Diskuze a otázky - Každá teorie je utopie

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 10. 2022, 12:37:08 |

Teorie to je program, který nebyl v praxi otestován, myslíme, protože něco nevíme, válka a pandemie v nahotě ukázala to, že nám vládnou pitomci, co z nás dělají všude pitomce od té doby, co zde není spravedlnost. Čas má dost času na to, aby odhalil všechny naše pitomosti a ukázal nám to, že teorie je pitomost, která v praxi nefunguje, protože ti, co jsou v centru vymýšlejí pitomé teorie, co v praxi nefungují! 
!905!
Vše evolučně směřuje k tomu, že zde bude globalizace a všemu bude kralovat jenom umělá inteligence napojená na autonomní inteligentní roboty, z lidí se stanou otroci s nulovou hodnotou, otrok, který nebude přinášet globální společnosti veliký užitek se v krematoriu eliminuje, společnost už nebude sociálním ústavem pro ubožáky s nulovou hodnotou.
!905!
Umělá inteligence bude nejprve vše testovat optimálně ve virtuální realitě, aby se tak neplýtvalo hodnotami a časem. Aby zde nebyli problém s nepřizpůsobivými příživníky tak dojde k oddělní mužů od žen a na rozmnožování vybere umělá inteligence globálně jenom geneticky a psychicky dokonalé mladé jedince, takto už nebudou konečně moci muži ubližovat ženám a nutit je používat antikoncepci a chodit na potraty.

reagovat

Každá teorie je utopie

V anketě hlasovalo celkem 0 uživatelů

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 72 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑