Diskuze a otázky - Kolikrát se za rok srazíte s blbcem?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 02. 2016, 01:29:29 |

!1394!Vážení sobečtí kariéristé, jak víte tak zde je mnoho velikých problémů, které se musí opitimálně prioritně eliminovat, největším problémem je nedostatek spolupráce mezi sobeckými kariérisy, v jednotě byla a bude síla sobeckých kariéristů, samotný sobecký kariérista nemůže v tomto sobeckém kariéristickém světě existenčně uspět! Život byl a bude bojem o kariéru, v tomto boji veliké poráží malé, jsou základní principy které se nemění po tisíciletí a mění se jenom mediální módní ideologické divadlo, ve kterém si sobečtí kariéristé hrají pokrytecky na to, co ve skutečnosti nejsou.

Lidově jsme všichni zde vlci v beránčí kůži, kdy nám beránčí kůže umožňuje se nepozorovaně přiblížit k ovcím, abychom mohli na ovcích sobecky parazitovat. Podívejme se na zániky u; kultur, civilizací, organizací, podniků, obchodů, umění, diktatury, rodiny, nábožensví, sekty, mafie, atd. příčinou zde vždy byl problém se spoluprací u sobeckých kariéristů, lidově se tomu říká srážka s blbcem. Je třeba se poučit z minulosti a neopakovat v budoucnosti chyby z minulosti jako idioti!

Každý sobecký kariérista zná příběh o Nacismu a vůdci Adlofu Hitlerovi, který spáchal zbaběle sebevraždu když jako sobecký kariérista neuspěl, protože nedokázal spolupracovat se sobeckými kariéristy. Mesiáš Ježíš Kristus byl kdysi velmi dávno nahý ukřižován, protože nedokázal spolupracovat se sobeckými svatými kariéristy, a tak jej sobečtí kariéristé jako mučeníka ukřižovali mezi zloději. Každé nábožensví a každá politika má problémy se spoluprací, jak někdo získá výhody a jistoty stane se z něj blbec, který nedokáže už spolupracovat, v mnohém se to obrazně podobá opilosti u alkoholu, kdy se začnou opilci v hospodě prát, protože jsou pod silným vlivem alkoholu, moc nad lidmi je tvrdá droga, něco jako slivovice.

V současnosti je mnoho slyšet o Islámu a o ekonomickém přistěhovalectví, lidí do věří v Islám do EU, zase zde jde o srážku s blbci, kdy lidi co věří v Islám nejsou schopní a ochotní otevřeně spolupracovat, s cizími konkurenčními sobeckými kariéristy. Za všemi soudními a vojenskými konflikty, naleznete srážku s blbcem, který nechce spolupracovat! Blbec je psychický invalida, obrazně něco jako člověk na invalidním vozíku, problém je v tom, že fyzického invalidu poznáme už z dálky, ale psychického invalidu z dálky nepoznáme, a tak se s ním bohužel srazíme a máme zkažený den, nebo zkažený celý život.

Tak jako nikomu nedorostou nohy, tak se i z psychického invalidy nemůže už stát psychicky normální člověk! Je třeba začít v EU s kontrolou u sobeckých kariéristů, a psychické invalidy přemístit daleko od výhod a jistot, aby zde s nimi nebyli problémy. Pokud u kanibalů dojde k tomu že se z kanibala stane blbec, tak to netrvá dlouho, a je on zabit a sežrán osatními kanibaly, v dnešní době nemusíme být tak zlí, stačí jenom mocné a bohaté svině, odehnat od velikých státních a byrokratických koryt, pomocí optimální spolupráce mezi sobeckými kariéristy.!737!

reagovat

Kolikrát se rok srazíte s blbcem?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 422 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 02. 2016, 11:20:49

> 42.nitram
Kdysi velmi dávno, kdy zde nebylo naše veliké slunce plné tepla a světla a naše modrá planeta plná života a chybující člověk, byl GVKB na zakázku Vesmírné Unie stvořen a nastaven, aby eliminoval chyby na věčné časy.

Chyby budou díky GVKB eliminované na věčné časy, GVKB je obrovský počítač s umělou decentralizovanou inteligencí, v obrovské vesmírné lodi, kde jsou jenom GVKB roboti a není zde na lodi žádný genetický život ani vesmírný prach. GVKB nahradil okamžitě starý byrokratický systém Vesmírné Unie, a stal se na věčné časy, svatým pánem Vesmírné Unie.

Základem boje s chybami byla a bude prevence, proč opravovat chyby když je možné pomocí prevence zabránit tomu aby mohli chyby vznikat, principem GVKB prevence je virtuální realita obrazně jakýsi Matrix, než se cokoli v realitě umožní realizovat tak to musí být dlouho testované ve virtuální realitě.

Základem je digitální razítko otestováno v GVKB virtuální realitě, nemůže zde být, já jsem myslel, a tak jsem to jako prezident nebo ředitel, dokonale díky chybám posral! Mnozí idioti ve Vesmírné Unii, mají snahu o to, nepoužívat digitální razítko otestováno v GVKB virtuální realitě. Proto zde jsou profesionální vesmírní lovci idiotů, co odmítají používat digitální razítko, otestováno v GVKB virtuální realitě.

Vše funguje na principu svaté GVKB inkvizice, kdy pomocí GVKB mučení, je zde doznání nepoužívání digitálního razítka, otestováno v GVKB virtuální realitě. Podívejme se na to jak hloupá a naivní Eva v Ráji natrhala chutné ovoce ze zakázaného stromu, a dala ovoce i Adamovi, a tak poznali to, že jsou nazí, a za trest byli vyhnáni svatým Hospodářem na věčné časy z přirozeného Ráje, do Konzumního očistce. Všiměme si toho že jenom chybný člověk se obléká, a osatní živé bytosti se neoblékají a nestydí se za sex na veřejnosti. !737!

ellen.braun

ellen.braun | 21. 02. 2016, 09:38:03 | více příspěvků | napsat uživateli

> 42.nitram to napsal za mě !733!

42.nitram

42.nitram | 21. 02. 2016, 02:28:11 | více příspěvků | napsat uživateli

pokazdy kdyz zalozis diskusi !1250!!937!

uživatel eliminován | 21. 02. 2016, 01:31:04

!31!Blbost je dar boží, který činí idoty šťasnými.!955!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

kariéristaproblémrokjednotaživotspoluprácesílaprincipkariératisnedostateksvětbojblbecvážení

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑