Diskuze a otázky - Jednoduchost nebo složitost?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 01. 2015, 06:22:01 |

Jsou zde systémy složité a jednoduché, příroda je jednoduchý systém a naše civivilizace je složitý systém kde jsou deprese a neustálé konflikty v nás a okolo nás. Jsou lidi co jsou jednoduší a lidi co jsou složití, jsou stánky na iternetu co jsou složité a stránky co jsou jednoduché.
Jednoduchá stránka
http://web.libimseti.cz/Deflace/
!5!

reagovat

Jednoduchost nebo složitost?

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelů

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 334 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 13. 01. 2015, 10:41:55

Proč optimisté, páchají více sebevraždy, než pesimisté? S příchodem drog, přichází i optimismus, který nahrazuje pesimismus. Víra v zázraky je zde díky drogám, tam kde nejsou drogy, tam není ani víra v zázraky. Drogy potlačí inteligenci, a nahradí jí vírou v zázraky. Ježíš Kristus je drogou, jako je třeba víno, a následkem je potlačení inteligence u těch, co jej naivně poslouchají. Jak došlo k tomu že se lidi stali loutkami, které ovládají drogy? Příčinou je naše řeč plná lží, nakazili jsme se svatými dezinformacemi, a následkem je konzumace drog. Dokud dítě neumí mluvit, tak je psychicky normální, s příchodem umění mluvit, přichází psychické nemoci, a konzumace drog.

Co se vlastně děje v mozku, když mozek začne používat mluvení, jaký vliv má mluvení na lidský mozek? Mluvení mozek přeprogramuje, na optimistický systém, v okamžiku kdy je dílo zkázy dokonáno, přichází zlá deprese, protože konzumní svět není optimální, a tak začneme optimisticky věřit na optimální konzumní svět. Hmyz neumí mluvit, a tak není ani optimistický, a nevěří na optimální svět, tím hmyz ani nepotřebuje drogy, aby mohl uniknout před depresí. Proč si škodolibě navzájem vymýváme mozky pomocí dezinformací? Vše je začarovaný kruh, rodiče nám vymývali mozek dezinformacemi, a my se to od nich naučili, a děláme to samé i svým dětem, a tak to pokračuje už po mnoho tisíciletí!
!5!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

systémstránkačlověkpřírodacivivilizacestánekjednoduchostdepreseiternetusložitostkonflikt

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑