Diskuze a otázky - Konzumní společnost se točí okolo pokryteckého idealismu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 10. 2021, 06:08:50 |

Realita není ideální, protože jsme jenom levným materiálem na evoluční pokusy! Snažíme se už milion let násilně změnit realitu, a tak abychom se tak všichni měli lépe než zvířata, změněná realita začala měnit opice na lidi, vše zde jsou příčiny a jejich následky. Hledáme neustále odpovědi na to, jak vyřešit optimálně naše problémy, největším problémem současnosti je to že je nám vše cizí, protože jsme nahradili praxi za teorie, a tak žijeme všichni ve světě iluzí kde věříme tom co jsme si v praxi neověřili.

Propaganda a reklama z nás dělá už mnoho tisíciletí stádo ovcí které snadno ovládají ti co zde díky protekci získali moc a bohatství, milion milionářů vlastní většinu světového bohatství, a tak ovládají ekonomicky a politicky konzumní společnost, nadbytek je založen na nedostatku, vše je zde o protikladech, mezi kterými je napětí a tato energie zde se vším pohybuje, a tak po příčině je zde následek, realita byla a bude naprogramovaným pulzujícím procesem, ve kterém je vše dočasným experimentem.

Veliká konzumace; piva, vína, tvrdého alkoholu, marihuany, tvrdých drog, léků na stres a deprese atd. nám v nahotě odhaluje to, že jsme psychicky onemocněli a příčinou je to že civilizace se pro nás stala konzumním očistcem ve kterém je nám cizí člověk peklem, protože nám lže a snaží se nás okrást, protože se řídí heslem z cizího krev neteče. Každý neustále slyší to, že je zde něčeho veliký nedostatek, a proto je zde mnoho problémů na které není řešení.

Mediální průmysl z nás dělá pitomce, protože jsme zaplavení pitomostmi od narození do smrti, pokud se někdo odvážně pokusí bojovat s totalitním centralismem, tak je za to tvrdě potrestán, protože malé se přeci musí podřídit pokorně velikému! Není zde na světě; demokracie, humanismus, socialismus, komunismus, kapitalismus, feudalismus atd. je zde všude milion let jenom pokrytecký idealismus!

Bible je klasickou učebnicí pokryteckého idealismu, pravdu najdeme jenom v přírodě, protože příroda je taková, jaká skutečně je a nehraje si na to co není! Z dálky vše vypadá jinak než z blízka, problémem je to že pokud se k něčemu přiblížíme tak se logicky od mnohého vzdálíme, tím že jsme se přiblížili k tomu na co jsme se dlouhodobě specializovali jsme se proměnili na pitomé stroje bez citu a charakteru, následkem jsou logicky konflikty v nás a okolo nás, proto nefunguje rodina a nefunguje ani konzumní společnost, protože každý chce být nahoře a nikdo nechce být dole, kde je hodně práce za málo peněz!
!5!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 896 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑