Diskuze a otázky - Jsou stránky na intermetu hezké?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 01. 2015, 16:01:56 |

Na počátku internet využil pevné telefonní linky a kabelovou televizi, dneska je zde i bezdrátové připojení k internetu, ale to je zatím většinou bohužel drahé a pomalé. V podnicích a organizacích se natahovali dlouhé kabely, které počítače mezi sebou propojovali, a tak vznikal podnikový intranet, který byl někde i napojen na globální internet.
!891!

Rychlost internetu se neustále zvětšovala a i počítače se zrychlovali, zprvu každý většinou je jenom uživatelem internetu a teprve později vznikne snaha být i poskytovatelem informací a programů na internetu a tak si lidi zakládají na internetu svoje virtuální teritoria, kde jsou administrátory. Jelikož je na internetu mnoho ubožáků tak se tomu internet přizpůsobil a požaduje od nich, aby se registrovali, pokud chtějí zde mít větší možnosti zasahovat do internetu, někdy je ubožákům blokován přístup na nějaké stránky, nebo sociální sítě, aby zde uboze neškodili.

Jsou na internetu hodnotná virtuální teritoria, na které se návštěvníci rádi i vrací, a jsou zde i ubohá virtuální teritoria, kam se nikdo už nevrátí. Je snadné udělat si na internetu virtuální teritorium, ale je obtížné zajistit zde velikou návštěvnost. Hodně navštěvované je to co je originální a hodnotné, většina lidí na internetu je ale jenom psychickým ubohým ztroskotancem, a tak je i jejich virtuální teritorium ubohé a má i malou návštěvnost.
!1423!

reagovat

Jsou stránky na intermetu hezké?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 304 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 01. 2015, 16:49:34

S politiky je mnoho problémů, neustále jenom lžou anebo kradou, navíc jsou i velmi drazí pro stát, proto se začnou v Číně vyrábět levní političtí roboti a vyrábět je budou logicky zase levní roboti, v současnosti Čína nakupuje nejvíce robotů, ze všech zemí na světě, a je jenom logické, že zde roboti, konečně začnou pro všechny vlády na světě vyrábět, politické roboty, na dobíjecí baterky.

Takový politický robot, není výrobně tak složitý, jako robot nasazený v továrně, kde montuje roboty, jako materiál pro výrobu, se použijí stejné materiály a technologie, jaké se používají pří výrobě fotografických zrcadlovek Nikon, za vývojem politických robotů, stojí veliké nadnárodní firmy v oborech informatiky a čipové technologie.

Političtí roboti se po kosmetické úpravě podle hromadné objednávky, mohou využít i místo; byrokratů, učitelů, policistů, vojáků, soudců, pilotů, řidičů, skladníků, prodavačů, opravářů, administrátorů, lékařů, programátorů, fotografů, režisérů, herců, atd. a tím ušetří státy a podniky veliké ekonomické částky.

Otázkou je, co budou dělat veliké svině, kterým roboti ukradli jejich jisté veliké koryto? Nedávno jeden starý politik, nazval malé soukromé podnikatele a obchodníky parazity, teď bude mít možnost sám brzo zkusit, jaké je to být malým soukromým podnikatelem nebo obchodníkem.

Zaměstnanecký poměr, totiž bude díky levným robotům z Číny, globálně eliminován, a možnost vydělat si zde peníze, bude jenom pomocí malého soukromého podnikání, ovšem i roboti z Číny, začnou velmi brzo realizovat, malé soukromé podnikání.

Představme si třeba vůz taxi, kde je parkovišti člověk, a kde je robot, je lepší se nechat odvést robotem, nebo člověkem? U robota máte jistotu, že cena za službu bude malá, a že zde nebudou žádné problémy, takže zvolíte logicky robota, řidič tedy ukončí svoji živnost, podobné to bude logicky i u jiných lidí, co dneska soukromě podnikají sami na sebe.
!1383!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

internetpočítačvětšinaintermetustránkaorganizacepočátektelevizezrychlovalipřipojeníintranetrychlostpodnik

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑