Diskuze a otázky - Křehčené maso
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 11 příspěvků a shlédlo ji 425 uživatelů .
evzen-onegin | 3. 10. 2012, 22:45:29 | více příspěvků | napsat uživateli
podobná technologie je tzv glazované maso , obvykle se používá u mražených ryb a princip je , že se na rybu stříká studená voda , která zmrzne a zvýší hmotnost ryby .
roman789 | 3. 10. 2012, 17:22:25 | více příspěvků | napsat uživateli
nevařím, jídlo mi přivezou nebo pojím v restauraci !215!
uživatel eliminován | 3. 10. 2012, 16:33:49
> Nemesis.Rain
Tak předpokládám, že když se budeš snažit, podaří se ti sehnat i "křehčené maso" se 100% obsahem vody, za pouhých 80Kč/kg !1!
uživatel eliminován | 3. 10. 2012, 16:31:25
Ne, spíš naopak. Poslední dobou se snažím snižovat příjem masa. !1325!
Strikce_Ve_Smycce | 3. 10. 2012, 16:06:40 | více příspěvků | napsat uživateli
Vařím jen piko, a do něj se maso nehodí
uživatel eliminován | 3. 10. 2012, 15:46:38
já kuřecí moc nemusím, spíš si dám nějakou tu vepřovou panenku, nebo hovězí svíčkovou, pokud je pravá :)
uživatel eliminován | 3. 10. 2012, 15:37:44
Jo jo, to je nevětší vynález potravinářského průmyslu --- voda --- ta nic nestojí, a když se jí podaří prodat za padesát kaček kilo, je vyděláno !20!
(jen se divím, že je to v civilizovaném světě (za jaký ČR ještě pokládám) vůbec možné, tohleto...!31!)
uživatel eliminován | 3. 10. 2012, 14:47:22
pekna sracka to je, hned nejhorsi po strojove oddelenem mase. to same salamy sunkove, 50% vody, 45% ecek, soji a ryze a spetka -5% - masa pro chut :)
M_A_R_C_U_S | 3. 10. 2012, 14:38:37 | více příspěvků | napsat uživateli
http://www.superlevne-recepty.cz/superlevne-recepty-cz/3-TIPY-NA-NAKUP/5-Krehcene-maso
M_A_R_C_U_S | 3. 10. 2012, 14:37:34 | příspěvky uživatele | napsat uživateli
Vaříte z křehčeného masa?
Zajimavý díl Pekla na talíři
http://www.superlevne-recepty.cz/superlevne-recepty-cz/3-TIPY-NA-NAKUP/5-Krehcene-maso
reagovat