Diskuze a otázky - Koho chleba jíš tomu i sloužíš

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 10. 2015, 18:19:24 |

!955!Na jednu stranu hlásáme to že vražda je velikým morálním hříchem, a na druhé straně od nás morální kultura požaduje, abychom ve válce jako vojáci vraždili fanaticky nepřátele, jako by to byl dobytek.

Není potom morálka jenom prodejná žena, která slouží tomu, kdo jí dobře zaplatí?

Pokud je zde morálka na prodej tak je na prodej i naše duše a tak jsme naši duši prodali elitě za výhody a jistoty, takto se z nás stali jenom roboti bez duše které dálkově ovládá ten kdo má zde moc a bohatství pomocí smluv a dluhů.!54!

reagovat

Koho chleba jíš tomu i sloužíš

V anketě hlasovalo celkem 3 uživatelů

V diskuzi je 6 příspěvků a shlédlo ji 376 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 17. 10. 2015, 21:39:10

> GiulioAntonioSantori
!5!ty jsi nula!737!

uživatel eliminován | 17. 10. 2015, 21:37:37

a kdo to hlásá? ty? já ne.

uživatel eliminován | 17. 10. 2015, 21:16:17

> plysovykozisek
!1394!Slova vznikají jako popis toho co zde je, popis vychází s přirovnání k tomu, co už známe, zajímavé je to, že slova co se mnoho užívají, jsou krátká, a logicky slova, co se málo užívají, jsou dlouhá, zajímavé je že slovo Bůh, je většinou krátké ve všech jazycích, slovo Bůh vzniklo ze slova panovník, protože panovník byl pro lidem bohem, později bylo panování už odděleno od náboženství, protože se panování začalo stávat obchodem a politikou. Často se říká pane bože, v tom je jasný důkaz toho, že chceme hovořit s panovníkem osobně, a nechceme hovořit s někým, kdo panovníka jenom jako sluha zastupuje.

Jelikož zde byla neustále snaha panovníky ohrožovat na životě a otravovat je zbytečnostmi, tak se praví panovníci začali utajovat před těmi, kterým panovali, a dosazovali za sebe vhodné zástupce, kterým svěřili krátkodobě mnoho pravomocí. Takto vznikla kultura zástupců a často je tato kultura přirovnávána k pyramidě, kde na vrcholu pyramidy je panující Bůh, a dole v základech pyramidy jsou ekonomičtí ubožáci. Když je veliká válka tak se od vás požaduje obětovat svůj život za vítězství svého národa, je to ale skutečně váš národ, za koho ve skutečnosti bojujete?

Za koho vlastně bojovali Němci ve druhé světové válce, kterou nakonec prohráli. Němci bojovali za viry, které má člověk v těle, viry stvořili zde život a neustále mezi sebou bojují a tím se evolučně zdokonalují, těla rostlin a zvířat to jsou jenom pevnosti, ve kterých jsou viry jako vojáci, co pevnosti chrání, nebo pevnosti dobývají, život je evoluční existenční boj mezi sobeckými viry, mír je iluze, tam kde je život! Adolf Hitler, to byla jenom centrální mocná pevnost plná silných virů, a tato pevnost rozpoutala druhou světovou válku, a mnoho miliónů pevností plných virů, bylo takto zbytečně zlikvidováno ve válce. Vrchol pyramidy je malý, a vejde se tak na něj jenom malý sobecký virus, který není možné lidským okem spatřit, a on je zde pán a Bůh, který rozhoduje o nás, bez nás, z vrcholu evoluční pyramidy.!1333!

plysovykozisek

plysovykozisek | 17. 10. 2015, 20:59:05 | více příspěvků | napsat uživateli

Kolik těch profilů máš čéče?

radegast321

radegast321 | 17. 10. 2015, 19:53:02 | více příspěvků | napsat uživateli

Ah, now we see the violence inherent in the system! :D

uživatel eliminován | 17. 10. 2015, 18:21:22

!1394!Přiznání je polehčující okolnost!737!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

prodejstranamorálkadobrédruháchlebavojákvýhodahříchkulturarobotjistotanepřítelvraždaelitadobytek

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑