Diskuze a otázky - Jeden moudry a VELEUSPESNY revolucionar kdysi rekl

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 00:12:47 |

Nejdrive se vam smeji,
pote vas ignoruji,
pak s vami bojuji,

a pak zvitezite.

Ma prvni otazka:

Kdo ta slova vyrkl ?


A neprijde vam ? Ze bychom uz konecne doopravdy meli delat neco s tim, jak se nam tady Ti papalasove smeji z televizi do xichtu ???
Utraceji NASE penize......a ani nechci vedet za co vsechno....staci to co se provali do televize
Pachaj prestupky, horsi, nez my, za nez my bychom dostali nekolikate tresty a oni ? ..........jen proto, ze treba maj tamhle nakyho znamyho Jardu.......nebo.....maj neco na nekoho na vyssich postech, takze jim nakonec je trest prominut ?


PROC TADY MAME VSECHNO TAK DRAHY ???

PROTOZE JIM TADY VSECHNO JAK TY TUPY OVCE ZAPLATIME.........A ONI TO VEDI !!!!! A JESTE


NAM BUDOU UTAHOVAT OPASKY ???


TEM, CO NAS MAJ CHRANIT SNIZOVAT PLATY ????


TEM, CO UCEJ A BUDOU UCIT NASE DETI SNIZOVAT PLATY ????


Francii se sice entropa s jejich stavkama vysmiva......


ale aspon tam umej projevit nahlas svuj nazor......


a ne jen "parta nadsencu" ......ktery ma zbytek naroda za fetaky, blazny, anarchisty a tak........



MUSIME VSICHNI....ROZUMITE ????


nevim co......ale nekdo to urcite bude vedet......jen jsou potreba lidi...........hodne lidi.......

FUCK OFF CZECH DEMODICTOCRACY !!!!!!!!

reagovat

V diskuzi je 264 příspěvků a shlédlo ji 1908 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 17. 05. 2012, 00:26:58

jak by rekla fiona....hrajou s nama Minecraft...a my jsme jejich obludky s umelou inteligenci.......akorat uz to celosvetove muze a chce hrat vic hracu najednou

uživatel eliminován | 17. 05. 2012, 00:22:20

chci rict, ze dnes uz to zadni svobodni zednari byt nemuseji........resp nic s nima uz asi moc spolecnyho nemaji........bude to jen "parta vyvolenych" co tahaji za nitky.......ale uspesne.......dokonale !1371!

uživatel eliminován | 17. 05. 2012, 00:11:17

chteli jste naky argumenty ??? ...... !1371!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 23:47:05

Po svém opětovném zvolení prezidentem Andrew Jackson, který se stavěl proti centrálnímu bankovnictví, stáhl vládní fondy z banky. Země vstoupila do recese a banka z ní vinila Jacksonovu politiku. Její akreditace pak nebyla obnovena v roce 1836. V letech 1837 až 1862, v době volného bankovnictví, neexistovala formální ústřední banka. Až v roce 1863 byl ustaven systém národních bank Zákonem o národním bankovnictví (National Banking Act).

v kterym roce, ze to umrel Abraham Lincoln....kterej mimojine patril ke strane Whigu, coz byla tehdejsi frakce Anti-Zednaru ?? .......

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 23:37:05

schvalne, jestli vas napadne to samy, co me.........


zadejte jak do cesky, tak pokud umite, tak do anglicky.....


najdete si NE UPLNE chronologicky za sebou....ale TAK jak to pisu.....prosim.....jinak to nebude mit ten efekt.....alespon urcite ne ten, kterej budu doufat.....

george washington - muj nazor ?? americkej Havel, co misto pera pouzival pusku a prezidenturu mu "taky" dali jako trafiku.......

alexander hamilton

aaron burr

postupne k nim jmena 3.4.5 prezidentu cili

thomas jefferson

james madison,

james monroe - deziluze nacionalismus, monroeova doktrina

a ted

strana demokraticko-republikanska, federaliste,

john adams

timothy pickering

john quincey adams

andrew jackson

pro doplneni

elizabeth shuyler hamilton

phillip shuyler - staci se podivat na povolani


svobodny zednari, rad templaru, strana whigu


historie centralniho bankovnictvi v USA

henry adams





VASE NAZORY ? kdyz si to DOOPRAVDY prectete v tom poradi, co jsem to napsal.....a ted to tady davam tak uz asi 10 minut dohromady, tak aby to dle myho davalo smysl....

!780!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 20:14:10

> klit.0ris
jasny....nacionalismus a neSPRAVEDLNOST !1371!

ale RU to jinak mela vymysleny velmi dobre.....teda dokud neprisla 1.svetova........agromadary a techcechy......zatimco oni vymejsleli, jak sepsat dilo velikosti Doktora z Hor !1371!

Reditel_zemekoule

Reditel_zemekoule | 16. 05. 2012, 19:00:33 | více příspěvků | napsat uživateli

Koluje internetem:
Za bolševika byla nesvoboda. Byli jsme nadšeni i dojati, když jsme zvonili klíči.

Nevěděli jsme, co nás čeká. Bolševik nás čtyřicet let strašil kapitalismem. Dneska vidíme, že měl pravdu. Česká televize, její cenzurní oddělení krycím názvem Divácké centrum tento příspěvek prý se závadným obsahem vymazalo.
Tady je:
Všem jásačům, kteří jsou u vytržení z toho, jak jsme to natřeli nedemokratickému systému, jak jsme se konečně vymanili z totality, jak si konečně vládneme sami, jak je teď vše dokonalé a jak tedy konečně tu máme, co jsme chtěli, specielně panu Běhounkovi, Edanovi, Martinovi i Josefovi (ti nejvíce jásali na diskusi Retrománie) vzkazuji toto:
Zkuste si představit, nebo ještě lépe konkrétně zjistit, jak bydlí a z čeho žijí např. Milouš Jakeš, nebo Lubomír Štrougal. A to byli nějací prominenti režimu, který nás všechny utiskoval. To byli nějací totalitní hlavouni. Uzurpátoři.Zjistěte si, jak si ve svých funkcích pomohli. Potom si zjistěte, jak bydlí a z čeho žije Stanislav Gross, Aleš Řebíček, bývalý ministr dopravy, Marek Dalík, kam jezdí na dovolenou Mirek Topolánek a další.
Nedávno toto učinil český bulvární tisk. Uveřejnil, jak žijí bývalí prominenti. Zjistil např., že Milouš Jakeš žije v domku, který spoluvlastní se svým bratrem, žije z důchodu a tento tisk dále škodolibě uvedl, že jeho sousedé jej často vídají v místním řeznictví, kde tady nakupuje nejlevnější druhy masa. Např bůček a nožičky. Tak dlouho byl ve funkci a takto mizerně se zabezpečil na důchod. To Gross je jinčí kabrňák. Tento mašinfíra může ve svém bytě na Floridě dělat na všechny dlouhý nos a snídat kaviár. Ale byl to sociální demokrat. A myslel to upřímně. Nebo Řebíček může své nemovitosti v zahraničí střídat podle ročních období. Dalík s Topolánkem jistě budou mít ve své vile v Toskánsku jistě též vystaráno. Dále s představte toto: Za bolševika byla totalita, ale byly i velice schopné podniky, které uměly světové výrobky: Tatra (suverénně vyhrávala Dakar), Škodovka, Poldi, která uměla takové materiály, ţe jsme vyráběli vlastní endoprotézy, Plzeňský pivovar, křišťálové sklo, české, to byl pojem a další.
Vyřídili jsme si to s bolševikama, konečně jsme si svobodně vydechli a novodobý stát za dvacet let toto všechno rozprodal mnohdy pod cenou za účasti korupce. Stát rozprodal i ty školky, a kulturní domy, které si lidi stavěli v akci „Z“. Tedy zadarmo. Pro sebe. Stát dokonce rozprodal a nadále prodává byty, které si lidi šedesát let i více let vlastními náklady zvelebovali (stát do nich nedal nic) v domnění, že tak činí pro sebe a pro své děti. Stát prodal i úspory lidí, když prodal banky. Za to všechno stát získal obrovské miliardy navíc, neboť kromě toho po celou dobu vybíral daně, sociální a zdravotní pojištění, jako každý jiný kapitalistický stát, pro který jsou daně jediným příjmem. Zkuste si položit uvedené vedle sebe, a zkuste odpovědět na otázku: „Kde všechny ty miliardy jsou?“ Kde jsou, když po dvaceti letech třeskuté svobody máme státní rozpočet v hlubokém deficitu. V takovém deficitu, že musíme omezovat výdaje a utahovat opasky. Pak si znovu projděte Janotův balíček a zamyslete se, komu je utahováno: Vyšší DPH – nejvíce pocítí rodiny s dětmi a důchodci. I ti musí denně jíst. Zmrazení důchodů současně s výrazným nárůstem nájemného. Obojí se bere i platí každý měsíc. Cílenou skupinu netřeba označovat. Omezení sociálních příspěvků. Mateřská, nemocenská, podpora v nezaměstnanosti, sociální dávky. Grosse, Řebíčka, Dalíka,Topolánka se nedotknou. Poplatky ve zdravotnictví. Podle vlády nelze vyloučit důchodce, neboť by se celý systém zhroutil. Přeloženo do češtiny: Zdravotnictví musí zachránit důchodci. Mladý člověk v produktivním věku obvykle k lékaři nechodí. Vysoký krevní tlak, cukrovka, bércové vředy jej přepadají obvykle ve věku důchodu. Proto celý svůj produktivní věk odváděl daně a platil si zdravotní pojištění, aby mu bylo pomoženo, aţ jej přepadnou stařecké neduhy. Pravda, státní zaměstnanci (tedy i poslanci) přijdou o 4% svého platu. Zde je nutno ale připomenout, ţe z částky nad 82.420,-Kč/měsíc již dva roky neplatí ani sociální, ani zdravotní pojištění. Dostatečná kompenzace. Ne? Pozn. Nakonec státní zaměstnanci nepřijdou o nic. Ubránili se. Tak kde, sakra, jsou ty miliardy za rozprodaný stát?
Souhlasím s Vámi, jásači. Za bolševika nebyla svoboda, bylo omezené cestování. Z dnešního pohledu mi to ale připadá jako selanka, proti tomu, v čem žijeme nyní.
Z diskuse na Retrománii (než jí DC začalo cenzurovat) tyto pocity vysvítají. Lidé se mnohdy vyjadřují neobratně, nechávají se strhnout k detailům (jestli byly dřív lepší boty). Ale zpod textu je cítit, jak se jich zkreslování pořadem Retrománie zajídá.
Právě tento moment, tato taktika je nejužívanější metoda jakékoli propagandy. Odvést pozornost od velkých problémů současnosti vystavením banálního cíle a strhnout diskusi kolem prkotiny.Za bolševika byla nesvoboda. Byli jsme nadšeni i dojati, když jsme zvonili klíči. Nevěděli jsme, co nás čeká. Bolševik nás čtyřicet let strašil kapitalismem. Dneska vidíme, že měl pravdu!

!876!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 18:51:52

Máš pravdu.Ale když tady dělal podobné dskuse Marty (teď jsem tě nespíš urazila!1278!), tak jste mu nadávali.

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 18:10:35

Martin_N_Buchert : nejsem tvuj ucitel dejepisu, boze !486! Chapes ze Evropou zmitala vlna nacionalismu, zejo? Krome Madaru a Rakusaku to bylo pro ostatni narody "Vezeni narodu". Kdyz jeli Cesi na vychodni frontu, zpivali "Cerveny satecky kolem se toc, kolem se toc, kolem se toc, my jedeme na Rusa, nevime proc, nevime proc, nevime proc."

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 18:08:26

> Altternattivy-Fetty
je nutne je znat........kez by lidsky mozek dokazal pojmout vic, jak cca 3 TB informaci a mohl toho znat vic........johny mnemonic !780!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 18:05:18

> klit.0ris
takze nechut k RU byla jen proste, protoze...... ? !780!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 17:37:16

Martin_N_Buchert : nechut k RU monarchii snad nema nic spolecnyho se soudama ...

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 16:59:24

> ex.tempore
Makroekonomii se zabývá příčinami růstu a poklesu čeho?
Mikroekonomie se nezabývá pouze chováním (vztahem) mezi výrobci a spotřebiteli.
---
Tolik jen k interpetacím. Tvůj názor, že makroekonomické a mikroekonomické jevy, vztahy atd není nutné znád dopodrobna ti neberu.

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 16:29:12

> klit.0ris
a kdyz to byl tak ucinnej pravni organ ..... proc byly ty vzpoury ? !780!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 16:03:07

Martin_N_Buchert : nevim, tak dopodrobna to neznam ... proste to ale nebyl soubor pravnich klicek, ale ucinej a spravedlivej soudni organ.

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 15:38:11

> ex.tempore
to uz je "davno" rano fiono...ale .........dik !1371! !785!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 15:36:53

a dneska by se dalo uz v ramci poslanecke ci jine statoaparatni imunite......zcela uprimne hovorit uz i o necem jakoze......no !780! ......."poslanecke osobe blizke" !780!

" If You Know What I Mean " !1363!


!1371!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 15:33:56

> klit.0ris
ted se zeptam jako blbec....ale....jejich pravni system neobsahoval nam jinak jiz notorickou znamou klicku o jakesi "imunite" ? !780!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 15:28:41

Martin_N_Buchert : nejde snad o to, cim by se mohl provinit, ale o to, ze pravo platilo.

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 15:17:00

..jo, a ještě jsem zaregistrovala, že kdosi Martinovi vyčetl, že nezná makroekonomii, která se zabývá příčinami růstu a poklesu..domnívám se, že k filozofickým myšlenkám, otázkám a úvahám opravdu není potřeba znát dopodrobna makroekonomii, zrovna tak jako není potřeba znát dopodrobna mikroekonomii, která se zabývá analýzami chování spotřebitelů a výrobců včetně nějakých rozborů psychologických, které se týkají ekonomických rozhodnutí..!1237!..ale to je jenom můj subjektivní názor a postřeh..!1237!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 15:15:32

mam to........dalsi faze.....jakou by se mohli lidi ubirat.....by mohl bejt navrat k panteismu se zachovanim technickych vydobytku..........protoze jedine technologie samotna a vse co s ni souvisi, nas dela opravdu vyspelejsimi a "odlisnejsimi" od zvirat !1371!

...........a skutecne uz nektery.....a docela i slavny scifi filmy a knihy na toto tema svetlo sveta spatrily.......az si najdete vyznam slova panteismus.......jiste mi date za pravdu.......alespon nekteri.........a spolecne si zoufneme.......

protoze tahle cesta jeste bude daleka......jestli vubec !1302!

no nic no........hmmmmmm

nekdo naky dalsi..........pomerne..........."aktualnejsi" navrhy ? !780!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 14:59:31

..hmm, já tedy nevím, chlapi, ale jak chcete něco měnit, když určité elitní skupiny ve společnosti jedou systém laissez-faire? Pro méně zdatné uvádím vysvětlení - "Nechte (lidi) dělat (co chtějí)", tedy kde systém svobodného podnikání funguje podle vlastních zákonů? !1237!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 14:58:57

> giacros
a k tem dekadentnim divadlum dodam posledni

a taky ze asi byly !1302! !785!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 14:57:20

> klit.0ris
a cim se proboha takovej fandapepajednicka musel provinit, aby musel splatit vznikle "skody" obycejnemu obcanu k.c.k

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 14:54:49

a kdyz nekdo z tech "umelcu" hodne kricel.......tak by se popravy a jina verejna vystoupeni......mohla povazovat za verejna dekadentni divadla pro pobaveni tehdejsiho plebsu !780!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 14:53:03

> giacros
odpovim Ti jen k prvni polovine odstavce, jelikoz v te druhe jsi v podstate jen shrnul to, co jsem tady ja predtim zminoval !1371!

tehdejsi dobu ale nemuzes srovnavat s tou dnesni, jelikoz moc "panovnika" a panovniku dnes......je jina.........lid........je jiny....i kdyz to tak nevypada, je intelektualne vyspelejsi.......moznosti.......jsou sirsi........tehda opravdu clovek temer "nemohl" zmenit svuj osud......protoze co bylo dano je dano........


ale dnes ? ........dnes lidi pouze ZISKALI pocit, ze nelze zmenit svuj.......neco jakoze osud........clovek ma svuj zivot mnohem vice v rukach.......ale ne tolik........jak si mysli.......a jak je mu predkladano, jako vseobecny fakt !1302!


a ze se ve stredoveku nekradlo ? ......... sismarja.....takze mucirny byly takovy ........ takovy dnesni wellness SPA vid ? !1252!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 14:48:28

giacros : a nebylo to tak davno ... k C.K. soudu nebyl problem hnat cisare a kdyz jsi byl v pravu, cisar ti bez okolku vyplatil skodu.

giacros

giacros | 16. 05. 2012, 14:44:23 | více příspěvků | napsat uživateli

> Martin_N_Buchert

á propos středověk, o kterém tu někdo mluvil...zlatej středověk, kde bylo jasný, kdo je pán a kdo je kmán a vše bylo naprosto průhledný...víš, být takovým pánem, či dokonce panovníkem, nebylo vůbec lehký, ale ten člověk na to byl od malička připravován (dneska bych to srovnal s hokejisty; kdo bude lepším hokejistou?..ten, kdo od mala trénoval a byl připrapován na to, že jednou bude hrát NHL, nebo ten, kdo se v 25 postaví poprvé na brusle jako je to dnes s politiky) a nemohl se této odpovědnosti nijak zprostit...prostě musel vládnout, být připraven na to, že se ho někdo stále bude pokoušet svrhnout, otrávit a přitom se nemohl vládnutí jen tak vzdát...nikdo tehdy nekradl, protože vše bylo panovníka a ten si to rozkrást nenechal (narozdíl od dneška, když nic není ničí a tím pádem si z toho jednotlivci kradou, protože stát to nebolí). Takový panovník si nemohl po 4 letech vládnutí nahrabat a odejít do soukromé sféry...musel vytrvat až do konce, někdy hořkého..vládnout ve středověku nebyla žádná výhra, narozdíl ode dneška, když si každý může dělat, co chce...btw...otázka do pléna..jestlipak někdo ví, kdy se začly ve francii dít největší zlotřilosti a kdy vládl největší chaos...jistě po revoluci v roce 1789, kdy se k moci dostal "lid"...za republiky se začla dít největší zvěrstva...republika je zkrátka špatné zřízení..věděli to již římané před 2000 lety, kdy z republiky vzniklo postupně císařství...a my se z ničeho nepoučili a tenhle špatný experiment tu zkoušíme znovu a vzdáme se možná až v momentě, kdy se začnem blížit té americe a začnem se střílet na ulicích, ve školách....atd..

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 14:29:32

> Redrock
no hele negativni reklama taky reklama !1371!

bejt to zkopirovany odstavce, jako psal roman


cetli by me lidi asi tak moc.....jako romana !1302!

uživatel eliminován | 16. 05. 2012, 14:27:32

> seashepherd
a kdyz bych v nicem nesel do hloubky......a jen se tak placal.......jako vetsina z ostatnich, vcetne Tebe, ackoliv si to nemyslis.......a neskatulkuju Te.......zkus si zvyknout na to, ze dost casto mluvim v hyperbolach a tak obrazne, az to spousta lidi nechape......ale ja jsem v tom obraze porad.......a kdyz ne..............dovedu sestoupit zpatky na zem, kdyz mam pocit, ze je ten spravnej duvod....to sis vsiml....!1371!


ale jen to, co Ty popisujes, ze delam....jakoze nejdu do hloubky a tak........to se mylis............o tehlech teoriich jsem poprvy zacal premyslet pred 2 rokama......po shlednuti Zeitgeist 1, coz byl slabej odvarek......oproti Zeitgeist 2 Addendum.....trojku nebrat....to uz je shit...........a i s tim Zeitgeistem bejt opatrny...............ovsem..............kurva............vzdycky jsem rikal, ze nahody neexistuji a ze vsechno souvisi se vsim.........takze i kdyby bylo na tech konspiracich 5% pravdy............furt je to pro lidstvo.......resp pro vetsinu lidi ........pruser jak hovado...........a ja sledoval svetovy deni vzdycky.....uz jen kvuli tomu, ze jsem z novinarsko-literarni rodiny..........najednou......mi spousta veci zacala do sebe zapadat............nerikam, ze vsechny........nektery povazuju za picoviny dodnes.......treba Chemtrails a tak........


ale nemysli si, ze jsem az zas tak mimo.......to Ti proste prijde hlavne diky radikalni odlisnosti mych nazoru od ostatnich.....a radikalnosti jejich vykladu .........kdyz bych nesel do hloubky .......tak bych proste jen dal krafal s pivkem v ruce, zatimco bych cetl Blesk, abych zabil cas o reklamach Hotelu Paradise.........

a me IQ by bylo dolozitelne na prumeru....coz je pry 100-110 ...............a pardon, ze to znovu pripominam........me IQ melo hodnotu 136 jeste v zime, kdyz jsem si ho meril naposledy



Tobe rikam, ze jen ukazuju na problem.........a nahlas.....protoze se nebojim a nevadi mi, ze me maj lidi za blazna......


kdyz clovek chce udelat neco velkyho.......a veri, ze se deje neco velkyho, zatimco ostatni spi.......


musi pocitat s tim, ze ostatni se budou snazit ho donutit, aby je nechal spat dal, pokud nema lepsi plan, nez spanek


!1371!

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

televizetrestjardurevolucionářmájpotpachajotázkapřestupekpapalasovexichtuslovoznamyhonakyho

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑