Diskuze a otázky - Klasická rodina už brzo zanikne

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 01. 2020, 09:19:40 |

!737!
Lidi chtějí svobodu a lásku, proto vznikne už brzo díky internetu AVR (Anonymní virtuální rodina) veškerá komunikace u této rodiny bude cenzurovaná umělou inteligencí, aby nemohlo docházet k problémům a k zjištění skutečné totožnosti někoho v anonymní virtuální rodině. Výhodou bude, že ušetříte za; svatbu, alimenty, rozvod, péči o děti, péči o majetek, atd.
!785!
Pokud budete mít problémy s někým v AVR tak jej virtuálně okamžitě eliminujete a najdete si někoho jiného, kdo jej nahradí. Nebude už záležet na; pohlaví, věku, rase, kultuře, jazyku, vzhledu, zdraví, vzdělání, atd. Zakáže se globálně mít současný typ rodiny, kde se rodí děti a kde jsou samé hádky o hlouposti.
!973!
Každé dítě si tak na internetu vybere svoje virtuální rodiče, a pokud nebude s rodiči spokojené tak si vybere jiné rodiče. Tím skončí problémy s psychicky nemocnými jedinci, co v rodině ubližovali členům rodiny, anonymita pronikne i do školství a zaměstnání, lidi budou muset povinně nosit na hlavě virtuální helmy a uniformy, tak už nepoznáte kdo je ten druhý, ostatně existuje i divadlo kde herci nosí masky.
!1333!
Nó či Nógaku je klasické japonské hudební drama, které je provozováno již od 14. století. Název je odvozen z čínsko-japonského slova dovednost nebo talent. Postavy hrají s maskami a ženské i mužské role hrají muži. Obsahuje historické mýty, tradice a také staré příběhy. Drama Nó je převážně vážná dramatická forma, která kombinuje drama, hudbu a tanec do esteticky velmi bohatého celku.
!1394!

reagovat

Klasická rodina zanikne už za

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 667 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 01. 2020, 12:05:10

> skandian
https://gvkb.blogspot.com/2020/01/vynalezy-stvorili-civilizaci.html
!1394!

uživatel eliminován | 19. 01. 2020, 17:13:12

nemyslím si

uživatel eliminován | 19. 01. 2020, 13:44:03

https://gvkb.blogspot.com/2020/01/profesionalni-blog-zdarma.html

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 19. 01. 2020, 05:25:11 | více příspěvků | napsat uživateli

Jistě všichni znáte slogan "Rodina je základ státu". Stát je ovšem dle sluníčkářské lobby přežitek, není v zájmu těch, co by chtěli ovládat planetu nějaký "stupidní" stát. Zánik národních států, stejně jako zánik klasické rodiny, je to o co běží. Rozklad klasických hodnot odvozených od přírodních zákonů není žádoucí. Je třeba pěstovat duhové náboženství. Klasickou rodinu je třeba vymítit, a už se to daří. Stejně jako je třeba prosazovat ekologický terorismus viz. Gréta. Nebo řešit koaly. Děsím se toho, až se znovu narodím (tedy jestli, nejsem zastáncem této teorie, tak doufám, že se to nestane :D)

A-A !897!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

rodinaproblémavrpecalimentyvýhodazjištěnísvobodatotožnostkomunikacedíksvatbainteligenceláskačlověkinternetmajetekdítěrozvod

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑