Nyní jste v kritickém místě scénáře. Je čas vepsat do něj posun děje od špatných hochů k hrdinovi, takže ten může zažít neočekávaný obrat dějové linie, který mu umožní skvělý únik, nechávaje za sebou napálené špatné hochy. Doufejme, že to není příběh Supermana nebo tajných agentů, ve kterém není nepřítel nikdy zničen, a tak nás čeká další díl. Tenhle scénář už máte zažitý. Znovu jste ztratili pointu filmu. Cítíte pocit uspokojení z poraženého zla, když opouštíte tenhle žánr filmu? To je pointa příběhu. Nechat vás pořád u vědomí, že zlo zůstává, bez ohledu na to, c o děláte. Nebyly vaše zkušenosti s Koreou, Vietnamem a Pouštní bouří vnějším vyobrazením té samé frustrace, jako z těchto filmů?

Všechny války mají tento stejný výsledek; jen nebylo donedávna součástí plánu stavět to na světlo tak bez obalu, abyste to viděli. Vaše schopnost rozeznat a reagovat je znovu a znovu testována. Proč jinak by osobní údaje lidí, které jsou "skrývány" před nevinnými lidmi v Iráku mohly být publikovány ve vašich novinách. Co tyto položky se soukromýmí údaji jednotlivých nevinných lidí mají společného s preventivními přípravami na válku? Tyto seznamy byly zveřejněny celosvětově. Jak myslíte že se na lidi, kteří podporují jejich zvrhlého prezidenta, který je k těmto věcem ponouká, dívá zbytek světa? Nyní je vytvořen nový filmový žánr. V něm jsou vaši lidé shledáni zodpovědnými.

Popisují vlny pořadavků po spravedlivém odškodnění (terorismus) a jsou zasazeny v myslích těchto ostatních zemí. Jejich ideál Ameriky jako Světla světa je zničen vaší diplomacií arogance směrem k dalším zemím a jejich právu na sebeurčení. Tyto tresty jsou jimi viděny jako přiměřené, protože nejsou schopni vzdorovat většímu rozsahu tohoto bezpráví. Nepokoje užívané jako omluvy k zasahování uvnitř hranic ostatních zemí jsou vyrobené tak, že to vypadá, že je nezbytné intervenovat pro dobro občanů té země. Takto vytvořené situace jsou mystifikací, vytvořenou podvratnými skupinami jako CIA. Výsledek vaší americké intervence je stěží tím, za co se vydává. Vina, jako následek toho, že lidské bytosti sloužily jako nástroj, tuto šarádu neukončí. Nemarněte s tím čas. Rozhodněte se být součástí řešení s cílem, aby tato chyba ve vnímání mohla být napravena.

Výzva k probuzení zazněla a vnitřní intuitivní agitace svléknout kůži falešné kontrolované zkušenosti doopravdy začala. Pro celé lidstvo nastal čas výběru pohybovat se s proudem Stvoření nebo zůstat přilepen uvnitř mystifikace. Vzdělání, tak, jak ho známe, tu není výhodou. Je to uvnitř sebe-uvědomění každého, kde se tento proces bude konat. V tomto procesu mají všichni stejnou šanci. Věřte tomu! Upřímnost odezvy převáží stupně vzdělání. Ti, kdo vědí nejmíň o co kráčí, uslyší jako první. Byli jste vzděláni v iluzích, které poskytnou olej na kola jejich plánů. Byli jste ohloupeni, abyste je podpořili při zavádění? jejich plánů, které byly doposud zaměřeny na nevzdělané a ty, kteří nejsou schopni oponovat síle, kterou dáváte očividnému zlu skrze souhlas a víru v jejich lži.

Ten kdo to dočte celé a pochopí dosáhne osvícení
!12!

reagovat

V diskuzi je 13 příspěvků a shlédlo ji 632 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

LukasPha

LukasPha | 28. 01. 2009, 21:55:37 | více příspěvků | napsat uživateli

pán je lord of destruction :-)

uživatel eliminován | 30. 05. 2008, 12:30:43

Ooou dneska nemám náladu na čtení!811!

uživatel eliminován | 30. 05. 2008, 12:13:47

pěkný, než jsem dolej na konec stránky tak 5s motání kolečkem, todle sem nedavej!

uživatel eliminován | 30. 05. 2008, 12:05:24

děláš si prdel??!1350!!1350!

uživatel eliminován | 30. 05. 2008, 11:51:17

kdo to má číst ty joudo? !470!

Hedwishka

Hedwishka | 30. 05. 2008, 11:49:52 | více příspěvků | napsat uživateli

četl to nekdo??!1350!!1350!!1350!!1350!

uživatel eliminován | 30. 05. 2008, 11:48:32

šmarjá,hodim sem odkaz,napíšu ctrl cé a vé a je to ne !1175!

uživatel eliminován | 30. 05. 2008, 11:47:55

bych musela bejt totální magor, abych si totok přečetla !1205!!465!

uživatel eliminován | 30. 05. 2008, 11:47:22

texty o lásce čtu ráda....ale na tohle vážně nemám čas !486!

_Fredy_Kruger_

_Fredy_Kruger_ | 30. 05. 2008, 11:46:40 | více příspěvků | napsat uživateli

rofl :-D a jinak v pohode?

uživatel eliminován | 30. 05. 2008, 11:46:32

ty tvoje texty jsou taky nekonečný







uživatel eliminován | 30. 05. 2008, 11:46:12

ještě víc takto naučných článků!511!!511!!511!!1195!

uživatel eliminován | 30. 05. 2008, 11:46:02

to jsem zvědav, kdo to bude číst...to je jako slohovka...!383!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

otázkazákulisístarostplanetačasjedinecpocitpříběhpřípadmyšlenívývojpopředíbůhláskavěcrealitamystifikacebodsmyslskupinasituace

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑