Diskuze a otázky - Komu civilizace přináší největší užitek?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 10. 2022, 15:36:56 |

Většina z vás si myslí že civilizace přináší největší užitek bohatým lidem, naopak ubožákům civilizace jenom škodí, tak to vypadá z veliké dálky, že za vším je náš pokrytecký egoismus.

Z blízka spatříme to, že největší užitek přináší lidská civilizace evolučnímu procesu, naše civilizace je továrnou na evoluční experimenty a lidi jsou jenom materiál na evoluční experimenty.

Pro evoluci je; inflace, válka, pandemie, náboženství, politika, ekonomika atd. jenom experiment který ukáže co funguje a co nefunguje.

Něco se povede a jiné se nepovede o tom je experimentování díky kterému je zde evoluce, není zde žádný osobní bůh, který by všemu spravedlivě kraloval.

reagovat

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 233 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 20. 10. 2022, 20:23:49

Inteligence je o svobodě v informačním světě, podívejme se na úspěšné lidi a zjistíme že za jejich úspěchem je svoboda myšlení, tam kde není svoboda myšlení tam nejsou úspěšní lidé. Organizace, kde je silná víra v teoretické pitomosti, tam nejsou úspěšní lidé, protože zde není možná svoboda myšlení, která z lidí udělala pitomé ovce.

Podívejme se na problém s nepřizpůsobivými příživníky, co na nás parazitují, protože zde není možná svoboda myšlení, pokud by zde byla svoboda myšlení, tak by zde už nebyl problém s nepřizpůsobivými příživníky, ten, kdo by neplatil veliké globální daně, by přišel o možnost žít v civilizaci, civilizace by už nebyla sociálním ústavem, pro lenochy a hlupáky.

V současnosti se mnoho řeší; inflace, bída, špína, hluk, pandemie, deprese, válka atd. to vše je následek potlačování svobody fyzické a psychické, každé otroctví se dostane do stavu, kdy se zhroutí! Zavírat lidi za jejich chyby do vězení nebo do blázince je evoluční chybou, pokud někdo porušuje správná pravidla tak by měl opustit civilizaci a zde si může dělat co chce, pokud dokáže mimo civilizaci existovat.

Podívejme se na zavádění domácí práce, na internetu, jak se tomu brání stát a organizace, jde zde o to, že by lidi konečně dostali více svobody, a to nevyhovuje zlým otrokářům. Svoboda je klíčem, který nám otevře vstup do ráje a my tak budeme moci opustit peklo ve kterém není pro nás možná svoboda. Už nebudeme potřebovat chodit k volbám si volit staré zlé otrokáře co nás budou zatupovat, budeme si vládnout sami bez otrokářů, díky umělé inteligenci.

Vita1971

Vita1971 | 20. 10. 2022, 17:07:59 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Špatně se léčíš Miroslave Mrkvičko, co sis dal jméno Vít Kouba,,,, hodně špatně a nelze stebou spolupracovat jak řekl tvůj psychiatr v baráku panelovém domě Jakobiho 326 v Praze !811!

uživatel eliminován | 20. 10. 2022, 16:57:27

Přiznejme si to, že se z našich domovů stali noclehárny, čas strávený doma považujeme za ztrátu času, nejraději bychom veškerý čas strávili mimo domov abychom byli úspěšní ve svém životě. Logicky následkem je krize u rodiny a tím i krize u lidského zdraví, je to celé o tom, komu sloužíme, pokud sloužíme zlu tak se máme logicky zle!

Zájem velikého je nad zájmem malého a my s tím nemůžeme nic udělat, veliké má k dispozici výhody, pomocí kterých může ovládat malé. Všude vám nabízejí svoje služby jedinci a organizace, nikdo vám ale nenabídne možnost být bohatým, jak je to možné. Chceš být bohatým tak musíš bojovat a při boji můžeš i zemřít.

Vita1971

Vita1971 | 20. 10. 2022, 15:53:14 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster už bys mohl přestat co? !811! Hraješ tu trapnou hru, kde se opakuješ a opakuješ a přitom každý ví že jsi blázen a neziskovky vám nechávají prostor pro internet... Jakobiho 326, Praha, panelák který je plný dementů a psychopatů, tak už bys měl přestat s tím tvým optimální, roboti, akumulátory, robot prezident !811! asi ti dávají dobrý elektrošoky !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑