Diskuze a otázky - Kdo na pracujících nejvíce prazituje?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 01. 2015, 17:51:34 |

Degenerace a přelidnění mají za následek bídu a nezaměstnanost, je třeba začít snižovat degeneraci a přelidnění, pomocí globální kontroly kvality lidí, a začít zmrzlé nahé ubožáky házet do oceánu, jako potravu pro ryby. Pracujete pomalu, tak skončíte v chladírenském vagónu, a bude z vás potrava pro ryby, nejspíše si pomyslíte, že jsem se zbláznil, a že nemůžeme se slušnými lidmi zacházet jako by to byl jenom ubohý dobytek. Rodiče mého otce byli Židi a tak skončili v plynové komoře v koncentráku, jak je možné že to nikomu v té době vůbec nevadilo, vyvraždit miliony Židů v plynových komorách? V minulosti se na velikých stavbách vyvraždilo taky miliony otroků, a nikomu to nikdy nikde nevadilo! Tvrzení že jsme lepší, než lidi z minulosti je mě k smíchu, když budu shánět práci, všude se mně škodolibě jenom vysmějí, protože jsem už starý a neumím cizí jazyky. Ze sociální podpory státu není možné u nás normálně existovat, a tak se ze mě brzo stane bezdomovec, a každému je to sobecky jedno, že zemřu hlady, nebo zimou!

Realitou je, že díky; automatizaci, robotizaci, optimalizaci, digitalizaci, internetu, novým systémům, polotovarům, programům, samoobsluhám, čipům, atd. není už potřeba globálně tolik lidí na práci! Vše se rychle mění, o tom nikdo už nepochybuje, a tak se musí i změnit přístup k chudému člověku, musí skončit období sociální péče o ubožáky, a ten kdo nebude platit státu pravidelně veliké daně, ten skončí v oceánu jako potrava pro ryby. Musí být v naší republice deset miliónů lidí? Nebylo by lepší dát konečně do zákona, že zde může být jenom milion lidí, a tak by zmizela u nás bída a nezaměstnanost, a i ryby v oceánu by měli z toho užitek. Každý, kdo někdy pracoval, vám řekne, že to dělá pro peníze. Taky závidíte domorodcům na zapomenutých ostrovech, že celý den nedělají nic? Když mají hlad, prostě si utrhnou divoce rostoucí banán, nebo si rozbijí kokos. Žijí si krásně, nikam nespěchají. Podle slunce poznají, kdy je ráno, a kdy večer, a nějaký kalendář neřeší.

O práci se jim nejspíš ani nezdá. Nepotřebují peníze, protože mají všechno, co potřebují ke štěstí. Tedy, téměř všechno. Nemají ledničky, sporáky, vysavače, mobily, tablety, počítače. Ale jsou šťastní, protože je tahle uměle vytvořená spotřeba zatím minula. Měli by se s každým západem slunce modlit, aby se tam neobjevil nějaký civilizovaný pitomec, který jim řekne, že mají v podstatě jen holý zadek. Zdánlivě tu všechno funguje. Dnes tu máme tržní ekonomiku, která toho, navzdory tvrzení obrýlených hlav, zas tak moc nevyřešila. Nebojím se říct, že společnost se nachází v dlouhodobé krizi. Znechucení politikou, úpadek morálky, a zejména ztráta životních jistot. Jak už bylo řečeno, bez práce by se člověk obešel, bez peněz asi těžko. K tomu nás vysávají banky, potažmo exekutoři. Zda je to vždy oprávněné, ponechme stranou. Pojďme se tedy bavit o práci. K dnešnímu dni máme v Čechách bezmála 80% lidí nezaměstnaných. Docela mě to děsí, vás ne?

Chytré hlavy nám sice vysvětlí, že jsme stále ještě pod evropským průměrem, ale to se může rychle změnit. Pokud se rozhodnete v Čechách podnikat, připravte se, že vás za to stát řádně potrestá, obzvlášť pokud se rozhodnete zaměstnat pár lidí. Odvody se musí platit v první řadě. Pak je na řadě výplata zaměstnance, a když zbude i nějaký zisk, může se podnikatel z radosti opít vínem. Raději nařídí přesčasy těm stávajícím, zkrátka je trochu víc vyždímá. Odvody státu zůstanou stejné, a stoupne zisk. Jestli to zaměstnanci pocítí na výplatách, je věc jiná. A pokud se ti to ubožáku nelíbí, že jsi zaměstnavatelem mnoho okrádán, na jedno pracovní místo čekají desítky uchazečů. Navzdory 80% nezaměstnanosti se neustále prodlužuje hranice odchodu do důchodu. Od roku 1989 se pro vyšší zaměstnanost neudělalo prakticky nic. Ale to by našince tak neštvalo. Vadí mu, že se jen politicky kecá, a přitom neustále zdražuje. Už se to nikdo nesnaží vysvětlovat, už se to nesnaží ani maskovat. Prostě jsou potřeba peníze, tak zvýšíme zase ceny a daně.

Ale že tím klesne spotřeba, a nic víc se nevybere, to dojde i malému děcku. Protože natažených rukou je čím dál víc, a další přibývají. Za tu dnešní šlamastyku si můžeme tak trochu sami. Kde se vzala, tu se vzala kuponová privatizace. Každý z nás byl najednou akcionářem. Nechápali jsme, že můžeme na základě nějaký knížky pohádkově zbohatnout. Postupně jsme se to učili, ale mezitím ty naše podniky začínaly zhasínat jako pampelišky. Akcie bohužel shráblo jenom pár parazitů, kteří měli víc informací. Všechno to podivuhodně krachlo. Dneska už víme, že to byla nikoli privatizace, ale řízená ekonomická likvidace. Co tu máme dnes? Vše vlastní z 90% jenom zahraniční firmy, které to dostaly vše velmi levně. Pohádkové zisky z naší práce daní ve svých zemích, a co zbylo nám? Máme tu kapitalismus jako z učebnice: Nadbytek všemožného nekvalitního zboží, které nám reklama cpe horem dolem.

Najednou zjišťujeme, že si ho nemáme za co koupit. Proč? Třeba proto, že tu máme spoustu zbytečných zaměstnanců, co ukrajují nemalou část zisku, aniž by cokoliv vyráběly. Dnes v podstatě statisticky už nic nevyrábíme. A pokud ano, jsou to jen montovny dílů dodaných z ciziny. Nikoho z vlády nenapadne, že by bylo docela fajn odměnit podnikatele za nově vytvořená pracovní místa. Zahraniční firmy jsou osvobozeny většinou od vysokých daní, ale našinec vysoké daně pěkně zacvaká. Problém ale nemáme jen my. Je globální. Nesmíte se na mě zlobit, ale připadá mi, jako bychom byli účastníky řízeného globálního super bankrotu. A až vše opravdu zkrachujeme, objeví se hodná ekonomická mafie, a všechny si nás za babku globálně koupí.

Postupně ale každý rezignuje, už ani nemá chuť pracovat. Propadá stále hlouběji, hloupne, a odtud je jen krůček ke kartonům krabicového vína, sebevraždě. Člověk se snad ani nemůže divit studentům, kteří se po studijních pobytech v bohaté cizině, nechtějí vrátit zpátky do chudých Čech. Situace není dobrá, a vyhlídky do budoucnosti jsou mizerné. Na konci toho tunelu je však přece jen malé světýlko: Ministerstvo připravuje novou metodiku počítání nezaměstnaných. Sice nebude mít 80% lidí u nás co do huby, ale statisticky na tom budeme mnohem líp. Skvělý lék na bídu a nezaměstnanost, co říkáte? Mzdu za práci zde pobírá jenom 20% lidí, mzda znamená minimálně 50 000 Kč hrubého, to co je pod tuto částku existenčného minima, to není už mzda, ale sociální podpora pro ubožáky, co zde mají mediální iluzi toho že mají za práci mzdu.
!891!

reagovat

Kdo na pracujících nejvíce prazituje?

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelů

V diskuzi je 12 příspěvků a shlédlo ji 619 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 22. 01. 2015, 15:26:15

> Raskoln1kov

Já ty jeho kraviny už nečtu...!411!!1016!

Raskoln1kov

Raskoln1kov | 22. 01. 2015, 10:35:14 | více příspěvků | napsat uživateli

Skončil jsem u toho Degenerace..

uživatel eliminován | 22. 01. 2015, 07:11:40

> Beririnka

zmizni radši!726!!215!

.eXe.

.eXe. | 22. 01. 2015, 00:24:46 | více příspěvků | napsat uživateli

> Beririnka
No, tak ty se zas můžeš odhlásit a rok nám dát pokoj !663!

Beririnka

Beririnka | 21. 01. 2015, 23:00:42 | více příspěvků | napsat uživateli

Cigáni, kdo jiný.. A ten debilně dlouhý text jsem nečetla, protože je určitě o hovně a nic zajímavého se tam nedočtu. Rebel vole! !1366! !1381!

radegast321

radegast321 | 21. 01. 2015, 22:09:49 | více příspěvků | napsat uživateli

"Ti kteří mluví o nezaměstnaných jako parazitech, zapomínají na definici parazita.Parazit musí svého hostitele využívat tak, aby si ho oběť nevšimla a nevnímala ho jako přítěž.A přesně tak se chovají vlastníci kapitálu ke zbytku společnosti." Jason Read

uživatel eliminován | 21. 01. 2015, 21:42:16

> MestizoD
Proč opice, nemají deprese? Opice žijí v ekosystému, kde se vše jistě opakuje po mnoho tisíc let, a nic se zde podsatného nikdy nemění, lidi žijí v konzumním systému, kde se nic dlouho neopakuje, a neustále se zde vše mění. Sny nepovažujeme za realitu, protože se neopakují, realitou je pro nás to, co se dlouho jistě opakuje, na to jsme evolucí naprogramování, a to i vnímáme jako jistou realitu, jistota je pro nás existenčně prioritní, pokud nemáme existenční jistoty, přichází deprese. Jak došlo k tomu, že jistoty, zmizeli z našeho konzumního života, a místo nich zde jsou exietenční nejistoty a deprese?

Problém nastal v okamžiku, kdy se divoký člověk, usadil trvale na jednom malém teritoriu, a začal se o toto teritorium starat jako hospodář, a bránit toto teritorium před tím, co jej ohrožovalo existenčně. Najednou začali vznikat složité existenční problémy, a s problémy přicházela nejistota a deprese. Naše pyšnost je založena na vlastnictví soukromého teritoria, jsme původem teritoriální zvířata, dokud nás hubili konkurenční zlá zvířata, tak jsme neměli svoje jisté teritorim, které bychom považovali za svoje královí, které je naším jediným domovem. Bible mnoho popisuje krvavé boje o teritoria, mezi lidmi po velmi dlouhou dobu, na mnoha místech, boje o teritoria se neustále stupňují, a mír se už dávno stal jenom iluzí.

Podívejme se třeba na město Praha, z hlediska bojů o teritoria, neustále zde docházelo k mnoha změnám, a neustále se zde střídali svaté mocenské ideologie, které chtěli po pracujících lidech, aby se jim automaticky přizpůsobili. Koho chléb v Praze dneska jíme, toho i píseň zde právě zpíváme, tak tak to zde jde, po mnoho tisíciletí, pokud zde budou jednou vládnout mimozemšťani, budeme zpívat mimozemské písně!

Nacisti nahnali miliony civilistů do plynových komor, a tam je bez soudu jedovatým plynem zavraždili, to je jasná ukázka nejistého moderního konzumního světa, ve kterém vás už mohou diktátoři bez soudu zabít, a vy se tomu nemůžete nijak bránit! Čím více je zde něčeho, tím menší to má i ekonomickou hodnotu, globální přelidnění způsobilo to, že průměrní pracující, už zde nemají pro ideologiké dikatury žádnou hodnotu, a podle toho s nimi, i dikatury zle zacházejí. Lidí je zde globálně jako sraček, a tak sobecká vládnoucí elita, tyto sračky splachuje ekonomicky do hajlzu, o tom je současný demokratický kapitalismus.
!1394!!1383!!1195!

uživatel eliminován | 21. 01. 2015, 20:27:38

> Deflace

holoubku, holoubku, už by se ti měla přistříhnout křidélka !726!!215!

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 21. 01. 2015, 20:19:42 | více příspěvků | napsat uživateli

Chcípni konečně.

uživatel eliminován | 21. 01. 2015, 18:53:15

politik=parazit!215!!450!

evzen-onegin

evzen-onegin | 21. 01. 2015, 18:51:21 | více příspěvků | napsat uživateli

docela zajímavý téma, ale nehodlám číst zadání !357!

MestizoD

MestizoD | 21. 01. 2015, 18:06:50 | více příspěvků | napsat uživateli

Neco delsiho bys tam nemel?


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

degeneracepřelidněnírybapotravačlověkbídakontrolapracujícíubožákoceánkvalitažidpomocvagónnezaměstnanostdobytekprazitujenásledek

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑