Diskuze a otázky - KUCHAřský koutek

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 12:37:20 |

jelikož moje nej stanice je TV paprika podel te se se svymi kulinářskými znalostmi

reagovat

vaříte rádi?

V anketě hlasovalo celkem 8 uživatelů

V diskuzi je 18 příspěvků a shlédlo ji 226 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Bumblebe

Bumblebe | 18. 12. 2008, 13:43:33 | více příspěvků | napsat uživateli

Čau,
zveme Tě na druhý a poslední křest našeho nového CéDé "To se nám hodí", který se uskuteční v Praze.

Křest vypukne 18.12. v Praze v klubu XT3 (Rokycanova 29, Praha 3 - Žižkov) od 20:00 hod.
S námi zahraje kapela Z Davu (www.zdavu.cz) a naskytne se i pár hostů.
A aby toho nebylo málo, tak jsme si pro Vás přichystali i soutěž :)
Začíná se přesně!

Takžééé... hurá do XT3 ♫

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 13:03:21

nevim kapr!5! je prezitek

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 13:02:36

> -Dworis-

???

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 13:01:51

> afroondras

dobře ty!5!

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 13:00:42


ondraD : vypadáš na to že rád vaříš drogy !177!!177!

afroondras

afroondras | 18. 12. 2008, 12:59:53 | více příspěvků | napsat uživateli

Kapří podkovy plněné slaninou a sýrem

Potřebujeme k tomu:

a) suroviny:

1) kapra 1,5 kg
2) anglickou slaninu
3) hermelín nebo eidam 40 %
4) mléko
5) citrónovou šťávu - limetka
6) sůl
7) pepř
8) provensálské koření
9) česnek
10) kremžskou hořčici
11) olej

b) techniku:

1) režnou niť
2) pečící hrnec
3) troubu

Postup přípravy:

1) vykuchaného kapra ( pokud možno s kůží! ) nakrájíme na podkovy
2) podkovy naložíme do mléka a necháme přes noc v lednici
3) druhý den podkovy vyndáme, opláchneme pod tekoucí vodou a osoušíme
4) nakrájíme si hermelín či eidam a anglickou slaninu( nebo uzenou krkovičku) na středně silné plátky( délkově tak, aby se vešly do podkovy).
5) Do podkovky dáme plátek slaniny či krkovičky a na něj plátek sýra
6) režnou nití zašijeme podkovy
7) volná místa vyplníme kremžskou hořčicí
8) jednotlivé podkovy navrch osolíme, opepříme a přisypeme trochu provensálského koření
9) troubu si předehřejeme na 250 stupňů asi tak na deset minut
10) podkovy dáme do keramického pečícího hrnce, kde je na spodku ještě slanina nebo krkovička.
11) pečeme na 120 stupních zhruba hodinu a půl
12) jednou za deset minut potíráme podkovy připravenou marinádou
13) můžeme podávat s bramborovým salátem nebo bramborem.

Marináda:

1) 4 stroužky rozlisovaného česneku
2) dvě lžičky soli
3) dvě lžičky pepře
4) 2 dcl oleje
5) 1 lžíce provensálského koření
6) 1 lžíce kremžské hořčice
7) 1 lžíce kečupu

Postup: všechno smícháme dohromady J

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 12:58:40

koupil jsem si stiku (kapr uz je trapnej)!2!

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 12:46:39

jojo taky koukam nekdy, jinak varim porad no !5!

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 12:45:53

Im (not really) optimistic...
ruce od rumu a kokosu... maaga in da hause!927!
!927!!927!

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 12:43:55

mno jo mno !24!

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 12:43:39

jo dobra stanice mam radsi matwea srainho (svycarsky 5 hvezdickovy kuchar)

kure.punk.pao

kure.punk.pao | 18. 12. 2008, 12:43:25 | více příspěvků | napsat uživateli

!895!,,,ted jsi mě dostal,,,netuším,,,,!1326!

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 12:43:10

Jedině kuchařka mojí matky:D

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 12:42:39

jak udelam prirodni brazilskou omacku!2!

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 12:42:20

jooo .. paprika je dost dobrá stanice ..!1227! a nej je jamie oliver .. !969!!867!

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 12:42:03

protoze takova neni

kure.punk.pao

kure.punk.pao | 18. 12. 2008, 12:41:56 | více příspěvků | napsat uživateli

co potřebuuješ wědět

uživatel eliminován | 18. 12. 2008, 12:40:23

A proč né TV lilek ?


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

paprikaznaloststanicekoutek

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑