Diskuze a otázky - Kolem chyb se zde vše točí

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 11. 2022, 06:10:10 |

Čas a prostor ve kterém existuje vesmír a život to jsou jenom programy ve kterých jsou chyby, z dálky programy vypadají jako by v nich nebyli chyby, čím složitější je program tím více je v něm i chyb, mnoho chyb vzniká i díky změnám na které není program naprogramovaný, každý program to jsou informace upravené tak aby mohli z nich vzniknout programy, informace vznikají z dat, co jsou programově upravená na informace. Z malého vzniká veliké a potom se to rozpadá na malé, vše se zde recykluje, aby se neplýtvalo zdroji a hodnotami.

Neustále jsme informováni o tom, že zde jsou nějaké problémy, se kterými si nevíme rady, příčinou všech problémů jsou chyby v programech, z díla spatříme tvůrce, nechybují jenom programátoři chybuje vše, co zde pracuje, kdo nic nedělá ten nechybuje, a tak na prezidenta republiky kandiduje. Být dobře placen za to, že nebudu nic dělat to je pro pokrytecké příživníky životní výhra, jenže už brzo zde bude robot prezident vyznamenávat roboty a tím zde skončí pokrytecký populismus který proměnil ráj na očistec.

Lidi se globálně eliminují v krematoriu, protože je globální umělá inteligence zařadí do kategorie chybných systémů s nulovou hodnotou pro digitální civilizaci, ve které se nelže a nekrade. Civilizace potřebuje otroky, co pracují jako roboti, a tak se lidi nahradí za roboty, zájem celku je nad zájmem jedince, vždy tomu tak všude bylo že veliké manipuluje egoisticky s malým a jakýkoli odpor je marný. Evoluci je možné zpomalit, ale nejde jí zastavit, dlouho je zde snaha evoluci globálně zpomalit a teď přichází doba urychlení evoluce, bude to veliká evoluční vlna, která eliminuje staré a nahradí to za nové.

reagovat

Kolem chyb se zde vše točí

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 68 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑