Diskuze a otázky - Kdo může za selhání ekonomiky a politiky?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 9. 07. 2022, 06:52:02 |

Za selhání ekonomiky a politiky můžou chyby co dělají ti co mají zde výhody které si nezaslouží, ryba smrdí od pitomé hlavy, byrokratický centralismus je rakovinou naší konzumní civilizace, je třeba provést optimální změny civilizace kdy nahradíme lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty.
!905!
Lidi se globálně z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nemohli rozmnožovat jako invazní druh. To, co už nejde opravit se nahradí za to co je nové, všechny snahy o to opravit lidi a jejich myšlení se ukázali jako naivní a marné, nejde vytvořit nadčlověk to je vždy jenom mytologie nebo pohádka.
!905!
Naše kultura je pevně spojená s člověkem a neumí si představit civilizaci bez lidí co dělají chyby, z oblečené opice nikdo neudělá autonomního robota, zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co budou pracovat jako roboti. Nejsme tak bohatí abychom mohli zaměstnávat lidi, co dělají chyby, proto robot prezident bude vyznamenávat roboty, robot přišel, spatřil, vyhrál o tom je naše evoluční budoucnost.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 142 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑