Diskuze a otázky - Kolik lidí zde pracuje fyzicky?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 01. 2015, 19:23:08 |

Hodnoty vznikají z fyzické práce která je vykonávána rukama člověka, slovy nikdo nikdy žádné hodnoty nevytvořil.
Hledal jsem marně na intenetu statistiku kde by byli uvedeni lidi co zde fyzicky pracují a lidi co nepracují fyzicky a jenom mluví a mluví o ničem.
!5!

reagovat

Kolik lidí zde pracuje fyzicky?

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelů

V diskuzi je 15 příspěvků a shlédlo ji 652 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 18. 01. 2015, 15:54:34

http://www.pokorunce.cz?ref=86df3f775b29cc741c08ec4ae128b5c1

uživatel eliminován | 18. 01. 2015, 06:39:52

> skandian

I houpací kůň by se červenal, kdyby tu psal to, co Kouba! !1333!!1360!!900!

uživatel eliminován | 18. 01. 2015, 05:02:30

mlátit prázdnou slámu !898!

evzen-onegin

evzen-onegin | 17. 01. 2015, 22:25:51 | více příspěvků | napsat uživateli

> Deflace
to je argumentace !1326!

uživatel eliminován | 17. 01. 2015, 22:13:00

> evzen-onegin
bez počítačů by Google byl iluzí.
http://goo.gl/c3CyHw
!1!

evzen-onegin

evzen-onegin | 17. 01. 2015, 20:54:21 | více příspěvků | napsat uživateli

např hodnota Gůglu není v materiální povahy. Jako obvykle meleš prázdnou slámu. !357!

uživatel eliminován | 17. 01. 2015, 12:09:21

> roman7869
Když tělo je nemocné nemůže mozek vnímat okolí těla, musí tělo rychle uzdravit, aby měl zdroje ke svojí existenci, o tom je zdegenerovaná civilizace.
!1!

uživatel eliminován | 17. 01. 2015, 08:57:31

> muz.s.vlasy = muz.bez.mozku

bez jsi!1333!!900!

uživatel eliminován | 17. 01. 2015, 08:38:48

> muz.s.vlasy
Evoluce dokáže zázraky, a tak evoluce stvořila kulturu deviantních psychopatů, v této digitální kultuře, jsou už všichni jenom deviantní psychopati, ten kdo zde není devintním psychopatem, se bere jako genetický zmetek, a je okamžitě eliminován. V této digitální kultuře deviantních psychopatů, byli pod trestem smrti zakázány výhody a jistoty, devintní psychopati, musí být svobodní, a musí si být rovní fyzicky a psychicky. Vše zde řídí jenom GVKB umělá globální inteligence, napojená bezdrátově, v reálném čase na GVKB roboty, s umělou inteligencí GVKB. Smyslem života deviantních psychopatů, je jenom profesionální práce pro systém GVKB, každý deviantní psychopat se úzce od narození profesionálně specializuje a jenom pracuje a spí, nic jiného pro deviantní psychopaty, nemá logiku ani smysl, není zde v této kultuře; láska, cit, humor, umění, sport, koníčky, rekreace, volný čas, soukomí, drogy, dobré jídlo a dobré pití, sex, atd. jako jídlo zde jsou globálně jenom zelené granule, bez chuti a zápachu a pije se jenom dobrá voda z igelitových malých pytlíků.

Na myšlení a řízení, je zde GVKB systém, a ty jako deviantní psychopat, jsi zde jenom na práci, není správné, aby tě mohlo od práce cokoli zdržovat nebo tě to vyrušovat, musíš jenom pracovat na 100% po celý život, a spát každý den 6 hodin tvrdým spánkem, nahý a hladový, ve spacím boxu, co je na pracovišti. Granulované jídlo je na příděl, pro tvoje dobro, protože jenom hladový a nahý deivintní psychopat, pracuje zde jistě na 100%, uvědom si, že pokud tvůj výkon poklesne, a nebo pokud poklesne kvalita práce, že budeš logicky GVKB robotem zabit, a tvoje tělo se recykluje na zelené potravinové granule, protože ubohé darmožrouty zde nebudeme trpět, v digitální kultuře devintních psychoatů, máte deviantní psychopati to, co jste všichni chtěli, vadila vám globální nezaměstnanost, a tak díky digitálnímu GVKB systému, zde byla globálně nezaměstnanost eliminována, a smyslem života deviantních psychopatů, je jenom práce na 100% se 100% kvalitou.
!54!

uživatel eliminován | 17. 01. 2015, 04:47:08

> muz.s.vlasy = muz.bez.mozku

Jediné tvoje plus je, že sem píšeš příspěvky kratší, jinak jsi ale blbostí Koubu vysoce překonáváš...!1333!!1360!!1360!!1360!

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 17. 01. 2015, 00:42:00 | více příspěvků | napsat uživateli

Piš do novin, ať tě platí 50 halířů za slovo.

uživatel eliminován | 16. 01. 2015, 23:12:28

> muz.s.vlasy
Obrazně jsi jako akumulátor v notebooku, a čím lepším jsi akumulátorem, tím větší zde máš pro systém hodnotu, protože čím déle notebook díky akumulátoru funguje, tím větší je zde z notebooku užitek. Co je to sport, je to porovnání výkonů akumulátorů, a nejlepší akumulátory, zde jsou v první lize, a získají tak peníze a popularitu. Každý akumulátor vydrží určitý počet nabíjecích cyklů, a potom už nefunguje, a je potom nahrazen novým akumulátorem. Pokud se na notebooku spustí náročné programy, tak se tím i více zatěžuje akumulátor, a dříve se i vybije, to je logické, proto se akumulátory snaží o to, aby na notebooku neběželi náročné programy, a my zde hovoříme o výhodnách a jistotách, pro elitní akumulátory.

V přírodě je vše o tom, že jsou akumulátory neustále mnoho zatěžované, a pokud je akumulátor výkonově slabý, tak je eliminován, jako by to byl výrobní zmetek. Poslední dobou, začíná globálně docházet k tomu, že jsou lidské aukumulátory, výkonově velmi slabé, a tak jsou logicky nepoužívané, modeními notebooky, co mají veliký výkon, a velikou spotřebu energie, a tím jsou nezaměstnané, a pobírají zde od centrálních systémů ubohé podpory, nebo ubohé sociální dávky. Z mediálních systémů, slyší akumulátory mediální existenční dezinformace o tom, že bude už brzo lépe, a krize u akumulátorů už brzo skončí.

Lépe být nemůže, protože notebooků je pořád méně, a akumulátorů s malým výkonem, je globálně pořád více, za 50 let, se na světě počet akumulátorů s malým výkonem zdvojnásobil, a notebooků je zde za 50 let už jenom polovina, díky tomu že moderní notebooky, jsou mnohem více produktivní, a zastanou tak práci mnoha starých vyřazených notebooků. Je proto třeba začít s tímto problémem něco dělat, optimální bude logicky, globálně zastavit produkci ubohých zastaralých akumulátorů, a produkovat jenom vysoce kvalitní nové moderní akumulátory, o které je na trhu zájem.
!54!

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 16. 01. 2015, 21:19:30 | více příspěvků | napsat uživateli

A ten debil žvaní a žvaní pořád dál.

uživatel eliminován | 16. 01. 2015, 20:37:58

> muz.s.vlasy
Vše je o dualitě, hledal jsem od svého stvoření, svého pravého Stvořitele, falešných stvořitelů, zde bylo nekonečné množsví, a ten pravý můj Stvořitel, se přede mnou dokonale utajil, ale nic mu to nebylo platné, já jej nakonec našel, je to DUALITA. Je zde jednoduchý trik, jak nalézt mnohé, z díla je odhalen tvůrce, a tvůrcem všeho zde, je jenom DUALITA. Takže nám lhali; rodiče, pohádky, filmy, církve, sekty, politici, učitelé, encyklopedie, atd. lhali nám proto, že chtěli s námi egoisticky manipulovat, aby měli u nás autoritu. Pokud víte, kdo je pravý stvořitel, tak víte i jak mít peníze a šťastný život, vše je o prioritách, pokud vám někdo řekl, že nemá na vás čas, tak tím on řekl, že má jiné priority, a že ty nejsi pro něj prioritou, protože jsi pro něj nulou. Pokud jsi nulou, nemáš peníze a nemáš ani šťastný život, existujeme všichni ve světě vztahů, a vztahy tě mohou proměnit v cokoli, a to v kladné nebo záporné hodnotě.

Ježíš Kristus, je krásnou klasickou ukázkou vztahů, díky vztahům byl nejprve svatým učitelem, a se změnou vztahů, se z něj stal rychle ubožák, který byl nahý ukřižován veřejně na kříži, jako zločinec, něco podobného se stalo, i s naším národním svatým kazatelem, co se jmenoval Jan Hus. Jak je možné, že se mohou vztahy, tak rychle a zásadně změnit? Vztah je vždy o obchodě, pokud nám obchod přináší užitek, tak vztah funguje, pokud užitek zmizí, tak vztah přestane fungovat, lidově řečeno, dokud má samice mléko, má i okolo sebe děti, co její mléko sají. Jestliže se rozpadne; ekonomika, politika, církev, sekta, rodina, podnik, obchod, národ, kultura, civilizace, společnost, atd. tak příčinou je zde vždy to, že samice už nemá mléko, a tak jí její děti opustili. Tím mlékem jsou výhody a jistoty, pokud nemáš pro druhé výhody a jistoty, tak tě druzí brzo opustí, a půjdo tam, kde jsou pro ně výhody a jistoty, tak jako třeba Romové opustili kdysi rodnou zemi Indii, a přišli do EU, aby zde získali sobecky výhody a jistoty.
!5!

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 16. 01. 2015, 20:21:23 | více příspěvků | napsat uživateli

Jo, debilové žvaněj a zakládaj dementní diskuze.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkhodnotarukaintenetuslovopráce

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑