Diskuze a otázky - Kam nemůže pravda tam nastrčí lež

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 07. 2022, 10:22:06 |

!737!
Lež zastupme jako kaskadér pravdu v rizikové situaci, proč se pravda dostává často do rizikové situace? Pravda nám nastavuje zrcadlo, ve kterém spatříme to, co nechceme vidět, protože jsme si pokrytecky vytvořili svět z iluzí, ve kterém jsme dokonalí a krásní.
!1124!
Od narození jsme všichni pod vlivem propagandy a cenzury, neustále je zde snaha nám násilně přeprogramovat naše myšlení tak aby se z nás stala pitomá ovce, kterou snadno ovládají mocní a bohatí pastýři.
!973!
Pokud se někdo pokusí lidem vysvětlit to, že jsou lidi ovce narazí na cenzuru, která se snaží násilně eliminovat svatého spasitele, a tak se ze spasitelů často stávají svatí mučedníci, podle hesla moje hra a moje pravidla.
!955!
Moc a bohatství je pro staré ovce návykovou drogou a pokud ovce přijde o funkci prezidenta nebo ředitele, tak se ovce psychicky zhroutí a často spáchá sebevraždu.
!905!
Nebude to už evolučně trvat dlouho a každý dostane do hlavy kontrolní čip který jej odpojí od ubohé reality, a tak zde skončí temné období ve kterém zde místo pravdy byla lež.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 72 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑