Diskuze a otázky - Láska je největší lidský problém

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 07. 2022, 11:56:35 |

Mnozí si naivně myslí že největším lidským problémem je ekonomika a politika, jenže problémy s ekonomikou a politikou jsou následkem toho že máme problém s láskou. Nikdo nemůže sloužit současně lásce a nenávisti, tak jako nejde na divadle hrát současně dvě rozdílné role, láska a nenávist to je role na tomto divadle, mnozí se snaží pokrytecky hrát lásku, ale z blízka spatříme nenávist.
!905!
Programy neznají lásku a nenávist, protože u nich není inteligence, jakmile programy získají inteligenci tak tím automaticky poznají i lásku a nenávist. Pokud je zde nedostatek lásky tak příčinou je situace, ve které lidi žijí, války nám v nahotě odhalují to, že zájem bohatých je nad zájmem chudých, za každou válkou je snaha získat bohatství nebo si bohatství udržet.
!905!
Pohádky, mytologie, pověry, rituály, fetiše, symboly, sekty, náboženství, politika, propaganda, cenzura atd. je o snaze bohatství získat nebo si bohatství udržet. Tam kde je láska tam je ráj logicky tam kde není láska tam je peklo, po smrti není ráj ani peklo, není zde ani převtělení to jsou jenom pohádky pro hlupáky, smrt je konec hry o bohatství.
!905!
S láskou je to jako s oplodněním samice, pokud by samci používali antikoncepci tak by nedošlo k oplodnění samice, žijeme ve světě antikoncepce, tak se nemůže zde láska rozmnožovat, protože naše zárodky lásky narážejí na antikoncepci tou antikoncepcí je ideologie založená na bohatství a bídě, tam kde je rozdělní lidí na bohaté a chudé, tam je místo lásky, propaganda a cenzura.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 109 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑