Diskuze a otázky - Jsme svázáni s časem a prostorem

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 29. 08. 2022, 17:53:27 |

Představme si, že by se nějaká celebrita ze současnosti ocitla v roce 1022 dokázala by zde existovat? Podle mě by to nezvládla a za krátkou dobu by zemřela. Jsme svázáni s časem a prostorem více než si jsme schopní uvědomit, mnoho lidí nechápe čas a prostor ve kterém existují, a tak jsou s těmito lidmi problémy a my nevíme co s těmito lidmi udělat, zavírat tyto lidi do vězení nebo blázince není správné řešení!
!905!
Každý člověk je originál, který myslí a jedná podle situace, ale všechny organizace se snaží lidskou originalitu nahradit za uniformitu, tak jako se to dělá třeba na vojně. Mravenci jsou klasickou ukázkou uniformity, jedinec je v mraveništi jenom číslo, které je snadno nahraditelné, války v nahotě odhalují že jsme to s tou uniformitou přehnali, lidi nejsou dobytek, který se může nahnat do války nebo do továren kde musí pracovat jako otroci.
!905!
Stvořitelem času a prostoru je konflikt, díky konfliktu je zde evoluce, pokud je konflikt pomocí dogmatické totality násilně eliminováván, tak následkem je uniformita a tím veliká konzumace drog a víra v pitomosti. Člověk je lovec a uniformita dělá z lovce dobytek, a to logicky nefunguje, opakujeme pořád dokola stejné chyby, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, komu není rady od lidové moudrosti tomu není ani pomoci. Pandemie je signál, který říká, lidi takhle už dál žít nemůžete, pokud se optimálně rychle nezměníte, tak zde evolučně brzo skončíte.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 86 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑