Diskuze a otázky - Každá cesta má začátek a konec

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 10. 2022, 11:35:24 |


Vše v nás a okolo nás je na cestě která má začátek a konec, cest je nekonečně mnoho a čas má dost času na to, aby poznal, která cesta je správná a která cesta je chybná. Když se něco narodí tak se to vydává na životní cestu, která je ukončená smrtí, jaký to má smysl se narodit, když musíme zemřít to je klasická věčná otázka spojená s otázkou, jestli po smrti něco existuje.

Život to je dočasný evoluční proces a po smrti nic není s tělem umírá i duše, život má smysl, pokud jsme v životě úspěšní, a tak se seberealizujeme, veliká konkurence způsobená přelidněním zabránila lidem v tom se seberealizovat, existuje zde i málo vzácných výjimek kdy někdo měl veliké štěstí, a tak se mohl seberealizovat díky dobrému osudu.

Vznikl veliký obchod, který vydělává na tom, že lidi mají nemoci tělesné a psychické, peníze obchodníkům nesmrdí. Moderní a populární je to co je; levné, rychlé, módní, spolehlivé atd. většina lidí si myslí že za vším je pokrytecký egoismus, i já jsem si to naivně myslel, z dálky to tak vypadá. Pokrytecký egoismus je následkem toho že je na světě lidí jako sraček, a tak život stojí za hovno.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 51 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑