Diskuze a otázky - Kachna nebo husa?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

parisgirl4

parisgirl4 | 30. 10. 2010, 13:16:22 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Máte radši pečenou kachnu nebo husu? A s červeným nebo s bílým zelím?!780! A s bramborovýma nebo kynutýma/houskovýma knedlíkama?!780!

reagovat

Radši...

V anketě hlasovalo celkem 21 uživatelů

V diskuzi je 99 příspěvků a shlédlo ji 4315 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Thomikayra

Thomikayra | 30. 10. 2010, 13:22:22 | více příspěvků | napsat uživateli

> parisgirl4 Ježiš ty mi děláš chutě !1156!!1254!!1358!

uživatel eliminován | 30. 10. 2010, 13:22:13

Kachnu.. s červenym :D :)) !1123!

uživatel eliminován | 30. 10. 2010, 13:22:11

ale koukám, že jsi jeden z mála lidí co jsem kdy "potkala" co znají husokachnu...

uživatel eliminován | 30. 10. 2010, 13:20:24

Kačera Donalda !1387! Nemám moc v lásce ani jedno, ale tak jednou do roka kachnu s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Houskový knedlík nesnáším.

uživatel eliminován | 30. 10. 2010, 13:19:55

když jsem ještě jedla maso tak nejlepší byla husokachna....s obojím zelím a s betoňákem (to jím furt)...

uživatel eliminován | 30. 10. 2010, 13:19:45

Kachna, bramborové knedlíky, červené zelí !11!

Thomikayra

Thomikayra | 30. 10. 2010, 13:18:40 | více příspěvků | napsat uživateli

Radši kačera, husa je dost tučná.Červené nasladko, bílé nakyselo.Knedlíček nejlépe chlupatej !1254!!1250!

uživatel eliminován | 30. 10. 2010, 13:18:24

Ani jedno z toho nemusím. Zelí bílé,knedlík houskový,ale k tomu pečené vepřové,bůček,krkovička. !5!

uživatel eliminován | 30. 10. 2010, 13:18:00

Když husu, tak pečenou.
když ženu, tak svlečenou.
Když tanec, tak Rumbu,
když lízat, tak zmrzlinu.

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

kachnahusaknedlíkamabílézelí

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑