Diskuze a otázky - Kdo sežral to svatý hovno?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 09. 2022, 15:43:45 |

Propaganda a reklama nás krmí neustále všude mnoho století svatými hovny a jakýkoli odpor je marný! Jeden veliký čurák, co byl dlouho v píči, mi řekl že jsem sežral Šalamounovo hovno, lidskou komunikaci lze rozdělit na ligy, v první lize jsou úspěšní paraziti, co si zde hrají na; krále, císaře, šlechtice, prezidenta, ředitele, celebritu atd. v poslední lize jsou neúspěšní paraziti co žebrají jako bezdomovci, rovnost je zde jenom ve smrti.
!905!
Dokud čuráci, co jsou v píči mlčí tak z nich nevypadne hovno, pro čuráky, co jsou v píči je ale obtížné mlčet, protože jsou v píči, a tak z toho mají psychické problémy, a tak je jejich život na hovno a jejich myšlenky a činy jsou taky na hovno. Dlouho jsem vědecky a statisticky studoval proč je zde tolik čuráků v píči, to jistě musí mít nějakou logickou příčinu?
!905!
Tou příčinou je to že čuráků je na světě jako sraček, a tak jsou logicky čuráci v píči, takový čurák, co je v píči podle sebe posuzuje druhé, a tak považuje druhé za čuráky co jsou v píči, je to začarovaný evoluční kruh, ze kterého nejde evolučně uniknout, vše začíná tím že čuráci, co jsou v píči se do sebe zamilují, a tak mají děti a jejich děti to jsou čuráci co jsou v píči, protože jaký je originál taková je i kopie, vše, co zde je to vzniká díky kopírování, každý originál to je kopie.

reagovat

Kdo sežral to svatý hovno?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 74 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑