Diskuze a otázky - Kouzelná hůlka je jenoém v pohádce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 17:36:38 |

Kouzelník získává sílu a chytrost z toho, že on vždy ví kdo je a podle toho i správně čaruje!

Víš kdo jsi?

Většina problémů je spojená s tím, že nevíme nic o sobě, ale víme vše o druhých!

Kouzelník získává sílu a chytrost z toho, že on vždy ví kdo je a podle toho i správně čaruje!

Ty, mě teď vnímáš a já tě mnoho prosím, abys mi pomohl, vždyť jsi silný a chytrý kouzelník, je v tobě mnohé utajené, stačí jenom chtít a zajisté mi pomůžeš.

Ukázal jsem ti duševní vesmír, ale tento vesmír se neustále zmenšuje, protože je zde zlý nepřítel a on se snaží o to, aby zde duševní vesmír nebyl!

Naším největším nepřítelem zde jsou > SVATÉ VÝHODY < ony mají velikánskou moc a velikánskou chytrost, je to velmi mocný nepřítel, nikdy jej nesmíš podcenit, aby tě on nezničil.

Je to jako by jsi hrál nekonečnou šachovou hru a proti tobě by seděl někdo, kdo má mnoho svatých výhod, ty se jenom od prvního tahu bráníš a máš velmi malou naději, na to že jej porazíš.

Neustále tě bude v životě někdo porážet a ty musíš si z porážky vzít mnoho zkušeností a ty použít v příští hře, abys nakonec svého nepřítele porazil.

Jsi silný a chytrý kouzelník, ten druhý je; vůl, blbec, pitomec, idiot, svině, debil, lakomec, sobec, tupec, neznaboh, kurva, mukl, feťák, neandrtálec, smraďoch, čurák, kunda, kretén….

Ti druzí tě slovy a činy neustále ponižují a srážejí k zemi, aby nad tebou měli velikou moc a ty musíš použít svoji sílu a chytrost abys v této životní hře uspěl.

Na žádné státní škole se neučí tomu jak se bránit ponižování, protože celý státní systém je založen na třídách a kastách, kdy ten kdo je nahoře ponižuje ty dole.

Ovce bečí že málo pastvy je, vlk vyje že malého zisku dosahuje, svině se sviní o koryto bojuje.

Co je dovoleno tomu kdo je silný a chytrý, to je zapovězeno tomu kdo je slabý a hloupý, ten kdo je silný a chytrý je Bůh a ten kdo je slabý a hloupý je vůl!

Co je dovoleno Bohu, to je zapovězeno volu!

Já jsem, ty jsi nejsi.

To je základní kouzlo, které ti dá sílu a chytrost a přestaneš být otrokem a staneš se silným a chytrým kouzelným bojovníkem, který je svobodný a dokáže bojovat proti SVATÝM VÝHODÁM, které ničí svět vesmírných pohádek.

Nemysli si, že ty jako jediný bojovník nic neznamenáš, je třeba postavit velikou armádu, která se nebude bát veliké nepřátelské armády.

Tento vesmírný boj se bude odehrávat v tobě a kolem tebe po celý tvůj život i tehdy když usneš.

Jakmile polevíš v boji, tak nepřítel toho hned využije a zaútočí, aby získal nějaké výhody a tebe uvrhnul do nevýhodné situace.

Jestliže tě napadl virus a máš teplotu, nebo mnoho kašleš, tak i zde musíš bojovat, aby virus nezískal výhody a potom by tě on zlikvidoval!

Virus se ti snaží dokázat, že jsi nic a že máš k němu být dobrý, ty jsi proto neustále opakuj kouzelné zaříkadlo.

Já jsem, ty jsi nejsi.

Toto kouzelné zaklínadlo, to je pravá kouzelná hůlka, pomocí které ty proměníš svého nepřítele v cokoli a on se tomu nebude moci nijak bránit!

Bez této kouzelné hůlky, nebudeš mít kouzelnou moc a nepomůžeš mi v boji proto svatým výhodám.

Tvůj nepřítel ti bude tvrdit, že prý duševní svět je jenom hloupá iluze a že není třeba o tento svět bojovat.

Když ti někdo bude tvrdit, že není třeba pít nápoje a jíst jídlo, protože stejnak jednou zemřeš, tak si poklepeš na čelo, protože mu naznačíš že je veliký blázen.

Tam kde jsou veliké výhody, tam jsou i dobří kouzelníci a zlí kouzelníci, dobrý kouzelník to je světlo a zlý kouzelník to je stín, který je tam kde je světlo.

Nelze pochopitelně stín porazit, ale lze učinit vše pro to, aby zde nikdo nežil ve stínu těch, co mají svaté výhody!

Temnota tvrdí, že světlo objektivní pravdy lidem mnoho škodí a že oni potřebují být v temnotě nevědomosti, aby se jim dobře žilo.

Bojuj proto za to, aby zde bylo více světla a jakmile spatříš tmu, tak ji odstraň tím, že tam pustíš světlo.

Dal jsem ti velmi mocnou kouzelnou hůlku a s ní dokážeš zázraky, věřím ti že mě nezklameš a bude z tebe moudrý kouzelník, který se nelekne nemoci, ani boje s těmi, co zde mají veliké svaté výhody.

Život to je jenom hra, ve které můžeš neustále postupovat do dalšího kola a nemusíš se vracet zpět.

Jsi zde teď a jestli ti ten kdo má svaté výhody řekne, že v budoucnosti, nebo po tvé smrti se budeš mít lépe, tak mu nikdy nevěř, jemu jde o to, abys s ním nebojoval pomocí kouzelné hůlky a tak si on udrží svoje výhody a bude mít nad tebou velikou moc.

Nejspíše ti ten kdo má svaté výhody řekne, že by jsi neměl používat kouzelnou hůlku a mnohdy ti dokonce zakáže, používání této hůlky.

Já jsem, ty jsi nejsi.

Nesmíš zde nikomu a nikdy věřit, mnohdy na sebe tvůj nepřítel oblékne masku přítele a bude se snažit dostat do tvé blízkosti, aby tě mohl zlikvidovat materielně a duševně.

Dobrý kouzelník ví, že smí věřit jenom tomu, kdo umí mistrně zacházet s kouzelnou hůlkou a tak likviduje všechny svaté výhody v sobě a okolo sebe.

Nedívej se na to, co druzí říkají, ale dívej se na to co konají, protože mnozí mluví o tom, že svaté výhody jsou špatnost, ale sami zde mají mnoho svatých výhod!

Tam kde je nějaký luxus, tam jsou i ti, co milují a mají svaté výhody, luxus tak jako nemoc, nikdo neutají!

Někdo ti řekne, že když on nebude mít nějaké svaté výhody, že on onemocní a zemře.

Počítej s tím, že se nepřítel bude bránit a použije podlé způsoby, aby si výhody ponechal, je jenom na tobě, kolik je v tobě síly a chytrosti, abys svého nepřítele porazil.

Světlo musí neustále bojovat proti temnotě, svět dobrých kouzel to je světlo pravdy a svět svatých výhod, to je temná lež, kterou musíme společně porazit.

Nesmíš se ale nikdy stát fanatikem, který překračuje v boji určité hranice, jakmile je zde fanatizmus, tak následuje šílenství.

Voják nesmí být šílený, takové vojáky nepotřebuji v boji proti svatým výhodám, čím více je voják normálním, tím větší má on pro mě hodnotu a tím více jej miluji a povyšuji.

Nejsi již začátečník, abys fanaticky bojoval se svým zlým nepřítelem, ty přeci bojuješ pomocí dobrých kouzel.
Přidat komentář

Bojový výcvik

Tak jako se voják, musí nejprve naučit bojovat, než začne bojovat ve válce, tak i ty se teď a tady, budeš učit boji se svatými výhodami.

Nejprve musíš porazit nepřítele, který je ukryt hluboko uvnitř tvé duše, jde o sebenenávist.

Sebenenávist, může porazit jenom sebeláska, tak jako proti sobě stojí černé a bílé figurky na šachovnici, tak i ty musíš proti sebenenávisti začít hrát šachovou hru.

Podívej se do přírody na ryby, jak ony spolu neustále bojují a jak ta chytřejší a silnější ryba, zlikviduje tu hloupější a slabší rybu.

Kdysi dávno vznikla šachová hra a dnes se nám podařilo tuto hru proměnit v program a ten dokáže s tebou hrát šachy.

Jsou zde figurky a šachovnice, stačí uchopit figurku a přemístit ji na jiné místo a hra začne.

Najednou je zde velmi složitá situace a ty musíš použít svoji duši k tomu, abys ji správně vyřešil a porazil protivníka.

Čím více bude v tobě sebelásky tím více v tobě i bude síly a chytrosti, ten kdo má v sobě mnoho sebenenávisti, je slabý a hloupý.

V pohádce dobro zvítězí nad zlem, ty jsi dobrý kouzelník a tak porazíš zlé konkurenty a potom ti bude dobře.

Možná že ti někdo řekne, že jsi zlý, protože jsi jej porazil, není tomu ale tak, ty jsi dobrý hráč a ten druhý je zlý, který ti lže.

Pamatuj si jednu zásadní poučku pro dobrého kouzelníka, ona praví, že nejdůležitější je vždy, aby ti bylo za každé situace dobře, bez ohledu na druhé.

Společnost se musí mnoho obětovat tak, aby ti bylo dobře, ty se ale nikdy nesmíš obětovat pro společnost!

Nejspíše se bude společnost tvrdě bránit, ale od toho je zde tvoje kouzelná hůlka, pomocí které dokážeš zázraky.

Jsi vše a tak se přeci neponížíš tím, že se obětuješ pro nic, naopak nic se musí obětovat pro vše.

Ten druhý je nic, protože když budeš ve veliké existenční nouzi, tak on ti nikdy osobně nepomůže, ale jenom se ti bude škodolibě smát.

Copak tě ten druhý dokáže zachránit před smrtí?

Jenom sebeláska tě dokáže před smrtí ochránit, neustále tě smrt pronásleduje a čeká na vhodnou příležitost, aby ukončila tvojí životní hru.

Ten druhý ti řekne, že tě má rád a že ti rád i pomůže, jenže je to lež jako věž, on jenom bude trpělivě čekat na příležitost, aby tě mohl využít a zlikvidovat.

Tam kde na sobě nejsou lidé existenčně mnoho závislí, tam je mezi lidmi jenom soutěž a boj o potřebné hodnoty!

Život to je jenom hra, ve které jde o to vyhrát a získat potřebné existenční hodnoty, ten kdo neumí profesionálně hrát tuto hru, je chudý a musí za malou odměnu mnoho sloužit druhým.

Hledáš-li někoho kdo tě nezradí, tak si kup mladého psa a budeš mít na mnoho let věrného kamaráda.

Pes na tobě bude existenčně závislý a navíc si jej i vychováš, naopak člověk je na tobě existenčně nezávislý a nemůžeš si jej vychovat tak jak potřebuješ.

Jsou tři druhy vztahů mezi lidmi a to; vztah podřízený, vztah nadřízený, vztah soutěživý, je třeba brát život takový jaký skutečně je!

Tam kde panuje temnota, tam schází vztah soutěživý a je zde jenom vztah mezi tím kdo poroučí a tím kdo poslouchá, jak může člověk poroučet člověku?

Jestliže člověk poručí svému psu, je to normální, ale pokud člověk poručí jinému člověku je to nenormální.

Vše začíná tím, že dospělí poroučí dětem a trestají děti za neposlušnost, dítě není pes, který musí člověka poslouchat!

Dospělí používají techniku návnady, kdy slíbí dítěti nějakou sladkost nebo dárek a tím dosáhnou toho že je dítě poslušné.

Když mě poslechneš, dostaneš ode mě to co miluješ a je zde již obchod, ve kterém se snažíme mít zisk potřebných hodnot.

Život to je ve své podstatě oheň, pokud oheň nemá palivo tak uhasne, abys mohl zde dobře žít, musíš potřebné mít.

V šachové hře se taky používá někdy technika návnady, kdy se obětuje nějaká hodnotná figura, aby se získala nějaká dobrá pozice, která povede rychle k vítězství.

Často se setkáš s tím, že si od tebe druzí budou chtít půjčit; peníze, byt, automobil, knihu, CD, zbraň, počítač,… a nebudou chtít půjčené zpět navrátit, nebo to vrátí poškozené.

Do tvého podvědomí se takto zapíše mnoho zlých zkušeností a ty potom použiješ později a budeš si umět poradit s tím, že rád odmítneš pomoc druhému.

Ten druhý je nic a ty jsi vše, má to smysl pomáhat někomu kdo je nic, z toho ty nic nezískáš, když pomůžeš sobě tak z toho získáš vše.

Dobré prostředí

V dobrém prostředí je ti dobře, proto se snaž o to, abys byl co nejvíce v dobrém prostředí a ty druhé posílej do zlého prostředí, aby jim bylo zle.

Jde hlavně o to, si nalézt v dětství správnou specializaci a tu dělat po celý život profesionálně a soukromě.

Správná specializace to je pevný bod a střed kolem kterého se vždy mnohé točí, pevný bod zde má velikou hodnotu a tak je i v dobrém prostředí.

Ti druzí ti budou konkurovat a nebo se budou snažit o to, abys byl více univerzální, je to ale jenom hra, ve které je ten druhý tvůj nepřítel.

Jakmile je zde pevnost, je zde i snaha tuto pevnost dobýt a vyplenit, i tvoje tělo je pevností a viry se snaží o to aby tuto pevnost dobyli.

Ten druhý je ve své podstatě jenom nebezpečný virus, který se snaží o to, abys byl nemocný a potom jsi zemřel.

Ve veliké existenční nouzi si upřímně pomáháme a jakmile nouze zmizí, tak si zase škodíme, jednáme podle situace a vždy se chceme mít dobře.

Jde o to, abychom zhodnotili čas práce pro druhé, podnikání se v malém nevyplatí, jde o to podnikat ve velkém.

Podnikání ve své podstatě, to je jenom růst a množení, musíš zasadit ve správný čas, na správné místo, správná semena a potom se o tato semena správně postarat.

Semena potřebují dobré prostředí a dobrou péči, máme jenom to o co se neustále staráme, jde o to si pečlivě vybrat to, o co se budeme mnoho starat.

Uvědom si že jsi dobrý kouzelník a máš kouzelnou hůlku, díky této hůlce dokážeš zázraky a vše bude dobré.

Když je ti dobře, tak konáš vše dobře, jakmile ti není dobře, tak něco nekonáš dobře a málo používáš kouzelnou hůlku.

Pro každý dobrý obchod, je základem nabídkový list, kde jsou uvedené pevné ceny, je to jídelní lístek v restauraci a zde si host vybere to, co chce a potom zaplatí a odejde domů.

Někdy ale host nemůže, nebo nechce za poskytnuté služby zaplatit, je zde dluh a otázka jak bude tento dluh vyrovnán.

Dostáváme se k otázce trestu, ten druhý tě ekonomicky poškodí a ty jej nemůžeš potrestat, protože existuješ tam, kde všemu kralují svaté výhody.

Tehdy se z tebe stane bojovník, který pomocí kouzelné hůlky bude bojovat proti svatým výhodám.

Nejlepší je napsat, nějakou novou dobrou knihu, ve které popíšeš jak to zde je a jak dobro porazí zlo, čím více dobrých knih zde bude, tím lépe se nám zde i žít bude.

Taková kouzelná kniha má velikou kouzelnou moc, protože ona odhaluje, jak svaté výhody dělají ze slušných lidí žebráky.

Kniha to je duševní pokrm, který ve spánku duše přijme a promění tento pokrm, ve zdroj síly a chytrosti.

Dobré pohádky se mohou psát jenom v dobrém prostředí, čas spolehlivě oddělí dobré pohádky od těch špatných.

Dříve takový kouzelník bojoval pomocí síly svých svalů, dnes bojuje pomocí síly své duše, jenom kouzelná hůlka ti dá sílu a chytrost.

Nejprve začneš tím, že budeš číst mnoho dobrých knih a z nich budeš čerpat mnoho inspirace.

Teprve po dlouhé době usedneš k počítači a pokusíš se o napsání tvé první dobré knihy.

Každý začátek je velmi těžký, je velmi snadné soudit práci druhých a je velmi těžké tvořit něco dobrého.

Tupost

Jakmile je zde droga, tak je zde zakrátko i otupení našeho myšlení, pokud potřebujeme napsat dopis, tak se tato tupost projeví okamžitě na tom, co na papír napíšeme.

Opakem tuposti je ostrost, jestliže na papír napíšeme ostře to co víme a co si myslíme, tak obdiv u druhých sklidíme.

Tam kde je mnoho výhod, tam je i mnoho tuposti a tak neustále musíme číst tyto tuposti, které tupě opakují tupé hlouposti a pitomosti.

Dobrá myšlenka je ostrá, ona tě píchne jako jehla, naopak špatná myšlenka tě otráví a tak se zakrátko deprese dostaví.

Tak jako je zlato krásné a vzácné, tak jsou i ostré myšlenky vzácné a krásné, zato tupých myšlenek je všude nadbytek a tak po nich šlapeme.

Mnohokráte se během dne srazíte s nějakým velikým tupcem a on bude tupě konat nějaké hlouposti a tím vás bude rozčilovat.

Je třeba použít kouzelnou hůlku a píchnout touto hůlkou do tohoto tupce, aby se on probudil ze svojí tuposti!

Jenom ostrá zbraň dokáže poranit nepřítele a tím nám umožní to že porazíme všechnu tupost v našem okolí.

Nejhorší je ovšem začít u sebe a vyhnat ze svého podvědomí všechnu tupost abychom dokázali ostře napsat na papír takovou myšlenku, která se bude každému mnoho líbit, díky tomu jak je ostrá.

Humor to je koření života, protože on ostře zasahuje svaté výhody a odhaluje to, že pod ovčí kůží, vlk je skryt.

Humor nastavuje zrcadlo těm, co hlásají pití čisté vody, ale oni sami pijí jenom sladké víno.

Ten druhý hlásá pokoru, ale on sám je mnoho pyšný, je to pochopitelné, že herec hraje svoji roli a jde mu o to, aby se měl dobře a je mu jedno, že se divák bude mít zle.

Dobrý kouzelník, ostře svojí kouzelnou hůlkou zasahuje do života těch, co tupě žijí a tupě myslí.

Tam kde je mnoho drog, tam je pochopitelně i mnoho tuposti, tato tupost vede k tomu, že je zde i mnoho špíny a složitosti, díkymonopolnímu státnímu byrokratickému centralismu.
Přidat komentář

Láska

Milujeme to co nám dělá dobře a tím i nenávidíme to co nám dělá zle.

Nejvíce nám dělá dobře, když milujeme sami sebe, protože sami sobě jsme nejblíže.

Máme mnoho zlých zkušeností s tím, že jsme milovali druhé a tak jsme špatně investovali.

Život bez soukromí, tam kde je vše společné, je spojen s nenávistí, následkem je konzumace nejrůznějších drog, terorismus, mafie, epidemie, války.

Naše kultura má základy v armádě, armáda nás proměnila ve vojáky a tím zmizela láska.

Voják miluje vítězství a nedokáže pochopit, že by měl milovat jenom to, co mu dělá dobře.

Když v jednom vyhrajeme, tak v jiném prohrajeme, skutečnou výhrou je mít se dobře za jakékoli situace, díky kouzelné hůlce.

Jenom díky kouzelné hůlce lze získat ve své duši soukromí, soukromí které existuje v materielním světě to je jenom iluze, protože ve vaší hlavě je mnoho cizích lidí na které myslíte.

Když máme dovolenou tak často směřujeme do přírody, abychom si zde od města odpočinuli, naopak ten kdo neustále žije v přírodě, rád navštíví město aby spatřil cosi nového a zajímavého.

Ve své podstatě jde o to, abychom šli jakousi zlatou střední cestou, město je extrém a pustá příroda je taky extrém, nejlepší je soukromá farma, kde žije rodina a ona zde má mnoho vztahů s přírodou.

Ten kdo na farmě vyrostl, se mnou bude zajisté souhlasit a on se rád i na farmu vrátí, aby si zde od města odpočinul.

Knihy

S rozvojem naší kultury došlo k tomu, že jsme se nejprve naučili hovořit a potom jsme naše myšlenky zaznamenali do knih.

Jsou klasické knihy které se neustále vydávají a jejich obsah se většinou mnoho nemění a jsou odborné knihy která se vydají jenom jednou a potom zmizí navždy, protože již nejsou potřebné.

Když přijdete do knihovny nebo do obchodu s knihami, snažíte se pochopitelně najít takovou knihu která vám naplní vaše subjektivní potřeby.

Kniha to je duševní pokrm a když vás jedna kniha nasytí tak si hledáte zase jinou knihu.

Každý autor je na něco specializovaný a tak většinou máte oblíbené autory které rádi poznáváte, jsou to vaši blízcí přátelé na které se lze spolehnout.

Když vejdu do veliké knihovny, připadám si jako v pravém chrámu, kde každý čtenář věří, že díky knihám on bude brzo vědět, co je dobro a co je zlo.

Dítě se optá dospělých jak přišlo na svět a místo pravdy se setká s tím, že mu dospělí lžou a říkají že jej přinesl čáp.

Dospělí jsou díky drogám natolik otupělí, že si neuvědomují co způsobí tím, že svým dětem lžou a nebo tím, že jim odmítají odpovídat na jejich otázky.

Jakmile se dítě naučí číst a dostane se do knihovny, tak již není závislé na tom, co mu dospělí řeknou a může si samo zjistit, co je pro ně dobré a co je pro ně zlé.

Každá dobrá kniha je jako obydlená planeta, kterou se svojí vesmírnou lodí navštívíte a zde se seznámíte s tím jaké to tu je.

Jsou malé planety kde se zdržíte velmi krátkou dobu a jsou i veliké planety kde se vám mnoho líbí a mnohdy zde zůstanete i několik let.

Mnohdy se setkáte s tím, že je vedle sebe mnoho planet, kde je jeden stvořitel, který stvořil tyto planety, jde o autora, který napsal více dobrých knih.

Existuje zde i stará Bible, což je velmi osobitá část duševního vesmíru, protože zde je mnoho zvláštních planet a je velmi obtížné, se zde nějak vyznat bez dobrého profesionálního průvodce.

Jak se má mladý kapitán vesmírné lodi, vyznat ve velikém duševním vesmíru?

Když se narodíme tak nic nevíme, potom posuzujeme to co je nám blízké a nakonec je zde snaha o vytvoření literárního díla, které je plné našich zkušeností.

Jedna věc je že se snažíme vytvořit dobré literární dílo a druhá věc je že neustále jenom kopírujeme cizí vzory a nedokážeme být sami sebou.

Je velmi obtížné být literární osobností, díky tomu že máme v sobě mnoho moudrosti a lásky, protože nestojíme o drogy.

Jakmile je zde droga, tak ona nás otupí a my nedokážeme tvořit dobré literární dílo, droga z nás učinila hlupáka a tupce.

Když jsem v knihovně, tak mě nejprve zaujme pochopitelně název a obal knihy, potom knihu otevřu na nějaké náhodné stránce a přečtu si několik vět.

Někdy při psaní použiji počítačový slovník, pokud mě nenapadá vhodné slovo.

Zjistil jsem že lidé používají slova a neznají význam těchto slov, to je jako by používali peníze a neznali hodnotu peněz.

Někdo vám řekne že nemáte rozum, ale když se jej optáte aby vám vysvětlil význam slova rozum, tak on nezná význam tohoto slova.

Rozumný člověk neustále rozvažuje co řekne a co učiní a tak málo chybuje, tím se liší od nerozumného člověka, který konzumuje drogy a tak mnoho chybuje.

Ten kdo chce pochopit knihy a potom knihy i vytvářet, ten musí znát význam mnoha slov, aby on z tohoto materiálu mohl stvořit nějakou dobrou literární planetu, kde je dobré se zastavit a zde se mnoho pobavit.

Slova mají kouzelnou moc, ona mohou konat zázraky, pokud s nimi umíte správně zacházet, je rozhodně lepší hovořit slušně, protože takto je nám i slušně odpovězeno.

Vše co dáváme to i dostáváme, ti druzí jsou jako zrcadlo a pokud se do zrcadla usměješ, tak v zrcadle spatříš úsměv.

Já jsem velitelem na velikánské vesmírné lodi a tak zde mám i mnoho místa, proto mohu vzít na palubu i mnoho těch, co nemají svoji vesmírnou loď a ukázat jim celý duševní vesmír.

Bloudění

Každý se občas dostane do situace, kdy je v jakémsi velikém bludišti a zde nemůže najít správnou cestu, která vede ven z bludiště, nebo tam kde je to co potřebujeme.

Dejme tomu že jste dostali výpověď, protože vaše stará firma zkrachovala a tak si hledáte novou firmu, která vám nabídne dobré zaměstnání.

Můžete si koupit noviny a zde si číst inzeráty, nebo použijete internet a zde budete hledat, máte málo času, protože když nepracujete tak si nic taky nevyděláte a bohužel musíte platit mnohé velké účty.

Po telefonu si dohodnete nějakou schůzku, ale když tam přijdete, tak poznáte že zde nezískáte to, co hledáte a tak jdete na další schůzku.

Ocitli jste se v jakési velmi složité hře a tato hra vám není příjemná, protože zde pomalu postupujete vpřed, protože máte málo zkušeností s touto novou hrou.

Jestliže použijete kouzelnou hůlku, tak budete v této hře rychleji postupovat vpřed a brzo tato hra dobře skončí a vy naleznete dobré zaměstnání.

Bloudíme protože jsme mnoho vzdáleni od toho, co potřebujeme k tomu aby se nám zde dobře žilo, většinou má někdo veliký zisk z toho že nám je zle.

Ten kdo poroučí má zisk z toho, že jej někdo poslouchá a je mu jedno, že ten kdo jej poslouchá, musí často bloudit a hledat to co mu schází.

Jelikož ve městě lidé často bloudí, tak se vydávají podrobné mapy a ony lidem pomohou najít to co hledají.

Tam kde ale lidé málokdy bloudí, tam se mapy nevydávají a tak je zde každá dobrá rada velmi drahá, toho mnohdy specialista využívá k tomu, že on tyto drahé rady amatérům prodává.

Lidské neštěstí je pro mnohé chytráky zlatý důl, oni se podobají zlé nemoci, která neustále trápí jedince i národy.

Jde zde o to, že silní chytráci poskytují velmi předražené zboží a služby těm, co jsou ve veliké nouzi a často je chrání bohužel policie a byrokracie.

Bloudíš dejme tomu ve složitém centrálním právním systému a tak si musíš najmout advokáta a potom mu musíš i mnoho zaplatit.

Největším bludištěm v současnosti jsou počítačové sítě, které se dělí na podnikové a světové, většinou se každý setká se světovou sítí které se říká internet.

V mnohém lze uživatele internetu přirovnat k člověku, který má nějakou novou svatou víru a tak se vyčleňuje ze společnosti svými zvláštními názory a tím, že mnoho času věnuje tomu co mnoho miluje.

Internet

V mnohém se internet podobá telefonní síti a mnohdy on i telefonní síť mnoho využívá, na internetu jsou stránky s odkazy na jiné stránky.

Výhodou internetu je, že za malý měsíční poplatek lze získávat z celého světa mnoho dat a poskytovat světu i mnoho dat, jde o to, aby nám internet správně sloužil, což je většinou veliký problém.

Ten kdo je silnější a chytřejší, panuje těm co jsou slabší a hloupější, co je dovoleno tomu kdo poroučí, to je zapovězeno tomu kdo poslouchá.

Jsi kouzelník, který má kouzelnou hůlku a pokud ji budeš používat, tak díky ní se ti podaří vyhrát i tam, kde je veliká konkurence, na internetu je veliká konkurence a za každou chybu se zde krutě platí.

Když internet poznáváme, tak jej jenom mnoho využíváme, tím že si stahujeme to co potřebujeme a prohlížíme si to co nás zajímá.

Brzo je zde snaha si zde zbudovat elektronické teritorium, které je spojené s tím že něco zajímavého nabízí druhým.

Přechod do nové dimenze

Již jsi prošel vstupním zaškolením pro dobrého kouzelníka a tak opustíš svět kde nemůžeš kouzlit a vstoupíš do světa dat a informací v informačních elektronických systémech a zde se malé semínko promění ve veliký strom.

Díky kouzelné hůlce se z tebe stane neporazitelný válečník, který vstoupí do nové dimenze a zde se bude mít dobře.

Na začátku tě bude čekat první dimenze, kde je jenom hudba a zvuky, ty budeš muset poznat který zvuk je dobrý a který je zlý.

Staneš se slepým člověkem který se musí spokojit jenom se svým sluchem, svět zvuků nás provází celým životem.

Je ráno a zvuk budíku tě probudí, potom si pustíš rádio a zde si poslechneš co je nového a nějakou hudbu, taky nejspíše začneš hovořit s druhými lidmi.

Jestliže používáš počítač, tak možná i dáváš každé písničce svoje ohodnocení kvality, abys potom mohl podle tohoto hodnocení snadněji utřídit svoji hudbu.

Nejprve o hudbě a zvuku nic nevíš, potom si vytváříš jakési svaté metry kterými vše poměřuješ a nakonec dokážeš pochopit slova i hudbu a tím si slova i hudbu ochočíš tak jako svého psa.

Mnohdy se ti může zdát že svět slova a hudby je tak veliký, že jeden dlouhý život je velmi málo na to, abys tento svět prozkoumal.

Bez kouzelné hůlky skutečně nelze prozkoumat a pochopit svět slova a hudby, protože budeš mít nedostatek síly a chytrosti.

Tento svět plný zvuků je velmi živý a tak je zde i růst a množení, což sebou pochopitelně nese soutěž a boj o potřebné hodnoty.

To co je velmi jednoduché a přirozené, se zde stává klasikou pomocí které se ostatní poměřuje, čím více je ve zvuku síly a chytrosti, tím větší má pro nás zvuk i hodnotu.

Já osobně poslouchám nejrůznější hudbu a dávám každé hudbě ve svém velikém archivu subjektivní ohodnocení, abych zde měl pořádek.

Problémem je zde často to, že to co se mi dříve nelíbilo, to se mi dnes líbí a to co se mi dříve líbilo, to se mi dnes nelíbí, protože jsem živý systém.

Ten kdo dlouho poslouchá přírodu, nejspíše bude uchvácen zvuky z města, kde je vše mnoho nové a tím i zajímavé a krásné.

Mnohdy se mi zdá, že život to jsou obrazně jenom nejrůznější pevnosti a tak ten kdo je venku, se chce dostat do pevnosti a ten kdo je v pevnosti, se chce dostat ven z pevnosti.

Pokud se podíváme na zvuk technicky, tak musíme konstatovat že zde jde jenom o jakési rychlé bubnování, proto i reproduktor vypadá jako buben, na který bubnuje elektronika.

Náš sluch zaznamenává toto rychlé bubnování, nervový systém to subjektivně vyhodnotí a my potom podle toho co jsme slyšeli jednáme.

Dejme tomu že já slyším nějakou hudbu a potom té hudbě dám i svoje ohodnocení kvality, nebo slyším telefon a potom často konám to, co chtěl ten, kdo mi zavolal.

Jelikož je ve městě mnoho hluku, tak je nám milá hudba, ve které je mnoho harmonie, takto se naše duševno dostane do přirozené normality.

Nejspíše se ti mnoho líbí jak já k tobě hovořím, protože je moje řeč velmi jednoduchá a přirozená, existuješ v prostředí, kde je velikým problémem pochopit to, co ti druzí říkají.

Nechápeš druhé, protože oni jsou ti velmi vzdálení, díky tomu že existují daleko od tebe a každý je izolován ve své pevnosti.

Každý ale rozumí slovům ve kterých je přirozenost a tím i růst a množení, ve tvém centru je energie hmotná a duševní.

Vše se točí kolem toho, abys dokázal poznat to co je pro tebe dobré a potom se k tomu i přiblížit, stejně tak i musíš poznat to co je pro tebe zlé a od toho se zase vzdálit.

Je zde mnoho zlých systémů, které se podobají jakýmsi černým pasažérům a oni spoléhají na to, že je kontrola rychle nenajde a nepotrestá.

Tyto zlé systémy jsou uvnitř tebe i okolo tebe, ony jsou jako plevel který nikdo nesází, ale on neustále roste a přidělává hospodáři mnoho práce.

Ideální by bylo uspořádat vše tak, aby zde nemohli být černí pasažéři, protože by platba za služby probíhala automaticky a nikdo by tedy nemohl být černým pasažérem.

Pokud se podíváte na strom, tak zde vše probíhá automaticky, proto zde nenajdete uvnitř systému černého pasažéra a každý systém zde za služby poskytuje jiné služby.

Automatika má mnoho výhod, ale s výhodami zde jsou pochopitelně i nevýhody, je to obrazně jakási mince kde na jedné straně je síla a chytrost, bohužel ale na druhé straně je nepružnost a bezcitnost.

Na veliké množství stejného konání se používá automatika a tam kde je málo stejného konání tam se automatika nepoužívá.

Systém kde je mnoho zbytečných změn, je plný černých pasažérů, protože zde je obtížné černé pasažéry najít a potrestat.

V tobě a kolem tebe je mnoho zbytečných změn, protože nepoužíváš kouzelnou hůlku, jenom díky kouzelné hůlce lze bojovat proti zbytečným změnám, protože jsme silní a chytří.

Vše zde to je hra o to co mnoho milujeme, většinou jde o peníze a sex.

Mnozí se stydí za to, že hrají o peníze a sex, protože si myslí, že by měli být jiní?

Buď tím čím skutečně jsi a nesnaž se být tím čím nejsi, jsi kouzelník který hraje o peníze a sex.

Nejrůznější zlí lidé ti budou často tvrdit že by jsi měl být; svatým, mravným, pokorným, slušným, ctnostným, hodným, dobrým, atd.

Jestliže ti někdo tvrdí, že by jsi měl být něčím jiným než jsi, optej se jej, jestli je on velmi silný a chytrý?

Jenom ten kdo je silný a chytrý, smí požadovat od druhého, aby on byl jiný, zde je záruka toho, že je zde ten, kdo to s tebou myslí opravdu dobře.

Jenom příroda je silná a chytrá, ona smí od tebe požadovat abys byl jiný, tedy abys byl přirozený, tak jako je přirozený delfín, který nevěří žádné svaté ideologii.

Ten kdo nadměrně přijímá to, co mu činí dobře, je slabý a hloupý, protože on nepřijímá mnohé, co potřebuje jeho tělo a jeho duše.

Vše se zde točí kolem přijímání a tím i dávání, jsi obrazně jakési veliké město, které mnohé přijímá a mnohé i dává svému okolí.

Něco ti udělá dobře a ty se do toho zamiluješ, je jedno jestli půjde o peníze, nebo jestli půjde o cigaretu.

Většinou za to že sejdeš se správné střední cesty mohou černí pasažéři, oni mají velikou radost z toho, když mohou konat druhým veliké zlo.

Takový černý pasažér existuje na okraji společnosti a tak se snaží pomocí zlých metod dostat co centra společnosti.

Jenže vše co on rychle získá to on i rychle ztratí, jenom díky kouzelné hůlce se lze dostat do pravého centra společnosti.

Existují falešná centra, a v této veliké černé pasti skončí jednou každý černý pasažér.

Pravé centrum společnosti, je zde jenom pro silné a chytré kouzelníky, kteří profesionálně hrají hru, ve které jde jenom o peníze a sex.

V této hře je velmi důležitá kvalitní hudba, dnes je možné použít mobilní telefon a k němu se připojí kvalitní sluchátka.

Jde o to mít velikánskou paměť, aby bylo možné mít neustále sebou stovky písniček a mobil bude z tohoto množství vybírat nějakou hudbu, pomocí náhody.

Poslouchat rádio zde lze sice také, ale zde vás budou bohužel rušit blbé reklamy a jiné hlouposti.

Můžete ke každé písničce přidávat svoje osobní hodnocení a potom doma v klidu z mobilu odstraníte vše co se vám nelíbí a doplníte novinky.

Mnozí by chtěli vědět, co mají hlavně poslouchat, aby se z nich rychle stali silní a chytří profesionální kouzelníci?

Hudba to je duševní pokrm a tak to co chutná mě, to možná nechutná tobě, ochutnávej vše a to co ti bude chutnat, to ať je tvým pokrmem.

Musíš se stát jakýmsi hudebním labužníkem, který umí vychutnat každý hudební pokrm.

Většinou je nejchutnější jednoduchý pokrm, takový pokrm je laciný a mnoho se i prodává.

Tak jako se může zkazit jídlo a tobě je potom zle od žaludku, tak se může i zkazit hudba a tebe z takové hudby bude bolet hlava.

Tak jako jsou zde kuchařské knihy, kde jsou recepty na pokrmy, tak zde jsou i recepty na to, jaké písničky si nahraješ do svého mobilu.
!1421!!1393!!1394!!941!

reagovat

V diskuzi je 12 příspěvků a shlédlo ji 779 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 24. 01. 2008, 07:50:43

tak ten kdo to docetl cely je pro me borec...!733!

uživatel eliminován | 24. 01. 2008, 07:42:52

co takhle připsat zdroj?:
http://experimentovani.blog.cz/0707/kouzelna-hulka-1
Jenže ten zdroj to je moje stránka
!12!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 18:17:41

co takhle připsat zdroj?:
http://experimentovani.blog.cz/0707/kouzelna-hulka-1

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 18:14:18

Kam ty na to chodis... Kdyby to nebylo tak dlouh tak to doctu, ale ceho moc toho prilis. Je fakt ze to ma neco do sebe !747!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 18:10:46

Lucid-----přesně tak!629!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 18:09:04

co to k*va je???????????

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 18:03:38

mohl by jsi vyhrát 1. místo v soutěži za nejdelší diskuze na Líbímseti

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 17:50:54

take teksty si strč viš kam !1081!!1081!!1081!!1081!!1081!!1081!!1081!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 17:48:31

Nasrat!!TOHLE NEBUDU číst ani za boha!1333!!1081!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 17:45:26

!811!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 17:42:42

A to jsi taky psal ne?!1193!

nikoush

nikoush | 23. 01. 2008, 17:41:49 | více příspěvků | napsat uživateli

prima dohrabala sem sekonce aco dal


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

kouzelníkvesmírchytrostdruháproblémpohádkajenoémmnohévětšinahůlka

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑