Diskuze a otázky - Každý příběh má jiné diváky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 12. 2021, 13:46:28 |

To, co pomocí smyslů vnímáme to jsou příběhy, které jsou mrtvé nebo živé, vše zde má svůj příběh, který má začátek a konec. Něco se někde přihodí a tím vzniká příběh, většina příběhů nemá diváky, a tak tyto příběhy neznáme, taky zde jsou příběhy, které jsou iluzí a v realitě se nestali, mnohdy se stane, že si myslíme že nějaký iluzorní příběh není iluzí a skutečně se stal, protože nemáme možnost si ověřit to, jestli jde o iluzi nebo realitu.

Umění, sny, propaganda, reklama, pověry, dogmata, mytologie, náboženství, sekty atd. je plné příběhů co se nestali ale vypadají jako by se skutečně stali. Děti mají rádi pohádky, a tak se pro ně píšou pohádky, je to jenom o potřebě a uspokojení potřeby, podívejme se do světa programů a strojů, zde nejsou iluze, protože iluze jsou chybou v programu!

Pokud by došlo evolučně k tomu, že by se lidi nahradili za stroje a programy, tak by zmizel logicky svět naivních iluzí, a místo něj by zde byl jenom svět reality ve kterém nejsou iluze. Proč naše geniální inteligence miluje iluze, to přeci nemá logiku, iluze jsou přeci chybou v programu. Proč byl tak úspěšný film Matrix, vždyť je to jenom pohádka o budoucnosti?

Tajemství je v protikladech; pokud žijeme v pekle tak toužíme po ráji, pokud jsme chudí tak toužíme po bohatství atd. vše zde evolučně pulzuje mezi protiklady, a tak je zde; zdraví a nemoc, pravda a lež atd. ptal jsem se mnoha lidí v Praze proč nečetli bibli? Z odpovědí mi došlo to, že oni mají místo bible; rum, pivo, cigarety, marihuanu, pervitin, televizi, internet, sex, dobré jídlo atd.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 214 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑