Diskuze a otázky - Klecový odchov bláznů

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 10. 2022, 14:04:11 |

Pokud se objektivně statisticky podíváme na naši moderní kulturu tak zjistíme, že je to klecový odchov bláznů, každý je do něčeho blázen a každý existuje ve svojí kleci ve které je jeho domov. Všechny pokusy o to změnit tento systém tak aby nám všem bylo líp jsou naivní a marné. Na člověka se hledí jako na blázna, a proto je blázen vychováván v kleci, aby tak zde s ním neměl globální blázinec žádné problémy.

Vše začalo v okamžiku, kdy se začal člověk stydět, co je na nahotě špatného, že se za ni stydíme? Nahota ukazuje že jsme blázni v kleci a my nechceme vypadat jako blázni v kleci a abychom vypadali normálně, jenže normální je být nahý a nestydět se za nahotu. Tak jako oblékáme tělo tak i oblékáme duši, protože jsme pokrytci, vše to zde hra, ve které si blázni hrají na to, co nejsou. 

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 268 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 10. 2022, 21:40:29

Problémem všech vynálezů a novinek je to že budou k dispozici i vaší konkurenci! Získáte díky umělé inteligenci velikou návštěvnost na internetu, ale i vaše konkurence díky umělé inteligenci získá velikou návštěvnost, následkem bude inflace u návštěvnosti stránek a dojde na hledání něčeho jiného co by vám přineslo užitek. Je naivní představa spásy ve virtuální realitě, protože i do virtuální globální reality pronikne rychle umělá inteligence, budoucnost je o tom že hodnota lidské práce bude rychle klesat.

Nebude už ani zájem o lidskou práci která je zadarmo, na práci budou jenom stroje a programy, problémem je to že se lidi odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala nenásilná genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Je to jenom o tom že vše je zde dočasným experimentem, to, co je dneska nahoře to bude zítra dole, podívejte se na války a dojde vám, jak se naše civilizace rychle mění, brzo zde budou války bez vojáků a o vítězství rozhone moderní technika a moderní programy.

Vita1971

Vita1971 | 28. 10. 2022, 16:32:14 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Tvé DNA použijeme na zkoumání blázna


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

blázenklecodchovcloproblémsystémhledíblázineckulturapokusčlověkdomovokamžik

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑