Diskuze a otázky - Jenom blázen miluje blázny

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 31. 08. 2022, 09:00:40 |

Každý je do něčeho blázen, kolik je na světě lidí tolik je na světě i bláznů, jaký mají smysl demokratické volby prezidenta a politických stran, když zde blázni volí za své zástupce blázny, z dálky může blázen vypadat normálně protože o něm nemáme všechny informace, svět je už velmi dlouho blázincem, ve kterém nenajdete normálního člověka.
!905!
Podívejme se na diplomové práce z hlediska normality a dojde nám, že všechny diplomové práce sepsali blázni, aby tak dostali titul a tím i získali v tomto blázinci výhody. Dokud zde byli lidi negramotní tak se chovali jinak než současný člověk, s příchodem globální gramotnosti se naše bláznovství dostalo na vysokou úroveň.
!905!
Jenom blázen miluje blázny, bible nám v nahotě odhaluje lidské bláznovství, které bylo věřícím lidem svaté, většina obsahu bible jsou lži a dezinformace, pravda je v bibli vzácnou výjimkou! Boha si blázni vymysleli, aby ve jménu boha mohli dělat z druhých blázny, stejně tak si blázni vymysleli postavu Ježíše Krista, který dělal zázraky a kázal nám co je správné dělat.
!905!
Sekty a náboženství to jsou svaté organizace ve kterých se z lidí dělají blázni do nějaké víry v zázraky. Moderní sektou je sekta Covid-19, stoupenci této sekty nosí respirátory nechávají se pravidelně testovat a pravidelně očkovat, následkem je globální krize a válka na Ukrajině. Má smysl řešit to, že nikdo z lidí není normální?
!905!
Není normalita u lidí, co žijí v civilizaci utopie? Nebylo by nejlepším řešením nahradit lidi konečně globálně za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou zde blázni tak zde není blázinec. Když něco už nejde opravit tak se to musí logicky nahradit tím co funguje.
!905!
Přiznejme si to, že člověk to byla evoluční chyba, a proto se člověk nahradí za robota který je normální, vše je zde dočasně, trvale zde jsou jenom vesmírná pravidla jako je kauzalita a dualita. Pořád se zde vše řeší jenom povrchně a to nestačí, je třeba se nebát vše řešit do hloubky, abychom eliminovali problémy, které způsobují problémy.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 70 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑