Diskuze a otázky - Kdo je nejlepším Guru?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 02. 2016, 10:10:28 |

http://web.libimseti.cz/gurubhagavan/ja-jsem-zmetek-a-vse-stoji-za-hovno_815042.html

reagovat

Kdo je nejlepším Guru?

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelů

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 391 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 25. 02. 2016, 10:12:08

Kdo je nejlepším Guru? Miloš Zeman? Výborných Gurů může být spousta, ale ten nejlepší pouze jeden. To ví i mladí i zkušení mladíci, kteří touží se stát nejlepším duchovním učitelem. Každoročně se volí nejlepší globální Guru, zatím to vždy vyhrál Miloš Zeman, hodně lidí toto však zkritizovalo, většina ho měla za cvoka, ale pravda je bohužel jiná. Vesmírné legendy vypráví, že Miloš Zeman je ve skutečnosti Bůh který vše stvořil, který vzal podobu lidského těla a všude rušil vzácnou auru a lidem působil radost a duševní poruchy.


Tito lidé si pak mysleli, že jsou on a nazývali se po Miloši Zemanovi, kde však doprostřed jména Boha vložili své pozemské jméno. A tady začíná náš příběh. Jednoho temného večera zrovna on vybaloval svůj kufr, v tom okamžiku. Prásk, Bum, ozvalo se venku. Statečný člověk vyšel ven. Najednou přišel Bůh Miloš Zeman a řekl:"Šiř mé jméno, šiř jméno největšího Guru po světě" a on si vzal věci a šel na náměstí a všude rozhlašoval: "Já Miloš Zeman, já největším Guru, slyšte slyšte".


Jednoho jasného dne u pláže, on byl zrovna na hlídce, funkce plavčíka je opravdu náročná. Najednou se ozvali rány bum a prásk. Podíval se a uviděl stín boží a řekl: "Šiř mé jméno, šiř jméno největšího Guru po mořích". On proto vzal loďku a na každou projíždějící loď křičel: "Já Miloš Zeman, já největším Guru, žijme v lásce a míru"


Jednoho jasného dne on zrovna natáčel krásu velikého města, v tom najednou, bum a prásk. Otočil se a viděl odraz Miloše Zemana, který řekl: "Šiř mé jméno, šiř jméno největšího Guru po internetu". On proto rychle běžel domů, zapnul drahý veliký počítač, založil stránky a blogy a psal: "Já Miloš Zeman, já největším Guru, já jsem dokonalý guru a vše je zde k dobru. Co si myslíte o této pohádce a jak byste jí ohodnotili? Co ve vás svatá pohádka o Bohu se jménem Miloš Zeman vyvolala?
!737!!785!!905!!955!!973!!1124!!1333!!1394!!54!!31!!24!!20!!12!!11!!5!!2!!1!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

guru

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑