Diskuze a otázky - kdy prestanou spammy s iq testem za 8 petek?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 14:58:31 |

Take vas to obtezuje?


_

reagovat

V diskuzi je 12 příspěvků a shlédlo ji 265 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Baron25

Baron25 | 8. 02. 2008, 15:32:59 | více příspěvků | napsat uživateli

bhagavan: Smažte mu už někdo profil...!!!!!!!!!!!!!!!

uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 15:22:30

Volba prezidenta republiky

Senát a Sněmovna na společné schůzi ve Španělském sále Pražského hradu volí prezidenta republiky. Rozhodovat budou mezi kandidátem ODS Václavem Klausem a kandidátem ČSSD Janem Švejnarem.

15:12 Hašek říká, že není o čem jednat. Dohodou prý nejde obcházet zákon.

15:10 Sobotka znovu apeluje na dohodu obou komor, že se obě musí na proceduře domluvit. Znovu navrhuje hodinovou přestávku na dohadovací řízení.

15:04 Hašek se omlouvá veřejnosti, že musí poslouchat posledních pět hodin, to co poslouchá. Jde prý o procedurální problém.

15:05 Místopředsedkyně Sněmovny Miroslava Němcová (ODS) napadá slova Zaorálka a přiklání se k Bendovi.

15:04 Předseda Senátu Přemysl Sobotka (ODS) požádal o hodinovou přestávku na dohadovací řízení o návrzích na způsob volby.

15:01 Místopředseda Sněmovny Lubomír Zaorálek (ČSSD) vystoupil a varoval, že, pokud námitku Bendy odhlasují, bude tím porušen zákon.

14:49 Poslanec Marek Benda z ODS a podal procedurální námitku, ve které napadá, že předseda Sněmovny na začátku schůze řekl, že nechá hlasovat nejdříve o tajné volbě a pak automaticky se hlasuje veřejně. Benda navrhuje, aby se o obou variantách hlasovalo v obou komorách.

14:53 Hovoří předseda poslanců ČSSD Michal Hašek. Hájí Švejnara a obhajuje veřejnou volbu prezidenta, aby se zamezilo kuloárním spekulacím.

14:38 Slovo má předsedkyně poslaneckého klubu SZ Kateřina Jacques. Hovoří ve prospěch Jana Švejnara.Chce konstruktivního prezidenta, který nebude válčit se soudy. ČR podle ní potřebuje prezidenta, kterého bude respektovat zahraničí.

14:36 Poslanec ODS Petr Bratský Novinkám potvrdil, že občanští demokraté nebudou bránit veřejné volbě prezidenta republiky. Nechtějí blokovat jednání, plánují docílit zvolení prezidenta již během páteční schůze.

14:35 Společná schůze Sněmovny a Senátu, na které se volí prezident ČR, po pauze na oběd pokračuje.

14:30 Sejdeme se určitě na dohadovacím řízení, z něhož by vzešlo usnesení, že se bude o způsobu volby hlasovat 281 děleno dvěma, řekl Jiří Stříteský, předseda senátorského klubu ODS.

14:00 Občanští demokraté podle kuloárních informací počítají jisté hlasy pro svého kandidáta Václava Klause. Pokud by došli k tomu, že Klaus může získat více než 141 hlasů potřebných ke zvolení ve třetím kole, přikloní se k veřejné volbě.

13:13 Pode informací ČT zvažuje ODS podporu veřejné volbě, aby se procedura urychlila.

12:57 Vlček vyhlásil přestávku na oběd. Zákonadárci se mají sejít opět ve 14:30.

12:55 Mejstřík zkritizoval Klausovo působení v úřadu prezidenta, prosazuje veřejnou volbu. Projev prokládá četnými latinskými citáty.

12:45 "Jan Švejnar nemá šanci ani v tajné, ani ve veřejné volbě. Ty hlasy mu nevycházejí,“ řekl Novinkám jeden z levicových poslanců, který si nepřál být jmenován.

12:42 Slova se ujal senátor Martin Mejstřík. Václav Klaus před jeho projevem opustil sál.

12:40 Bývalý předseda KSČM Miroslav Grebeníček Novinkám řekl, že bude respektovat usnesení strany a hlasovat pro veřejnou volbu. Koho bude volit, odmítl říci, jméno ale prý bude stejné jak při veřejné, tak tajné volbě.

12:39 Paroubek vyjádřil Klausovi i respekt za jeho roli při formování státu. Narozdíl od Václava Havla a Miloše Zemana však neumí odejít, uzavřel Paroubek s tím, že ten čas nastal.

12:34 Paroubek se pustil do Klause: Nechceme za prezidenta toho, kdo sliboval, že nebude zasahovat do činnosti vlády, a pak vetoval jeden zákon za druhým jen vládám ČSSD. Také nechceme prezidenta, který odmítá rovnost mezi 100 poslaneckých mandátů nalevo a napravo od politického středu.

12:30 V mnoha ohledech jsou nám jeho postoje blízké a bližší než pohledy Václava Klause, i když není socialista a v mnohém se lišíme, řekl Paroubek na adresu Švejnara. Má prý také největší šance Klause porazit.

12:28 Ze Švejnara se stal plně respektovaný a podporovaný protikandidát současného prezidenta, řekl v úvodu projevu Jiří Paroubek.

12:25 Vlček oznámil, že kolem 13:00 bude přestávka na oběd. Slova se ujímá předseda ČSSD Jiří Paroubek.

12:06 Slova se ujímá poslanec KSČM Miroslav Grebeníček. Mluví o politické svobodě. Kritizuje ČSSD za pomoc při zvolení Václava Klause v roce 2003. Klaus tehdy podle něj projevil velkou výdrž, ale nesplnil své předvolební sliby, že bude prezidentem všech občanů. Klaus podle něj ale odvedl lepší výkon než jeho předchůdce Václav Havel. „Chtělo by to konečně změnu,“ řekl Grebeníček.

11:58 Čunek oceňuje slušnou kampaň obou prezidentských kandidátů. Podle něj to byl posun na politické scéně. Máme před sebou dva dobré kandidáty, řekl.

11:54 „Je evidentní, že občané přestali věřit svým politikům. Neumíme naslouchat. Já bych chtěl, aby příští prezident vedl politickou reprezentaci, aby se vrátila ke slušnosti a respektu,“ ukončil projev Filip. Slovo má předseda lidovců a senátor Jiří Čunek.

11:51 Filip kritizuje zhrubnutí politiky a Klause viní z toho, že z pozice prezidenta neobrušoval hrany. Nevěří ani slibům Švejnara. Ptá se: Budeme mít americký radar?

11:41 Slovo má předseda KSČM Vojtěch Filip. Kritizuje neochotu stran jednat o jiných nadstranických kandidátech.

11:38 „Nastal čas pro změnu, ukončil projev Bursík.

11:35 Bursík tvrdě kritizuje Klause za jeho postoje k problematice ochrany životního prostředí. Klaus nahlas protestuje a nesouhlasně gestikuluje. Hovoří o atmosféře strachu kolem volby prezidenta a podivuje se nad ní.

Prezidentský kandidát s šéfem Strany zelených Martinem Bursíkem.:. Prezidentský kandidát s šéfem Strany zelených Martinem Bursíkem.foto: Právo/Milan Malíček

11:30 Šéf zelených Martin Bursík kritizuje schůzky lobbistů před prezidentskou volbou. "Jan Švejnar může vykonat ještě mnoho dobrého pro Českou republiku jako prezident a já věřím, že se mu této příležitosti dostane," uvedl Bursík. Klause označil za eurofoba. "Potřebujeme evropského a světového prezidenta, a tím je Jan Švejnar," dodal.

11:28 Komunističtí zákonodárci nejsou jednotní v tom, zda podpoří veřejnou nebo tajnou volbu hlavy státu. Veřejnou volbu jim doporučilo zasedání stranického výkonného výboru. Pro tajnou volbu se již vyslovili Miroslav Grebeníček a Václav Exner.

11:26 Slovo má předseda Strany zelených Martin Bursík.

11:25 Gajdůšková označila Klause za nedůvěryhodného a egocentrického. Senátoři ČSSD ho proto nepodpoří, chtějí volit veřejně.

11:23 "Příběh Jana Švejnara je pohádkou o českém Honzovi, kterého z té pece vyhnali do světa, aby se obohacen vrátil do své země," míní Gajdůšková. Švejnarův osud přirovnala k osudu Karla IV.

11:22 Podle Gajdůškové Klaus nesplnil ani své vlastní sliby. "Kandidátem senátorského klubu ČSSD je Jan Švejnar," uvedla.

11:19 Senátorka ČSSD Alena Gajdůšková kritizuje Klause. Vadí jí jeho názory na EU a přijetí eura. "Skutečně lidé chtějí v čele státu člověka, který řekl o Listině práv a svobod, že zaplevelila zákony," zeptala se Gajdůšková.

11:14 Slovo má senátorka za ČSSD Alena Gajdušková. Uvádí důvody pro volbu Jana Švejnara.

11:13 Topolánek poděkoval Klausovi za prvních pět let jeho prezidentování. Volte odpovědně a svobodně, řekl zákonodárcům Topolánek a projev ukončil.

11:11 Je to člověk idejí, konzervativní myslitel, řekl Topolánek o Klausovi. Klaus je to, čemu se říkalo dobrý český vlastenec, řekl. "Česká republika má prezidenta v dobrém slova smyslu exkluzivního," uvedl Topolánek ve svém projevu.

11:06 V souvislosti s Klausem Topolánek mluvil o pozitivním kriticismu.

11:04 Kandidátem většiny občanů, ODS i mým je Václav Klaus, řekl Topolánek.

11:02 Slovo má premiér a předseda ODS Mirek Topolánek. Zmínil nedůstojné tahanice a snahy kontrolovat volbu prezidenta.

Premiér Mirek Topolánek řekl, že tahanice kolem způsobu hlasování volbu prezidenta znevažují.:. Premiér Mirek Topolánek řekl, že tahanice kolem způsobu hlasování volbu prezidenta znevažují.

11:01 „Nabízím vám společný projekt vrátit politice úctu v očích veřejnosti,“ řekl Švejnar s důrazem na slušnost a respekt. Poprosil zákonodárce o podporu a projev ukončil. Následoval zhruba stejně dlouhý potlesk jako po projevu Klause.

10:56 „Mým jednáním vás nezaskočím, budu jednat transparentně a budu držet slovo,“ prohlásil Švejnar. Ujistil, že nebude vstupovat do politických sporů a bude je velmi uvážlivě komentovat.

10:48 „Věřím v Českou republiku, jen věřit ale nestačí,“ řekl Švejnar s tím, že chce přispět k úspěchu země. Jako své téma nabídl: Česká republika bez bariér.
Projev Jana Švejnara čtěte zde

10:46 Slova se ujal Jan Švejnar. „Úcta, služba a odpovědnost,“ jsou jeho první slova.

10:45 Klaus ukončil svůj projev a poděkoval za pozornost. Následoval potlesk.

10:36 Klaus vysvětluje některé kroky v roli prezidenta. Prohlásil například, že všechny milosti, které udělil, dostatečně vysvětlil.

Premiér Mirek Topolánek (dole), předseda Senátu Přemysl Sobotka (vlevo) a předseda Sněmovny Miloslav Vlček sledují projev Václava Klause.:. Premiér Mirek Topolánek (dole), předseda Senátu Přemysl Sobotka (vlevo) a předseda Sněmovny Miloslav Vlček sledují projev Václava Klause.

10:30 Klaus uvedl, že jeho jednání bylo nadstranické. K vetům přistupoval jen po velkém uvážení, řekl. Jejich velký počet byl podle něj dán narychlo předloženými návrhy před koncem volebního období.

10:27 Podle Klause jeho funkční období nebylo plné klidu a politické stability. Připomněl, že se na tradičním novoročním obědě v Lánech setkal se čtyřmi premiéry, byl u dvou vládních krizí a výměn premiérů.
Projev Václava Klause čtěte zde



10:23 Jako první podle losu vystupuje Václav Klaus. Požádal zákonodárce o podporu. "Je mi ctí, ucházet se o vaše hlasy, " řekl Klaus.

10:22 Vlček navrhuje, aby se volilo tajně. Pokud to nebude schváleno, bude se automaticky volit veřejně.

Jan Švejnar přichází na společnou schůzi obou komor parlamentu:. Jan Švejnar přichází na společnou schůzi obou komor parlamentu

10:19 Zákonodárci návrh schválili.

10:13 Vlček navrhuje poslancům a senátorům vyslovit souhlas s účastí prezidentských kandidátů na společné schůzi.

10:05 Prezidentský kandidát Jan Švejnar doufá, že k volbě prezidenta dojde dnes a budeme tak znát jméno nové hlavy státu.

10:07 Vlček v úvodní řeči vyzval poslance a senátory k zodpovědnosti.

10:04 Současný prezident Václav Klaus si podal ruku se členy vlády.

10:02 Předseda Sněmovny Miloslav Vlček (ČSSD) zahajuje společnou schůzi Sněmovny a Senátu. V sále je zatím velký hluk.

10:00 Poslanec KSČM Miroslav Grebeníček na dotaz, koho bude volit, odpověděl: "Toť otázka. Přiznám se, že se vší pravděpodobností vystoupím v rozpravě. A kdybych měl hledat dominantu mého vystoupení, tak asi budu konstatovat, že nejsou žádné alternativy. Jsou to dva takřka totožní kandidáti. Jsou to výrazné osobnosti, ale ani jedna nenaplňuje moji představu o odkazu TGM." Grebeníček ale odmítl, že by jeho stanovisko znamenalo, že vhodí bílý lístek.

Prezident Václav Klaus přichází na jednání Senátu a Sněmovny:. Prezident Václav Klaus na jednání Senátu a Sněmovny

09:50 "Domnívám se, že Sněmovna a Senát jsou důstojné komory a nepřipustí, aby se z toho stala fraška," řekl přeběhlík Miloš Melčák. Nebrání se tomu, aby jednání trvalo až do noci.

09:43 "Myslím, že není důvod k nerozvitě," řekl při příchodu předseda ČSSD Jiří Paroubek. "Jedna nula pro Jana Švejnara," otipoval výsledek dnešního klání na Hradě. Paroubek prožil klidné ráno, jeho manželka mu připravila dobrou snídani. Zato předseda komunistů Vojtěch Filip toho příliš nenaspal. "Měl jsem dlouhá jednání, do postele jsem se dostal až v jednu hodinu," řekl Filip.

9:35 "Cítím se dobře, obávám se, že to bude komplikované a přeji si, aby Václav Klaus byl zvolen, a to pokud možno bez velkých komplikací," uvedl poslanec ODS Vlastimil Tlustý. Také on se vybavil talismanem pro štěstí, miniaturní myškou.

Španělský sál se v pátek ráno začal zaplňovat zákonodárci.:. Španělský sál se v pátek ráno začal zaplňovat zákonodárci.

9:30 "Moc jsme sice nespali, ale nálada je dobrá, protože jsme před půl rokem ani netušili, jak dalece to můžeme dotáhnout," sdělil Novinkám předseda Strany zelených Martin Bursík.

9:22 Místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach rozdával při příchodu na jednání úsměvy. "Věřím, že volba proběhne důstojně," řekl Novinkám. Na volbu si sice nevzal talisman, ale vybavil se fotoaparátem.

9:20 Poslanci a senátoři se postupně scházejí na společnou schůzi Sněmovny a Senátu. Dorazil premiér Mirek Topolánek (ODS). Ministr zdravotnictví Tomáš Julínek (ODS) se stále necítí fit, s nadsázkou uvedl, že by si dokázal představit jinou rekonvalescenci, než účast na volbě. Senátor Jaroslav Kubera (ODS) si vzal s sebou talisman - malého plyšového medvídka. "Máme tak dva hlasy," řekl s úsměvem.

uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 15:07:28

to si kuř...sou normálně těžký pakárny stim už..

drzej_nafrnenej

drzej_nafrnenej | 8. 02. 2008, 15:05:45 | více příspěvků | napsat uživateli

kdy zmizej komunisti? !869!

uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 15:05:22

prehlizim

uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 15:03:38

JAK KTERÉ--a jak od koho!1001!!969!

uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 15:02:27

prehlizim to.....!1190!

uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 15:02:25

trapny no !27!

uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 15:01:45

jsou to zmdky no!1070!

uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 15:01:40

zaplň si ignor list !5!

InviSibIe

InviSibIe | 8. 02. 2008, 15:01:38 | více příspěvků | napsat uživateli

Kdy? Az zmizne lidska hloupost!122!jinak me to neobtezuje protoze mi nikdo nic neposila!1327!

uživatel eliminován | 8. 02. 2008, 14:59:09

ne..prehlizim...!1126!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

testspammypětka

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑