Diskuze a otázky - Kdo šetří nemá dluhy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 09. 2022, 07:55:52 |

Dluhy mají ti, co neumí šetřit! Proč lidi a organizace neumí šetřit časem a penězi? Abychom něco uměli tak se to musíme naučit to je logické, pokud nikdo lidi a organizace nenaučil optimálně šetřit tak to logicky lidi a organizace neumí! Kde je zakopaný pes? Plýtváme si tím, co je nám cizí a šetříme to co je nám blízké, vytvořili jsme čas a prostor ve kterém je nám vše cizí a následkem je to že plýtváme časem a penězi na pitomosti!
!905!
Podívejme se na problém s příživníky, co se nechtějí přizpůsobit konzumní společnosti to je klasická ukázka plýtvání časem a penězi, je to jako kdybychom krmili parazity a zalévali plevel! Nebo se podívejme na to že v EU 12 % obyvatel svojí prací živí 88 % obyvatel! Práce je pro lidi trestem, protože na jejich práci parazituje mnoho pokryteckých příživníků, a to je potřeba optimálně vyřešit.
!905!
Potřebujeme, aby robot prezident vyznamenával roboty, nejsou na světě lidi tak zde není plýtvání časem a penězi, člověk to je jenom oblečená opice, která nechápe to, že vše zde jsou příčiny a jejich následky, komu není rady tomu není pomoci, člověk to byla testovací verze a autonomní inteligentní robot na akumulátory, to je finální verze, jenom díky umělé inteligenci a robotům zde na věčné digitální časy zvítězí pravda a láska, jinak to není možné vyřešit! 
!905!
Pandemie a potom válka na Ukrajině v nahotě odhalila to, že jsme ekonomicky negramotní, a následkem je logicky ekonomická krize, problémem je zde to že jsme praxi nahradili za teorie, teoreticky je Bible svatá kniha, prakticky je Bible příručka, jak z lidí udělat pitomce co dělají pitomosti! Ano, bude líp, to je svatá pravda jenom pro ty, co byli zvolení, a tak se díky protekci mají ve vysokých funkcích líp, rovnost je zde jenom ve smrti!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 86 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑