Diskuze a otázky - Je váš telefon inteligentní?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 07. 2022, 10:01:59 |

Koupil jsem si dneska mobil Xiaomi 12 Pro, byla to dlouhodobá investice a napadla mě otázka je můj mobil inteligentní? Co je to vlastně umělá geniální inteligence, kterou se snažíme marně dlouho optimálně naprogramovat, aby nám sloužila tak jako nám slouží nástroje a stroje. Inteligence je program, který funguje stejně jako evoluce, evoluce je experimentování, pomocí kterého se může nahradit chybné za správné a staré za nové.
!905!
S experimentováním je mnoho problémů, a tak je zde snaha experimentování nahradit za svaté teorie, teorie jsou návykovou drogou pro pitomé elity, a tak zde jsou dogmatické centrální totality kdy v centru jsou blbci co dělají jednu blbost za druhou, z díla spatříme tvůrce o tom je; věda, technika, náboženství, politika, ekonomika, umění, sport atd. výrok peníze nesmrdí přesně vystihuje naši konzumní kulturu ve které je dobrota žebrota.
!905!
Hodně pracuj abys mohl hodně utrácet, tak funguje společnost, ve které jsme nahradili lásku za peníze a pravdu za propagandu, jsme v začarovaném kruhu svaté teorie, která v praxi nefunguje, je to celé o příčinách, které mají následky a o tom že mezi mocnými a bezmocnými je neustálé napětí, které vede k psychickým nemocem. Největší lidskou touhou je seberealizace, jak být tím čím jsem a nebýt tím čím nejsem?
!905!
Od narození je zde snaha pokrytecké společnosti o to, aby z vás násilně udělala psychického a ekonomického ubožáka, se kterými si může dělat egoistická společnost co chce, pokud se někdo odvážně pokusí poukázat na to, že je společnost pokrytecká, musí počítat s tím, že bude jeho existence ohrožená a může se tak z něj stát i mučedník jakým byl třeba; Jan Křtitel, Ježíš Kristus, Jan Hus, Mahátma Gándhí atd. to celé o tom, moje hra a moje pravidla, každá pitomá lidská organizace má svoje pitomá pravidla a tvrdě potrestá ty, co pitomá pravidla poruší. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 96 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑