Diskuze a otázky - KOMU CHUTNÁ PES?
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 92 příspěvků a shlédlo ji 1252 uživatelů .
předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další
Sajler | 19. 02. 2011, 11:18:12 | více příspěvků | napsat uživateli
Sníst psa? spíš on by sněd mě !2!!12!
Nikja | 8. 02. 2008, 12:51:32 | více příspěvků | napsat uživateli
Je to nechutný,psa bych nesnědla,mám dva doma a když si představim že třeba někdo sní moje mazliky tak bych vraždila,já prostě do pusy psí maso nikdy nedám,pro mě je to hrozná představa,ne-e NIKDY
uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 12:46:54
NEJHORSI JE ZE UZIVATEL ULETAKK SI NEDELA SRANDU.JE TO CELKEM DOST AGRESOR!730!
uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 12:32:50
psa jedine v gulasu jinak sem ho nezkusal ale bacha nesmite toho zezrat kilo a pak jit chlastat nebo vam bude blbe este 2 dny jak mne
uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 12:25:48
nevim zatím jsem ho nezkoušela....
!1308!
ale osobně proti téhle myšlence nic nemám..
kráva, která je pro někoho posvátná tu jim taky.. prase, mám dojem, taky někde uctívaj a taky ho občas dám do pusy.. a já mám doma králíčka, kterýho zase jedi jiní.. tak co?
!1308!
jinak souhlasim s názorem optionse
uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 12:21:44
nevim zatím jsem ho nezkoušela....
!1308!
!1308!
ale nic osobně proti téhle myšlence nemám.. kráva která je pro někoho posvátná tu jim taky.. prase mám dojem taky někde uctívaj a taky ho občas snesu.. a já mám doma králíčka, kterýho zase jedi jiný.. tak co?
!1308!
uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 12:17:49
já radši klokaní biftek...to je malej luxus...doporučuju všem...
uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 12:17:06
mě, ale akorát jako přesnídávka. jako hlavní chod bych ho asi nedal... !1226!
uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 12:16:54
maso jako maso kurwa a pro picky co rikaj jakej ses blbec vzdyt by ste devcata ani nepoznali ze je to z cokla
uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 12:15:51
taková čivava neni dobrá ani k tomu se o to starat(morče je lepší) natož jíst=>ČIVAVU NECHCEŠ
technoholcicka | 8. 02. 2008, 12:15:49 | více příspěvků | napsat uživateli
!934!!934!!934!!934!!934!!934!!934!!934!!934!!934!
Syllwia | 8. 02. 2008, 12:15:33 | více příspěvků | napsat uživateli
Pry je to nejchutnejsi maso .. tak proc ne
HeyHou | 8. 02. 2008, 12:14:02 | více příspěvků | napsat uživateli
taky jsem doma měla rybičky a nepřišlo mi divné jíst vánočního kapra...!1077!
uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 12:13:53
psika jsem teda jeste nemela...!20! nebo o tom nevim. Ale podle babci skoro kazdej tejden jim krysy XD.... Prej v KFC to neni kureci maso ale krysi !1249!!1358!
technoholcicka | 8. 02. 2008, 12:13:37 | více příspěvků | napsat uživateli
!934!!934!!934!!934!!934!!934!!934!!934!!934!!934!
wenotek | 8. 02. 2008, 12:12:39 | více příspěvků | napsat uživateli
Andaluský pes dle Carlose Saury
(Španělsko) Tato pochoutka pochází ze Španělska. Jakkoli její příprava je složitější a časově náročná, konečný výsledek je tak lahodný, že jistě nebudete litovat času ani námahy. Používá se na ni zadní maso psa z větších pasteveckých plemen, ze kterého po vykostění připravíme čtyři na palec silné dogsteaky. Sám Carlos doporučoval jako nejlahodnější maso z Clumber španěla (Clumber Spaniel), dobře vyváženého psa, z chovu vévody z Noailles.
1 kg psího zadního vykostěného, 2 baklažány, 120 g šunky, 3 malá rajčata, 4 velká rajčata, 120 g drobné celozrnné rýže, 2 cibule, osminka másla, olej (pokud možno panenský olivový), pepř, sůl.
Dogsteaky jemně naklepeme, po obou stranách potřeme olejem a necháme v chladu přes noc prokřehnout. Dva baklažány omyjeme, podélně rozkrojíme na půlky, měkký vnitřek z větší části vydlabeme, naplníme drobně nakrájenou šunkou, poklademe vločkami másla a upečeme. Tři omytá a na kousky nakrájená rajčata podusíme na drobně nakrájené, na másle osmažené cibuli a prolisujeme. Ze čtyř velkých rajčat seřízneme vršky, vnitřky vydlabeme lžičkou. Rýži podusíme ve vodě bez soli a naplníme jí rajčata ještě za tepla.
Samotná příprava dogsteaků je královsky jednoduchá. Psinu vložíme na rozehřátý gril, opečeme po obou stranách (při pečení pozorně zachytáváme odkapávající psí tuk), teprve potom osolíme, opepříme nahrubo drceným pepřem a klademe nejlépe na dřevěné speciální talíře. Obložíme pečenými baklažány a plněnými rajčaty. Podlijeme dušenými rajčaty smíchanými se šťávou zachycenou při grilování (můžeme navíc zjemnit kouskem másla).
wenotek | 8. 02. 2008, 12:09:54 | více příspěvků | napsat uživateli
me to celkem chutnalo...mel jsem to udelany na zpusob bucku upecenyho...a musim rict ze me to prijemne prekvapilo!1424!
uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 12:07:38
options: Takže já se rozčiluji asi proto že je to fakt nechutný jako!!! Chudinky jako!!!!!! To fakt není normální!!! Je mi všech zvířátek líto ,ale pes neni to přehnané?!! Pes jedomací mazlíček a ne žrádlo!!!! Radši bych snědla člověka fakt než chudinku pejska!!!!
kubelee | 8. 02. 2008, 12:06:08 | více příspěvků | napsat uživateli
Lidi si tu stěžujou že fuuuuj atd. ale kdyby jim to dal nekdo pod nos a rek ze je to kure tak to snedi a jeste se oliznou!2! mno podle me je to dobry maso:D
!27!
uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 11:22:23 |
ZDRAVIM....RIKAL JSEM SI PROC O TOM NEPOKECAT.VZDYT JE TO MASO JAKO KAZDY JINY.PRED TYDNEM JSEM TO ZKOUSEL A JE TO SUPER.AKORAT KULKY SOU HORKY TAK JSEM JE JEN LIZAL
reagovat