Diskuze a otázky - Kontrolní test pro uchazeče na místo prezidenta republiky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 10. 2022, 08:39:52 |

U mnoha specializací musí uchazeči projít náročným testováním, aby s nimi neměl zaměstnavatel problémy, logicky by se měli začít optimálně testovat i uchazeči o místo prezidenta, aby se na místo prezidenta nemohl dostat nevhodný kandidát. Je zbytečné, aby zde byli volby na prezidenta a politiky, mnohem lepší je výběr pomocí testování.

Chceš vysokou státní funkci s vysokým platem a mnoha výhodami tak musíš každý rok projít náročným testováním, stát nemůže být sociálním ústavem pro staré nemocné pitomce. Jako první se bude u uchazečů na funkci prezidenta bude testovat programování ekonomiky a politiky, protože hlavní pracovní náplní prezidenta republiky je programování ekonomiky a politiky.

Už zde bylo dost vadných ekonomických a politických programů které v praxi nefungovali optimálně, protože ti, co tyto programy naprogramovali byli staří pitomci. Prezident zde nemůže hrát roli maskota který je díky reklamě populární, potřebujeme prezidenta, který nám bude vzorem dokonalosti a my tento dokonalý vzor budeme kopírovat.

reagovat

Kontrolní test pro uchazeče na místo prezidenta republiky

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 186 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑